🔥170

فوری / آغاز افزایش مستمری مددجویان بهزیستی | واریزی مستمری برای این گروه ۲ برابر شد

اصلاح و بازبینی قانون حمایت از حقوق معلولان و اجرای سیاست‌های رفاهی و اجتماعی منطبق با نظام چند لایه اجتماعی توسط دولت چهاردهم در دستور کار قرار گرفت.


فوری / آغاز افزایش مستمری مددجویان بهزیستی | واریزی مستمری برای این گروه ۲ برابر شد

اجرای سیاست‌های رفاهی و اجتماعی منطبق با نظام چند لایه اجتماعی توسط دولت چهاردهم تاکید کرد.

سهیل معینی با بیان اینکه سطح زندگی گروه‌های پایین دست جامعه، از جمله بخش عمده‌ای از افراد دارای معلولیت به علت گسترش فقر به شدت کاهش یافته است، اظهار کرد: در این میان میزان رشد مستمری مستمری‌بگیران تناسبی با میزان تورم نداشته و روزبه روز کیفیت زندگی این افراد تنزل یافته است.

وی با استناد به ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، با بیان اینکه انتظار می‌رود در دولت چهاردهم مستمری معلولان ترمیم شود، گفت: در قانون، دولت مکلف شده تا کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت بسیار شدید و یا شدید فاقد شغل و درآمد را به میزان حداقل دستمزد سالانه تعیین و اعتبارات لازم را در قوانین بودجه سنواتی کشور منظور کند.

مدیرعامل شبکه تشکل‌های نابینایان و کم‌بینایان ادامه داد: علاوه بر این، در این سال‌ها به علت کاهش سطح خواسته جامعه معلولان به مسائل معیشتی، به نوعی بسیاری از امور توانمندسازی و اشتغال برای این افراد از اولویت خارج شد و انتظار می‌رود تحول عمده‌ای در این زمینه اتفاق بیفتد و فراتر از تامین نیازهای روزمره، در توانمندسازی، تامین اشتغال پایدار و ارائه خدمات توانبخشی برای افراد دارای معلولیت تحول اساسی ایجاد شود.

معینی معتقد است که برای این ایجاد تحول و بهبود وضعیت معیشت و اشتغال جامعه به ویژه معلولان، دولت چهاردهم باید در سطح کلان، سیاست‌های رفاهی و اجتماعی را منطبق با نظام چند لایه اجتماعی اجرا کند. همه منابع سیاست‌های حمایتی کشور تجمیع و مشخص شود که چه میزان از منابع کشور برای حمایت هزینه می‌شود و دارای چه خروجی است.

همچنین باید سیاست‌های کلان حوزه معلولان تدوین، اجرایی و چشم‌انداز سیاستگذاری برنامه پنج ساله در حوزه معلولان مشخص شود. علاوه بر این نیز، نظام خدمات اجتماعی باید ساختار جدیدی پیدا کند و به دنبال آن سازمان‌های حمایتی تجمیع و از ذیل نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که عمدتا پیگیر مسائل اقتصادی است، تفکیک شده و ساختار جدیدی تحت عنوان خدمات اجتماعی برای موضوع حمایت از اقشار ناتوان ایجاد شود.

منابع مالی و مستمری حداقل بگیران صندوق بیمه اجتماعی دوبرابر شد

نشست ارایه کارنامه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان و عشایر با حضور بیت‌الله برقراری (مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان و عشایر) صبح امروز در محل ستاد وزارت کار برگزار شد.

بیت الله برقراری در ابتدای این نشست، ضمن تسلیت ایام محرم، اظهار کرد: این صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان براساس اصل ۲۹ قانون اساسی شکل گرفته که در آن بر بیمه همگانی تاکید شده است. در سال ۱۳۸۴ تاسیس با همین هدف صندوق تعیین شده است.

وی افزود: این صندوق برخلاف دیگر صندوق‌های عمومی ما اختیاری است. جذب در این صندوق اختیاری بسیار دشوار است و اگر ما جذب خوبی داشته باشیم، اقدام بزرگی انجام گرفته است. کل منابع این صندوق ۹۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ بود که طی سه سال دوبرابری به ۱۸۰ هزار میلیارد تومان رسید.

برقراری گفت: قبل از دولت شهید رئیسی ما ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال داشتیم. پس از این تاریخ ما ۱ میلیون و ۴۵ هزار بیمه شده جدید در این سه سال بصورت اختیاری اضافه شده است. یعنی ما در سه سال حداقل به اندازه ۱۵ سال گذشته کار کرده و افزایش بیمه شده داشتیم. این درحالی است که در دیگر صندوق‌ها مشکل اصلی ضریب پشتیبانی و جمعیت اندک بیمه شده است.

وی با تاکید بر برنامه ریزی در این صندوق براساس محاسبات بیمه‌ای و اکچوئری گفت: ما چند اقدام موثر انجام دادیم که یکی از آنها برنامه راهبردی ۵ ساله صندوق است. این برنامه با مشارکت کلیه مدیران و کارگزاران صندوق به میزان سه هزار نفر ساعت روی آن کار شده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اظهار کرد: ما اولین صندوقی بودیم که برنامه راهبردی ما مورد تایید هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه قرار گرفت. پیوست بیمه‌ای در همه اقدامات ما موجب پایداری صندوق مذکور شد. پیش‌بینی می‌شد که ما در سال ۱۴۰۳ به‌نقطه سربه سر برسیم و پس از آن به مرور به زیان و مسیر ورشکستگی بیافتیم که با اقدامات ما تا ۲۰ سال این امر به تعویق افتاد. این به شرطی است که مسیر کار صندوق با همین ریل بماند.

برقراری تاکید کرد: ما تعداد زیادی تمدیدی‌های بیمه داریم که افرادی هستند که داوطلبانه بیمه‌شان تمدید می‌کنند. در زمان ما تمدیدی‌ها نیز رکورد زدند که در کنار جذب جدید، موجب پایداری هرچه بیشتر صندوق شد. امیدواریم دولت آقای پزشکیان همین ریل گذاری را ادامه دهد. ضمن اینکه ما یک هزار میلیارد تومان از بدهی ۴ هزار میلیارد تومانی دولت را به خود امسال در قالب ۴۵ درصد سهام پتروشیمی امام خمینی شازند دریافت کرده‌ایم.

وی درباره بازنشستگان صندوق بیمه اجتماعی گفت: مستمری بگیران ما ۸۳ درصد رشد مستمری در این سه سال داشتند و حداقل بگیران ما نیز ۲۱۰ درصد رشد دریافتی مستمری و حقوق داشتند. همچنین بیش از ۴۶ درصد افزایش بیمه شده روستایی و عشایر زن داشتیم که این بجز مشمولین قانون جوانی جمعیت است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان گفت: ما از طریق کارگزاران محلی خود، ارتباطات گسترده‌ای در سفرهای استانی با مردم، بیمه شدگان، ائمه جماعات و… داشتیم. ما از زمان دکتر عبدالملکی ارتقا سطوح درآمدی صندوق را داشتیم. دارایی صندوق حدود ۹۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ بود که اکنون به ۱۸۰ هزار میلیارد تومان در سه سال افزایش داشته که به دو برابر رسیده است. این دارایی و پرتفوی براساس مولفه‌های علمی حاکی از پایداری صندوق است.

وی با اشاره به اتکای صندوق بیمه اجتماعی از نظر اقتصادی به سهام‌داری و نه شرکت‌داری، گفت: ما در حوزه منابع انسانی نیز ارتقای سرمایه انسانی و گردش نخبگان خوبی داشتیم. توجه به نیروهای جوان از جمله این موارد است. این جوانان در سطح مدیران بکار گماشته شدند. نظارت ما بر کارگزاران ما نیز به صورت آنلاین و برخط است و در این سه سال کارگزاران ما خوب ساماندهی شدند.

برقراری با بیان تعریف شدن هفت منطقه در کشور در تقسیمات صندوق، اظهار کرد: ما بودجه را اقتضایی دیدیم و صرفا براساس اقتضائات خرج کردیم که باعث کاهش هزینه‌های صندوق شد. ما علیرغم این موارد، تعامل خوبی با دستگاه‌های زیرمجموعه داشتیم‌. ما تازه برای اولین بار اساسنامه، آیین نامه و دستورالعمل اجرایی صندوق را در همین دوره تهیه کردیم. قبلا آیین‌نامه‌ای وجود داشت که فقط به تایید هیات عالی رفاه رسیده بود که سال گذشته بالاخره آیین نامه جدید به تایید هیات وزیران رسید.

مدیرعامل صندوق‌ بازنشستگی کشور با اشاره به دغدغه جوانی جمعیت و جوانی صندوق بیمه اجتماعی اعلام کرد: ضریب پشتیبانی ما ۱ به ۱۰ بوده که در این دوره ما به ۱۰.۷ بیمه شده به ازای هر بازنشسته رسیدیم که ۰.۷ افزایش داشته و انشالله به ضریب ۱ به ۱۱ می‌رسیم. این درحالی است که ضریب پشتیبانی همه صندوق‌ها کاهشی بوده است.

  • ناشناس

    تورابه مقدسات به جامعه توان یاب بیشتر توجه کنید مابعداز خداوند امید مابه شما مدد کاران میباشد

  • ناشناس

    سلام و خسته نباشید پسر من اتیسم شدید داره چرا مستمری لوازم بهداشتی تیرماه هنوز واریز نشده تو رو خدا رسیدگی شود پول پوشک میدم به خدا رسیدگی شود ممنون

  • محمود ضیایی

    مسمومیت جنگی شدید شدم البته غیر زمان جنگ برای اجلاس منطقه جنگی رفتیم داعمی شدیم

  • فریدون

    بیمه تامین اجتماعی هستم و دوساله بیمه‌ام قطع شده .چون بیکارم وبدون خانه. قول کمک داده اند ولی نشده.

  • فریدون

    داروهایم را آزادمیخرم چون هیچ جا دفترچه بدون اعتبارقبول نمیکنندبیمه تامین اجتماعی هستم و دوساله بیمه‌ام قطع شده .چون بیکارم وبدون خانه. قول کمک داده اند ولی نشده.

  • کیان اسفندیارئ

    سپاس از رییس جمهور محترم

  • ناشناس

    با عرض سلام من یه زن بیوه با دخترم ۱۴۰۰ حقوق میگیرم با اینحال مستآجرم خودتون قضاوت کنید با این مبلغ چه میشه کرد لطفا از زنان بی سرپرست حمایت کنید

  • ناشناس

    سلام من هم معلولیت اعصاب و روان شدید دارم چرا به من ماده ۲۷وازیز نمیشه

  • ایلیا اکبری

    سلام.من الان سنم سیزده ساله است و حدود هر ماه آن ‍‍است که با تلاش و کوشش رییس اداره مستمری بگیر ه کمیته امداد امام خمینی ره مستمری دریافت میکنم.با فقط تلاش و همت رییس اداره کمیته امداد.تنها خواهشی که دار م بیشتر تو فکر ما باشید.با تشکر

  • فاطمه حسینی

    سلام من تحت پوشش بهزیستی هستم و معلولیت خیلی شدید دارم الان سه ماه هست که کمک معیشتی ما معلولان بدبخت و بیچاره ها رو ندادن خواهشن ما هم خیلی گرفتار هستیم ومشکلات زندگی داریم و از طرفی پول خرید داروهامون رو نداریم که بخریم وحتی پول رفتن به دکتریمون رو نداریم که بریم باید ما چه کار کنیم باید حتما بمیریم تا به فکر ما باشند خواهشن تو رو خدا پیگیری کنید و واریز کنید ممنون

  • من ناشنوا هستم واقعا معلول شدید خیلی هستم پای عصبی عضلانی نخاعی کمردرددارم بانک کارت رفاه واریز نشده

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید