غذای ساده یا همان غذای معمولی و روزمره، غذایی است که برای بسیاری از افراد در سراسر جهان مهم است. غذای ساده برای تأمین نیازهای روزانه بدن و حفظ سلامتی بسیار مهم است. این نوع غذاها برای رفع گرسنگی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن بسیار مفید هستند. همچنین، غذای ساده از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. این نوع غذاها به راحتی در خانه تهیه میشوند و میتوانند با تنوع و انواع مختلف، هر روز برای شما و خانوادهتان طبخ شوند. در تهیه غذای ساده، مواد اولیه سالم و تازه بسیار مهم هستند. همچنین، استفاده از روشهای پخت سالم و بهداشتی نیز برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است. غذای ساده همچنین میتواند برای کاهش وزن و حفظ سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه غذای ساده کمترین مقدار چربی و قند را دارد، مصرف آن به عنوان یک رژیم غذایی سالم و موثر برای کاهش وزن بسیار مفید است.
این غذای کلاسیک آرامش بخش مطمئناً ذائقه شما را به آواز خواندن وا می دارد! شپردز پای با لایههای گوشت گاو غنی، پوره سیبزمینی خامهای و رویه پنیری، غذایی است که مطمئناً لذتبخش است.
آیا به دنبال یک غذای سنتی و خوشمزه برای تهیه آن هستید؟ شپردز پای بهترین گزینه است!
این غذای کلاسیک ترکیبی از پر کردن گوشت چرخ کرده خوش طعم، با پوره سیب زمینی خامه ای است. این یک وعده غذایی است که مطمئنا همه اعضای خانواده را خوشحال می کند.
تهیه این دستور پخت ساده و ساده است.
همچنین بسیار متنوع است. شما به راحتی می توانید آن را مطابق با سلیقه یا نیازهای غذایی خود سفارشی کنید.
و بهترین بخش؟ این غذا را می توانید زودتر درست کنید و تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید.
برای لذت بردن از یک پای چوپان دلچسب و دلپذیر آماده شوید!
مواد لازم (4 نفر)
1 1/4 پوند گوشت چرخ کرده گاو
3/4 فنجان آب
1/4 فنجان پیاز، ریز خرد شده
3 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری سس Worcestershire
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق چایخوری برگ آویشن خشک
نمک و فلفل برای چشیدن
3 فنجان پوره سیب زمینی (آماده شده)
1 فنجان پنیر چدار رنده شده
1/4 فنجان شیر
3 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
1/8 قاشق چایخوری پاپریکا
روش تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
2. در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ کرده را با آب روی حرارت متوسط بپزید تا گوشت گاو پخته شود و آب آن تبخیر شود.
3. پیاز، کره، آرد، سس Worcestershire، پودر سیر، برگ آویشن و نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود. بپزید تا پیاز نرم شود و مخلوط غلیظ شود.
4. مخلوط گوشت گاو را در یک بشقاب پای 9 اینچی (23 سانتی متری) پخش کنید.
5. در یک کاسه، پوره سیب زمینی، پنیر چدار، شیر، کره ذوب شده و پاپریکا را با هم مخلوط کنید. روی مخلوط گوشت گاو در یک لایه یکنواخت پخش کنید.
6. به مدت 25 دقیقه بپزید تا گرم شود و طلایی شود. قبل از سرو، اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود.
همانطور که این پست اینستاگرامی خوشمزه نشان می دهد، می توانید این دستور غذا را با دیگر غذاهای کلاسیک مخلوط کنید