بسته معیشتی | روح الله صالحی در جلسه هماهنگی برنامههای ۱۴ و ۱۵ خرداد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای ۱۵ خرداد اظهار کرد: هر سال به این مناسبت برنامههای متعددی در استان اجرا میشود.
وی با اشاره به اینکه از برنامههای پیش بینی شده برای این ایام برپایی ایستگاه صلواتی با مشارکت مراکز نیکوکاری در شهرستانهای زنجان، ابهر و خرمدره است، گفت: دیدار با خانواده معظم شهدا و برگزاری اردوهای جهادی و میز خدمت نیز از دیگر برنامههای پیش بینی شده برای این ایام است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان همچنین از توزیع بستههای معیشتی بین نیازمندان با مشارکت مراکز نیکوکاری و خیرین خبر داد و افزود: برپایی ایستگاههای حامی یابی در سطح استان به منظور جذب حامی در طرح اکرام و محسنین نیز از دیگر اقدامات این نهاد در ۱۴ و ۱۵ خرداد خواهد بود.
صالحی ادامه داد: برگزاری مسابقه کتابخوانی از وصایای امام برای جامعه هدف کمیته امداد و همچنین کارکنان، برگزاری قرائت زیارت عاشورا و مراسم عزاداری نیز از سایر برنامههای اجرایی در این ایام خواهد بود.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: بر اساس آمارهای موجود طی دو ماهه نخست امسال؛ ۴۲ میلیارد و ۳۶۹ میلیون ریال تسهیلات به مددجویان زنجانی پرداخت شده است.
روح الله صالحی اظهار کرد: در دو ماهه نخست امسال از محل سپرده گذاری خیرین نیک اندیش و همچنین منابع تخصیص یافته به صندوق امداد ولایت ۱۹۷ فقره تسهیلات در استان پرداخت شده است که رقم آن ۴۲ میلیارد و ۳۶۹ میلیون ریال است.
به گزارش مکتوب نامه،وی با اشاره به اینکه تسهیلات پرداختی در حوزه اشتغال مسکن، تسهیلات کارگشایی، درمان، ازدواج، هزینههای تحصیلی بوده است، بیان کرد: صندوق قرضالحسنه امداد ولایت استان در کنار رعایت موازین و مقررات بانکی، تسهیلات قرضالحسنه و معوض خود را با هدف گرهگشایی خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد استان و سایر نیازمندان پرداخت میکند.
صالحی با قدردانی از مشارکت مردم خیر و نیکوکار استان در ترویج سنت حسنه قرضالحسنه، اظهار کرد: مشارکت خیران در برنامههای اجرایی این نهاد از طریق سپردهگذاری در صندوق امداد ولایت در کنار ترویج سنت قرضالحسنه زمینه کمک و تأمین منابع برای رفع نیاز خانوادههای تحت حمایت را بیش از پیش فراهم میکند.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان همچنین از اجرای طرح قرض ماندگار در استان خبر داد و گفت: در قالب این طرح خدمات معوض با بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی از اولویتهای کمیته امداد است، اظهار کرد: این طرح در قالب طرح قرض ماندگار اجرا میشود.
مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد گفت: ۹۰ درصد زکات جمعآوری شده در کشور صرف امور معیشتی، حمایتی و توانمندسازی نیازمندان میشود.
حجتالاسلام حسن هرمز، مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان سمنان گفت: سال گذشته ۲,۷۰۰ میلیارد تومان زکات در کشور جمعآوری شد که از این میزان ۱۵۰ میلیارد تومان برای مصارف نیازمندان کمیته امداد و مابقی هم در مراکز نیکوکاری و خیریه هزینه شد.
هرمز اظهار کرد: در سال جاری هم مردم ۹۰۰ میلیارد تومان کفاره، فطریه و رد مظالم در کشور پرداخت کردهاند که از این میزان ۸۶ میلیارد تومان در کمیته امداد برای افراد تحت پوشش هزینه و مابقی هم به مراکز خیریه و بهزیستی داده شده است.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد زکات جمعآوری شده صرف امور معیشتی، حمایتی و توانمندسازی نیازمندان میشود، گفت: ۱۰ درصد زکات جمعآوری شده هم در بخشهای عمرانی روستاها هزینه میشود.
مدیرکل امور اجرایی زکات کمیته امداد تاکید کرد: کمک به درمان، کمکهزینه تحصیل، آزادی زندانیان جرایم غیر عمد، تهیه جهیزیه، کمک به ساخت پروژههای عامالمنفعه ازجمله مواردی که زکات در آن هزینه میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان گفت: کمیته امداد استان کرمان در سال گذشته موفق به ارائه آموزشهای پایدارسازی به ۴۲۳۸ نفر از مددجویان شده است.
ناصر عسکری نژاد پیش از ظهر دوشنبه در دومین جلسه گروه کاری اشتغال و کارآفرینی استان کرمان در سال ۱۴۰۳، ضمن تسلیت شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان اظهار کرد: یکی از خصوصیات بارز آیت الله رئیسی خدمت به مردم به ویژه محرومان بود.
به گزارش مکتوب نامه، وی به ارائه آموزشهای مهارتی به مددجویان در سال ۱۴۰۲، اشاره و بیان کرد: طی سال گذشته تعهد کمیته امداد استان کرمان در ارائه آموزشهای مهارتی ۲۱۱۳ مورد بوده است.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان ادامه داد: همچنین کمیته امداد موفق به ارائه آموزشهای پایدارسازی به ۴۲۳۸ نفر از مددجویان شده که درصد تحقق این آموزشها ۱۰۴ درصد بوده است.
عسکری نژاد با بیان اینکه تعهد ما در سال گذشته در زمینه کاریابی مددجویان ۱۱۱۱ مورد بوده است.
وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ توانستیم زمینه اشتغال ۱۳۳۸ نفر از مددجویان را از طریق مراکز کاریابی فراهم کنیم.
عسکری نژاد ادامه داد: ۱۳ هزار و ۶۲۳ فرصت شغلی سال گذشته توسط کمیته امداد استان برای محرومان و اقشار آسیبپذیر ایجاد شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان کرمان گفت: سهمیه کمیته امداد استان کرمان از تسهیلات جز ۴ تبصره ۱۸ در سال گذشته ۱,۸۴۷ میلیارد تومان بوده است.
عسکری نژاد گفت: از این مبلغ ۱,۳۷۶ میلیارد تومان تخصیص داده شد که متناسب با آن در بحث تعهد فرصتهای شغلی، ۹۰ درصد تسهیلات جذب شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه این نهاد جزو دستگاههای برتر در ارائه خدمت به مراجعان میز خدمت بوده است، گفت: طی سال گذشته، ۴۱۲ نفر شامل ۱۵۳ نفر مددجو و ۲۵۹ نفر نیازمند غیر تحت حمایت به میز خدمت این نهاد در محل مصلی امام خمینی(ره) شهرکرد مراجعه کردند که سه میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه به این متقاضیان پرداخت شد.
جاسم محمدی با اشاره به اینکه کمیته امداد استان چهارمحالوبختیاری به عنوان دستگاه فعال در برگزاری میز خدمت مستمر در نماز جمعه با حضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار تقدیر شد، اظهار کرد: طی سال گذشته، ۴۱۲ نفر شامل ۱۵۳ نفر مددجو و ۲۵۹ نفر نیازمند غیر تحت حمایت به میز خدمت این نهاد در محل مصلی امام خمینی(ره) شهرکرد مراجعه کردند.
وی با بیان اینکه از این مجموع ۲۵۸ نفر متقاضی دریافت تسهیلات کارگشایی بودند، افزود: سه میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه به این متقاضیان پرداخت شد. همچنین ۵۸ نفر متقاضی تحت حمایت کمیته امداد استان بودند که با بررسیهای انجام شده ۴۵ نفر همراه با خانواده تحت حمایت قرار گرفتند.
محمدی تعداد متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال را ۵۵ نفر عنوان و اضافه کرد: از این مجموع ۴۰ نفر دارای شرایط دریافت تسهیلات اشتغال بودند که در مجموع شش میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند.
وی تصریح کرد: همچنین ۱۹ نفر نیز درخواست دریافت لوازم ضروری زندگی داشتند که از این مجموع با بررسیهای انجام شده به ۱۶ نفر لوازم مورد نیاز شامل کولر، یخچال و اجاق گاز اهدا شد.
مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به اینکه ۲۲ نفر با مراجعه به میزهای خدمت نماز جمعه متقاضی دریافت خدمت مسکن شامل احداث و تعمیرات بودند، گفت: تعداد ۱۵ مراجعهکننده دارای شرایط، خدمت احداث مسکن و تعمیرات دریافت کردند.
محمدی خاطرنشان کرد: ادارات کمیته امداد و مراکز نیکوکاری در سراسر استان و همچنین شمارهگیری کد دستوری #۰۳۸*۸۸۷۷* برای دریافت کمکهای نقدی و غیرنقدی مردم استان در نظر گرفته شده است.
