🔥104

فوری/واریزی ماهانه ویژه دولت برای زنان خانه دار در دهه کرامت | بیمه رایگان دولتی برای این زنان

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر چهارمحال و بختیاری به اجرای طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل روستایی و عشایری دارای سه فرزند و بیشتر در این صندوق اشاره کرد و گفت: پیش ثبت‌نام ۶ هزار مادر واجد شرایط بهره‌مندی از بیمه رایگان مادران روستایی در استان انجام شد.


واریزی جدید

حسین تراکمه  با اشاره به تمدید مهلت ثبت‌نام مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر در مناطق روستایی و عشایری تا پایان اردیبهشت‌ماه افزود: در این طرح که بر اساس ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دست اجراست، مادرانی که دارای سه فرزند و بیشتر و در مناطق روستایی و عشایری که نرخ باروری کمتر از ۲.۵ باشد، تبعیت ایرانی داشته باشند، همه سه فرزند از یک مادر باشد و هر سه در قید حیات باشند، تاریخ تولد فرزند سوم از اول فرورین سال ۹۶ به بعد باشد، می‌توانند زیرپوشش بیمه قرار می‌گیرند.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون پالایش افراد ثبت‌نامی براساس شرایط موجود در دست انجام است و پس از تاییدنهایی برای این مادران فیش بیمه صادر و پیامک ارسال می‌شود.

به گفته وی، دولت برای حمایت از این مادران تا هفت سال حق بیمه آنها را پرداخت می‌کند.

تراکه گفت: در این طرح تمامی مادران غیر شاغل ساکن درمناطق روستایی و عشایری که دارای سه فرزند و بیشتر هستند زیرپوشش بیمه قرار می‌گیرند و مادرانی که فرزند چهارم و پنجم خود را به دنیا بیاورند به ازای هر فرزند ۲ سال به سوابق بیمه‌ای آنها افزوده می‌شود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر چهارمحال وبختیاری با اشاره به اینکه این صندوق از سال۱۳۸۳ براساس اصل ۲۹ قانون اساسی تاسیس شد گفت: هم‌اکنون ۶۵ هزار نفر از جمعیت روستاییان، عشایر، کشاورزان و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر زیرپوشش این بیمه قرار گرفته‌اند.

به گفته وی، این بیمه با هدف بیمه کردن افرادی که توانایی پرداخت حق بیمه آزاد را ندارند و یا شرایط بیمه شدن در سایر بیمه‌ها را ندارند فعال شده است.

تراکمه اظهار داشت: شرایط سنی برای بیمه شدن در این صندوق ۱۸ تا ۵۰ سال است و بیمه‌شدگان در هشت سطح تعریف شده می‌توانند زیرپوشش این بیمه قرار گیرند و در سالجاری با پرداخت ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار ریال تا ۳۹ میلیون ریال می‌توانند زیرپوشش این بیمه قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه ۲ برابر حق بیمه پرداختی توسط بیمه شده، به عنوان یارانه توسط دولت پرداخت می‌شود، گفت: افراد بیمه‌شده در این صندوق می‌توانند، از مزایای مختلف از جمله بازنشستگی، از کار افتادگی ناشی از کار و غیرناشی ازکار، مستمری فوت برای بازماندگان و نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای استفاده کنند و با پرداخت حداقل ۱۵ سال حق بیمه و ۶۵ سال سن می‌توانند بازنشسته شوند.

به گفته وی، تمام متقاضیان بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستایی می‌توانند به ۳۱ کارگزاری درسطح استان مراجعه کنند.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون چهار هزار و ۲۰۰ نفر در استان مستمری بگیر این بیمه هستند.

رییس کمیته امداد شهرستان قشم گفت: پنج میلیارد ریال حق بیمه تامین اجتماعی در سال گذشته برای ۱۰۴ مددجوی زیر پوشش این نهاد در بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج‌فارس واریز شده است.

رضا تارک  افزود: پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی این افراد با هدف توانمندسازی و تامین آتیه آنان هر سه ماه یکبار انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بیمه زنان سرپرست خانوار در این جزیره رایگان است و هزینه‌های آن توسط کمیته امداد پرداخت می‌شود.

رییس کمیته امداد شهرستان قشم توضیح داد: تمام بانوان سرپرست خانوار تحت حمایت این نهاد که بین ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند و واجد شرایط هستند می‌توانند از خدمات بیمه بهره مند شوند و از تمامی مزایای بیمه‌های تامین اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت، از کارافتادگی استفاده کنند.

تارک اضافه کرد: پایان سال گذشته ۱۰ بانوی سرپرست خانوار در این جزیره که با کمک‌های این نهاد حمایتی، فعالیت می‌کردند، بازنشسته شده و از حمایت کمیته امداد قشم خارج شدند.

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت، مهم ترین برنامه این کمیته امداد این شهرستان مرزی است، اظهار کرد: در کنار کمک‌های مالی مختلف، برنامه‌ریزی‌های لازم برای توانمندسازی و همچنین اجرای طرح‌های بازنشستگی با همکاری تامین اجتماعی خانواده‌های تحت حمایت به صورت مستمر در دست انجام است که می توان این امر را بهترین کار در راستای کمک به این خانواده‌ها دانست.

کمیته امداد امام خمینی(ره) در شهرستان مرزی قشم ۳۶۴۴ هزار خانوار (۷۵۰۰ نفر) تحت پوشش دارد که خانواده‌های تحت پوشش ماهیانه در مجموع ۳۰ میلیارد ریال مستمری دریافت می‌کنند.

خانوارهای تحت حمایت این اداره شامل ۲۵۸۸ زن سرپرست خانوار (۷۱ درصد) و ۱۰۵۶ مرد سرپرست خانوار (۲۹ درصد) است که ۲۶۹۸ خانوار (۷۴ درصد) از آنان ساکن روستاها و ۹۴۶ خانوار (۲۶ درصد) آنها ساکن در مناطق شهری جزیره قشم هستند.

از این تعداد مددجو ۲۹۸۳ خانوار (۸۲ درصد) اهل سنت و ۶۶۱ خانوار (۱۸ درصد) اهل تشیع هستند.

فوت شوهر (۱۶۶۹ خانوار – ۴۶ درصد)، مرد سرپرست سالمند (۹۴۴ خانوار – ۲۶ درصد) و بانوان مطلقه (۶۶۴ خانوار – ۱۸ درصد) سه دلیل وابستگی خانوارهای تحت حمایت به اداره کمیته امداد این شهرستان مرزی است که سه هزار و ۲۷۷ خانوار معادل ۹۰ درصد به واسطه این سه دلیل تحت حمایت این اداره قرار دارند.

این اداره حمایت از ۱۰۵۰ نفر فرزند یتیم و محسنین را بر عهده دارد که از این تعداد ۵۷۴ نفر از فرزندان ایتام و ۴۷۶ نفر از فرزندان محسنین (۵۴۶ فرزند دختر و ۵۰۴ فرزند پسر) هستند.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید