🔥3002

غذای ساده | واسه امشب یک غذای ساده و متنوع تو کمترین زمان بپز | قلیه تخم مرغ یک غذای جنوبی پر طرفدار

غذای ساده: قلیه ماهی از غذاهای بسیار معروف و پرطرفدار استان های جنوبی کشورمان است که به دلیل محبوبیتی که دارد تقریبا در تمام کشور


غذای ساده

غذای ساده یا همان غذای معمولی و روزمره، غذایی است که برای بسیاری از افراد در سراسر جهان مهم است. غذای ساده برای تأمین نیازهای روزانه بدن و حفظ سلامتی بسیار مهم است. این نوع غذاها برای رفع گرسنگی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن بسیار مفید هستند. همچنین، غذای ساده از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. این نوع غذاها به راحتی در خانه تهیه می‌شوند و می‌توانند با تنوع و انواع مختلف، هر روز برای شما و خانواده‌تان طبخ شوند. در تهیه غذای ساده، مواد اولیه سالم و تازه بسیار مهم هستند. همچنین، استفاده از روش‌های پخت سالم و بهداشتی نیز برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است. غذای ساده همچنین می‌تواند برای کاهش وزن و حفظ سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه غذای ساده کمترین مقدار چربی و قند را دارد، مصرف آن به عنوان یک رژیم غذایی سالم و موثر برای کاهش وزن بسیار مفید است.

قلیه ماهی از غذاهای بسیار معروف و پرطرفدار استان های جنوبی کشورمان است که به دلیل محبوبیتی که دارد تقریبا در تمام کشور

مواد لازم برای ۴ نفر

تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
شوید ۱۰۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
گرد لیمو ۱ قاشق چایخوری
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور پخت قلیه تخم مرغ
مرحله اول
برای تهیه قلیه تخم مرغ خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم
سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.
مرحله سوم
در این مرحله شوید و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا سبزیجات را هم کمی تفت می دهیم سپس ۵ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات با حرارت ملایم بپزند.
مرحله چهارم
پس از اینکه سبزیجات پختند، تمرهندی را داخل نصف لیوان آب جوش حل می کنیم و پس از صاف کردن، به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه آرد سفید را داخل نصف لیوان آب سرد حل می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به غذا اضافه می کنیم و در پایان تخم مرغ ها را داخل قلیه می شکنیم. در ادامه دقیقه زمان می دهیم تا تخم مرغ ها به طور کامل بپزند، سپس قلیه را به همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو می کنیم.

  • همون اشکنه است. داخل مواد لازمش تمبر هندی نیست. بعد داخل دستور غذا هست

  • یگانه تیمورپور

    بسیار عالی ممنونم

  • علیرضا

    خیلی خوب است طرز تهیه غذاهای جنوبی وراهنمای واموزش همسرداری

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید