🔥153

غذای ساده | واسه شام امشب با این صیفی خوشرنگ یه غذای ساده و سه سوته ولی مقوی درست کن

طرز تهیه آش کدو حلوایی ساده مناسب برای آنفولانزا و سرماخوردگی


غذای ساده

غذای ساده یا همان غذای معمولی و روزمره، غذایی است که برای بسیاری از افراد در سراسر جهان مهم است. غذای ساده برای تأمین نیازهای روزانه بدن و حفظ سلامتی بسیار مهم است. این نوع غذاها برای رفع گرسنگی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن بسیار مفید هستند. همچنین، غذای ساده از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. این نوع غذاها به راحتی در خانه تهیه می‌شوند و می‌توانند با تنوع و انواع مختلف، هر روز برای شما و خانواده‌تان طبخ شوند. در تهیه غذای ساده، مواد اولیه سالم و تازه بسیار مهم هستند. همچنین، استفاده از روش‌های پخت سالم و بهداشتی نیز برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است. غذای ساده همچنین می‌تواند برای کاهش وزن و حفظ سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه غذای ساده کمترین مقدار چربی و قند را دارد، مصرف آن به عنوان یک رژیم غذایی سالم و موثر برای کاهش وزن بسیار مفید است

طرز تهیه آش کدو حلوایی بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکش را هم می کنید. این آش خوشمزه طرفداران زیادی در شمال دارد. پیشنهاد ما این است حتما با استفاده از این دستور این آش را یکبار امتحان کنید و از خوردن آن در روزهای سرد پاییزی لذت ببرید.

تهیه آش کدو حلوایی

یکی از انواع آش های سنتی ایرانی می باشد که طبق ذائقه های مختلف در شهرها با رسپی های گوناگون تهیه می شود. آش کدو حلوایی یکی از آش های زمستانی است که بسیار مقوی و مفید بوده زیرا سرشار از آنتی اکسیدان است و برای سرما خوردگی یا آنفولانزا بسیار مفید است.

شما می توانید این آش خوشمزه را طبق ذائقه خود تهیه کنید و مواد را به دلخواه کم و زیاد کنید. آش کدو حلوایی یکی از آش های معروف در گیلان می باشد که برعکس غذاهای ترشی که دارند این آش را کمی شیرین تهیه می کنند شما می توانید این آش را خالی یا به همراه نان تست گریل شده میل کنید.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و بی نظیر را هم به صورت مرحله به مرحله در شادمگ یادتان داده ایم.

این آش معمولا شبیه شله زرد است و طعم شیرینی دارد. آش کدو حلوایی یک آش مفید و بسیار مقوی است و خواص فوق العاده نابی دارد و برای فصل پاییز و سرما بسیار مناسب می باشد، غلظت آش کدو حلوایی شبیه فرنی است و بعد از خنک شدن کمی سفت تر هم می شود.

مواد لازم

کدو حلوایی ۵۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
شیر ۲ پیمانه
آب ۳ پیمانه
کره ۵۰ گرم
دارچین به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم

طرز تهیه آش کدو حلوایی با شیر و شکر

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا کدو حلوایی را برش بزنید و به قطعات کوچک تر تقسیم کنید. برنج را نیز شسته و بگذارید تا کمی خیس بخورد.
مرحله دوم: پخت برنج

برنج را به همراه کمی آب روی حرارت قرار دهید سپس به آن کدو های خرد شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کدو ها و برنج نرم شوند.
مرحله سوم: افزوده شیر و کره

شیر و کره را نیز به مواد فوق اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملا جا بیفتد.
مرحله چهارم: تهیه آش کدو حلوایی گیلانی

در انتهای پخت بنا به ذائقه خود شکر را اضافه کنید و وقتی که آش کدو حلوایی غلیظ شد از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ریخته و به همراه دارچین تزئین کنید و داغ میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت آش کدو حلوایی با شیر

استفاده از برنج نیم دانه ایرانی و معطر می تواند کیفیت آش را بیشتر کند.
برای لعاب بیشتر آش کدو حلوایی می توانید ۱ ق آرد را داخل آب حل کنید و به آش اضافه کنید.
اگر در حین پخت آش مقدار آب کم شد می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید.
در ریختن شکر دقت کنید، به دلیل شیرین بودن کدو حلوایی و شیر آش تا حدودی شیرین است. اول بچشید بعد شکر را اضافه کنید.
از مقداری زعفران دمکرده و گردو و بادام خرد شده می توانید داخل این آش استفاده کنید.
برنج را به مدت بیشتری خیس کنید تا مقدار آب کمتری بخواهد.
می توانید کدو ها را میکس کنید.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید