🔥1567

فوت کوزه گری برای اینکه گوشت زود بپزه | ترفند طلایی سرآشپزها برای پخت سریع تر گوشت و اینجا یاد بگیر

گوشت یکی از مواد غذایی خوشمزه ای است که اکثر مردم دربرنامه غذایی خود قرار میدهند، پختن گوشت زمان زیادی میخواهد اما شما میتوانید راههای سریع تری انتخاب کنید.


گوشت یکی از وعده های غذایی بسیار خوشمزه است که همه ما معمولاً چند وقت یکبار در غذاهایمان از آن استفاده می کنیم. به همین دلیل باید یاد بگیریم که به بهترین شکل ممکن آن را بپزیم.

رایج ترین روش پخت گوشت این است که آن را داخل آب می اندازند تا بپزد اما آیا می دانستید که روش های سریع تری هم برای پخت گوشت وجود دارد و شما می توانید با بعضی از روش ها گوشت خود را آبدار تر و نرم تر بپزید؟ در این قسمت از نمناک با ما همراه باشید تا این ترفند ها را به شما آموزش دهیم.

راه های سریع تری هم برای پخت گوشت گاو وجود دارد. برای انجام این کار باید از یک آرام پز استفاده کنید. از قبل کمی آبلیمو یا سرکه به گوشت بزنید و در مراحل نهایی به آن نمک اضافه کنید، یعنی دقیقا زمانی این کار را انجام دهید که مطمئن شدید گوشت پخته شده است.

گوشت گوساله: دارای رنگ قرمز شفاف است با چربی کم، دارای طبع سرد و مناسب برای پخت انواع خورشت و تهیه گوشت چرخ کرده و استیک و …

گوشت گوسفند: رنگ کم رنگ‌تر از گوشت گاو دارد، همراه با چربی و استخوان است. دارای طبع گرم و تر است. از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین نوع گوشت برای پخت انواع غذاهای گوشتی مانند آبگوشت و انواع خورشت و … است.

گوشت بز: رنگ آن نسبت به گوشت گوسفند کمی تیره‌تر است، متأسفانه در بعضی از جاها بعنوان گوشت گوسفند به فروش می‌رسد، درای بافت دیرپز و سفت‌تر از گوشت گوسفند و داری طبع سرد است. اما میتوان از آن هم برای پخت آبگوشت و خورشت‌ها استفاده کرد و برای درمان برخی از بیماری‌ها تجویز می‌شود.

گوشت شتر: رنگ گوشت شتر قرمز تیره است، با بافت چربی کم داری طبع گرم و برای پخت انواع خورشت استفاده می‌شود.

ترفندهایی برای سریعتر پختن گوشت مرغ

اگر گوشت مرغ را به طور کامل داخل قابلمه بیندازید، پخت آن حدودا 40 الی 120 دقیقه طول می کشد اما اگر آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، ممکن است در عرض 20 دقیقه پخته شود. پس با این روش می توانید گوشت مرغ را در سریع ترین زمان ممکن بپزید. البته تازه بودن و جوان بودن مرغ هم عامل بسیار مهمی است که پخت را سریع تر می کند.

هنگامی که گوشت بز را می پزید، باید به نکاتی توجه کنید. گوشت بز بیشتر از دو ساعت زمان می برد تا پخته شود. اگر گوشت بز جوان را خریداری کنید، ممکن است پخت آن بین 45 دقیقه تا یک ساعت طول بکشد.

برای اینکه گوشت بز بعد از پخته شدن نرم تر باشد، سن بز باید کم تر از دوماه باشد. اگر از گوشت یک حیوان پیر استفاده می کنید، باید چند ساعت آن را داخل آب بگذارید. اگر احساس کردید که گوشت بو می دهد می توانید کمی برگ بو به آن اضافه کنید. همچنین می توانید از برگ رزماری یا حتی پیاز هم استفاده کنید تا بوی گوشت بهتر شود.

چگونه گوشت دیرپز را سریعتر بپزیم؟

برای اینکه انواع گوشت دیرپز سریعتر پخته شود، از روش های زیر استفاده نمایید:

کیوی

برای اینکه بافت گوشت را ترد و لذیذتر نماید، از کیوی استفاده کنید. اینگونه که کیوی را از وسط ببرید و به سطح گوشت بمالید. اجازه دهید که عصاره میوه کیوی در گوشت اثر کند. قبل از پختن گوشت به صورت معمولی، حدود یک ساعت اجازه دهید به این حالت بماند. اسیدهای حاصل از ترکیب دانه های داخل کیوی به راحتی قادر است، بافت گوشت را ترد و لذیذتر نماید. از کیوی کال برای این کار استفاده کنید.

چای خشک

اگر گوشت شما دیر پز است و بعد از پخت خورش از دیرپز بودن آن مطلع شدید، در یک کیسه سفید و تمیز ریخته به اندازه نصف قاشق چای خوری چای خشک ریخته و درون خورش بیاندازید. چای خشک سبب می شود که گوشت خوش پخت و ترد شود. کیسه را بعد از آماده شدن به راحتی از قابلمه خارج کنید.

استفاده از ادویه

برای اینکه بافت گوشت را ترد و لذیذتر نمایید و غذا را خوشمزه نموده و به گوشت طعم ببخشید، گوشت را قبل از پخت با ادویه هایی همچون فلفل سیاه، زردچوبه، آب پیاز و سیر رنده شده آغشته نمایید و حداقل 12 ساعت برای خواباندن گوشت ها در مواد ترکیبی زمان بگذارید.

سرکه

برای پخت سریع گوشت های دیرپز پس از تفت دادن گوشت با پیاز و ادویه کمی سرکه به آن افزوده و بگذارید گوشت بپزد، اینگونه خواهید دید که در زمان کوتاه تری گوشت ترد شده و راحت می پزد.

انجیر

برای سرعت بخشیدن به پخت گوشت پس از افزودن پیاز، نمک، فلفل و … دو عدد انجیر را نیز رنده کرده و به مخلوط بیافزایید و گوشت را در این مواد بخوابانید اما توجه کنید گوشت ها بیش از یک ساعت در این مخلوط نباید بمانند. انجیر هر اندازه کال تر بشد تاثیر بیشتری خواهد داشت و سبب نرم و آبدار شدن تکه های گوشت می شود.

زودپز

برای طبخ سریع تر گوشت ها می توانید انواع گوشت را در زودپز بپزید.

شعله ملایم

برای اینکه گوشت سریع تر پخته شود و ترد و خوش طعم گردد، اجازه بدهید، گوشت با شعله ملایم بپزد. شعله زیاد بافتی سفت تر را ایجاد خواهد نمود.

برای پخت سریعتر گوشت این کارها را انجام ندهید:

قبل از پخت گوشت اجازه بدهید تا یخ گوشت کاملا باز شده زیرا گوشتی که یخ زده دیرتر می پزد.

نمک و رب گوجه را در ابتدای پخت اضافه نکنید زیرا این کار سبب پخت دیرتر گوشت می شود. بهترین زمان برای افزودن رب گوجه نیم ساعت قبل از پخت کامل خورشت و نمک ده دقیقه پیش از خاموش کردن شعله است.

افزودن زود هنگام لیمو عمانی به غذا پخت گوشت را به تاخیر خواهد انداخت پس استفاده از لیمو عمانی باید در مرحله آخر به کار گرفته شود.

در زمان پختن گوشت، به آن آب سرد اضافه نکنید.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید