سید کاظم عزیزی، مجری طرح ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث اعلام کرد: اطلاعات کامل ناوگان ۳ میلیون دستگاه وانت بار در کشور از نظر دارا بودن بیمه شخص ثالث، بررسی شد و مشخص شدبیش از ۱۰ درصد این وانت بار ها، یعنی بیش از ۳۰۰هزار دستگاه از این ناوگان، فاقد بیمه شخص ثالث هستند.
او ادامه داد: در مرحله سوم از اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث، به وانت بارهای فاقد بیمه شخص ثالث، سهمیه سوخت تخصیص نمی یابد.
عزیزی تاکید کرد: از ماه های گذشته اطلاع رسانی به این گروه از ناوگان صورت گرفته است؛ و در نتیجه این اطلاع رسانی ها بخشی از این خودروها اقدام به اخذ بیمه نامه کردند.
وی گفت: تاثیرات این قانون، روی اقدام به دریافت بیمه نامه از طرف دارندگان این خودروها، بسیار ملموس بوده است و این قانون از مهم ترین قوانین جهت هشدار برای دریافت بیمه نامه شخص ثالث است.
عزیزی در این باره اظهار داشت: در مورد تاکسی ها نیز در طی ۲ ماه اخیر این قانون اجرا شده است و دیده شد بیشتر از ۲۰ درصد جامعه هدف، اقدام به دریافت بیمه نامه شخص ثالث کردند و سهمیه سوخت مجدد برای آنها در نظر گرفته شد.
معاون ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در نهایت افزود؛ مطابق این قانون، حرکت وسیله نقلیه فاقد بیمه نامه شخص ثالث ممنوع بوده است و ارائه هرگونه خدمات نیز به این دسته خودرو ها، ممنوع است.
وی تاکید کرد: درج صحیح و دقیق اطلاعات را بیمه نامه، ضروری است و لازم است نسبت به وارد کردن اطلاعات درست، اطمینان حاصل کنید تا در تفکیک ناوگان دارای بیمه نامه و فاقد بیمه نامه، مشکلی ایجاد نشود.
نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی، گفت: دو ماه است که سهمیه سوخت کامیونداران شهری شارژ نمیشود.
مصطفی نخعی خواستار رفع مشکلات مربوط به سهمیه سوخت کامیونداران شهری شد.
وی در جلسه روز سهشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در تذکری شفاهی به وزیر کشور گفت: دو ماه است که سهمیه سوخت کامیونداران شهری شارژ نمیشود؛ از وزارت کشور درخواست میکنم با ثبت کارکرد کامیونداران این مشکل را مرتفع سازد.
وی در تذکر دیگر خواستار رسیدگی به حادثه دیدگان سیل اخیر شد و اظهار کرد: سیل خراسان جنوبی خسارت زیادی به نهبندان و سربیشه وارد کرده و ساختارهای منطقه و البته خانههای مردم را نابود کرده و لازم است هرچه سریعتر خسارات مردم جبران شود.
مدیرعامل شرکت نفت با بیان اینکه برای بنزین در دولت راهکارهای غیرقیمتی در دستور کار است و هیچ پیشنهاد قیمتی تاکنون در دولت مطرح نشده و پیشنهاد قیمتی نیز از ما نخواستهاند، گفت: کاهش سهمیه بنزین آزاد از ۱۵۰ لیتر به ۱۰۰ لیتر و یا محدودیت ۴۰ لیتری هر نوبت سوختگیری در همین راستا بوده است.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی گفت: از ابتدای خرداد ماه امکان استفاده از سامانه ثبت آنلاین کارت سوخت فراهم میشود و طی هفت تا ۱۰ روز، کارت سوخت برای متقاضیان صادر خواهد شد.
جعفر سالاری نسب، درباره سامانه آنلاین ثبت کارت سوخت، اظهار کرد: از سال ۱۴۰۲، ۴ میلیون قطعه کارت سوخت تحویل مردم شده است و اکنون نیز سامانهای را راه اندازی کردهایم که بتوانیم فرایند صدور کارت سوخت را برای خودروهای نوشماره سریعتر کنیم و در برنامه داریم که این اقدام برای سایر خودروها هم انجام شود.
وی افزود: طبق آنچه قانون ما را مکلف کرده، ۹۰ درصد سوختگیری در حوزه بنزین و ۹۵ درصد در حوزه نفتگاز، باید از کارت سوخت شخصی باشد و به همین دلیل به این سمت حرکت کردهایم و در خردادماه کاملا عملیاتی میشود.
او با بیان اینکه برای بنزین در دولت راهکارهای غیرقیمتی در دستور کار است و هیچ پیشنهاد قیمتی تاکنون در دولت مطرح نشده و پیشنهاد قیمتی نیز از ما نخواستهاند، گفت: کاهش سهمیه بنزین آزاد از ۱۵۰ لیتر به ۱۰۰ لیتر و یا محدودیت ۴۰ لیتری هر نوبت سوختگیری در همین راستا بوده است.
سالاری نسب افزود: هماکنون ۹۴ درصد مردم کمتر از ۱۶۰ لیتر در ماه مصرف بنزین دارند که این میزان با مجموع ۶۰ لیتر سهمیه ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر سهمیه بنزین ۳۰۰۰ تومانی پوشش داده میشود.
اقتصاد آنلاین