مدیرکل بهزیستی خوزستان با اشاره به رشد کمک به تامین مسکن مددجویان در دولت شهید رئیسی گفت: در سال ۱۴۰۰ در حوزه خرید و ساخت مسکن در مجموع برای ۴۳۹ خانوار، ۳۹ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض پرداخت شد اما سال ۱۴۰۲ به ۹۰۳ خانوار بیش از ۱۳۸ میلیارد تومان کمک هزینه ساخت و خرید مسکن پرداخت شده و خوزستان در این حوزه حدود سه و نیم برابر رشد در اعتبار داشته است.
مهران کریمیان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به خدمات دولت سیزدهم در حوزه بهزیستی اظهار کرد: سازمان بهزیستی دهها نوع خدمت سخت و سنگین در جامعه انجام میدهد و عملکرد این سازمان در دولت سیزدهم در همه این خدمات رشد چند برابری داشته و اقدامات بسیار بزرگی در حوزه بهزیستی انجام شده است.
وی افزود: یکی از خدمات بهزیستی در خوزستان کمک به تامین مسکن مددجویان است. در سال ۱۴۰۰ در حوزه خرید و ساخت مسکن در مجموع برای ۴۳۹ خانوار، ۳۹ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض پرداخت شد اما سال ۱۴۰۲ به ۹۰۳ خانوار بیش از ۱۳۸ میلیارد تومان کمک هزینه ساخت و خرید مسکن پرداخت شده و خوزستان در این حوزه حدود سه و نیم برابر رشد در اعتبار داشته است.
مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: همچنین در شروع دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۰ میزان ودیعه مسکن بلاعوض پرداختی بهزیستی خوزستان به ۴۰ خانوار با مبلغ حدود ۸۰۰ میلیون تومان پرداخت میشد که در پایان سال ۱۴۰۲ به ۸۳۰ خانوار و حدود ۳۸ میلیارد تومان رسیده است.
کریمیان بیان کرد: بهزیستی خوزستان در سال ۱۴۰۰، به ۹۶۶ نفر تسهیلات اشتغالزایی پرداخت کرد و در سال ۱۴۰۲ به ۲ هزار و ۵۱۲ معلول و مددجو تسهیلات اشتغالزایی قرض الحسنه پرداخت شد و طرحهای اشتغال را راهاندازی کردند.
وی با بیان اینکه در حوزه معلولان خدمات بسیار خوبی توسط بهزیستی ارائه شده است، عنوان کرد: در آغاز فعالیت این دولت، ۴۹ هزار و ۳۸۸ معلول مستمریبگیر در بهزیستی خوزستان داشتیم و تعداد زیادی پشت نوبت مستمری بودند اما تا پایان سال ۱۴۰۲، تعداد معلولان مستمریبگیر به ۸۳ هزار و ۵۴۴ نفر رسید و حدود ۶۹ درصد رشد داشتیم و در حال حاضر فرد واجد شرایط پشت نوبت مستمری نداریم.
مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: همچنین پرداخت هزینه حق پرستاری که به معلولان خیلی شدید پرداخت میشود، از ۳ هزار و ۳۵۱ نفر در سال ۱۴۰۰ به ۱۰ هزار و ۵۹ نفر در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته و حدود سه برابر رشد داشته است.
وی افزود: کمک هزینه وسایل توانبخشی نیز از ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به ۲۶ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲رسیده است یعنی ۱۶۸ درصد در اعتبارات خرید وسایل توانبخشی رشد داشتهایم.
کریمیان گفت: همچنین کمک هزینه خرید وسایل بهداشتی برای معلولان خیلی شدید از ۵ هزار و ۱۰۰ نفر به ۱۰ هزار و ۶۲۴ نفر رسیده است که ۱۰۸ درصد رشد داشته است. کمک هزینه تحصیلی به دانشآموزان و دانشجویان از ۵۲۰ میلیون تومان در آغاز دولت سیزدهم به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده و حدود پنج برابر رشد داشته است.
وی بیان کرد: یکی از اقدامات بینظیر دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور شهیدمان، موضوع استخدام و اشتغال معلولان در ادارات بود که به یاری خدا نخستین آزمون استخدامی ویژه معلولان در ۱۷ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: در استان خوزستان ۸۸۱ معلول با تحصیلات دانشگاهی در این آزمون ثبت نام کردهاند و ۲۵۷ نفر از این تعداد در ادارات و سازمانهای سراسر استان جذب خواهند شد.