مهدی زارعی گفت: برای تهیه این بستهها بیش از ۷۱۷ میلیون تومان از محل زکات واجب و مستحبی جمع آوری شده در این مدت هزینه شده است.
وی افزود: ارزش هر بسته معیشتی شامل برنج، روغن، ماکارونی، سویا، رب گوجه فرنگی، حبوبات، قند و چای یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و ارزش هر بسته سه کیلویی خرما ۲۵۰ هزار تومان است.
رئیس کمیته امداد قشم گفت: هم زمان با سالروز ارتحال امام خمینی (ره)، تعداد ٧٠ بسته معیشتی به خانواده های ایتام نیازمند تحت حمایت کمیته امداد اهدا شد.
رضا تارک رئیس کمیته امداد جزیره قشم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب و تسلیت به مناسبت ایام رحلت جانگداز رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ١۵ خرداد، در این خصوص گفت: هم زمان با سالروز ارتحال امام خمینی (ره)، به نیابت از شهدای خدمت و در راستای عمل به فرمایشات امام راحل مبنی بر تکریم و رسیدگی به امور ایتام و مستضعفین، در اقدامی خداپسندانه با همکاری خیرین نیک اندیش قشم، تعداد ٧٠ بسته معیشتی به خانواده های ایتام نیازمند تحت حمایت کمیته امداد اهدا شد.
تارک، ارزش هر بسته معیشتی را یک میلیون تومان عنوان کرد و افزود: این بستههای معیشتی اهدایی شامل اقلامی نظیر برنج، گوشت، روغن، رب گوجه فرنگی و ماکارونی بوده که برای تهیه این تعداد بسته بیش از ٧٠ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
رئیس کمیته امداد قشم ادامه داد: همچنین در روز ١۴ خرداد ماه امسال برنامه ها و فعالیت های فرهنگی و مذهبی برای مددجویان این نهاد، نظیر : غبار روبی قبور مطهر شهدای انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با ایشان، جزء خوانی قرآن کریم به نیابت از امام راحل و شهدای خدمت، حضور بانوان تحت پوشش در همایش بانوان انقلابی هیئت رزمندگان اسلام شهرستان قشم، برگزاری جلسات بصیرتی جهاد تبیین با محوریت زندگانی الهی و سیاسی امام امت ویژه مددجویان تحت حمایت و دیدار و دلجویی و تقدیم هدایایی به خانواده های ایتام نیازمند، انجام شد.
وی، در پایان ضمن قدردانی از همراهی و مشارکت مردم شریف و خیرین معزز ، گفت: امام خمینی(ره) همواره در سخنانشان به خدمت خالصانه و خاضعانه برای رفع مشکلات ایتام و نیازمندان و تکریم این عزیزان سفارش می کردند و مستضعفین و پابرهنگان را صاحبان اصلی انقلاب می دانستند و ما نیز با تأسی آن امام عزیز موظف به ادامه راه ایشان و عملیاتی کردن توصیه های ایشان و کمک به برقراری عدالت در ایران اسلامی هستیم.
بر اساس اعلام سازمان بهزیستی و با تایید وزارت رفاه یک گروه از یارانه بگیران سبد کالایی دریافت میکنند.
توزیع بستههای غذایی (سبد کالا) بین بانوان باردار و مادران دارای کودک کمتر از سه سال در قالب اجرای طرح ملی «همیار مادر و کودک» انجام میشود. همچنین مادرانی که وضعیت آنها در طرح یسنا تایید شود میتوانند به جای یارانه ۴۰۰هزار تومانی از یارانه ۶۰۰هزار تومانی بهرهمند شوند.
رییس اداره بهزیستی گنبدکاووس در مراسم اهدای متمرکز توزیع ۲۷۰ بسته غذایی رایگان ویژه بانوان باردار و مادران دارای کودک کمتر از سه سال گفت: توزیع بستههای غذایی (سبد کالا) بین بانوان باردار و مادران دارای کودک کمتر از سه سال در قالب اجرای طرح ملی «همیار مادر و کودک» انجام میشود.
پیری بابیان درباره این طرح توضیح داد: در این طرح برخی آموزشهای مهارتی و رفتاری مرتبط با دوران بارداری و پرورش کودک و نیز توانمندسازی خانوادهها (بانوان) به آنها داده میشود.
او ادامه داد: این طرح ملی، برای ۳ سال برنامهریزی شده است که امسال، نخستین سال اجرای آن است.
رییس اداره بهزیستی گنبدکاووس همچنین گفت: ارزش هر بسته غذایی اهدایی به بانوان باردار و مادران دارای کودک زیر سه سال که بیشتر اقلام آن حبوبات و پروتئینی هستند، افزون بر پنج میلیون ریال است که از محل منابع ملی تامین شده است.
چندی پیش هم، رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز درباره ارائه کالابرگ به مادران گفت: تامین منابع کالابرگ به خوبی توسط دولت انجام گرفته است. در این مرحله که از بهمن ماه شروع و تا اردیبهشت ادامه دارد، منابع به صورت کامل تامین شده است. برای ادامه طرح کالابرگ در بودجه سال ۱۴۰۳ پیشبینیهایی کردیم که در مجلس درحال رسیدگی است.
یارانه طرح یسنا به مادران دارای فرزند زیر دو سال تعلق میگیرد. اما مبلغ این یارانه چقدر است و شرایط دریافت آن چیست؟
اهمیت انکارنشدنی تغذیه کودکان شیرخوار باعث شد دولت در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و در قالب یارانه طرح یسنا، به خانوادههای دارای فرزند شیرخوار یارانهای مضاعف پرداخت کند.
در ابتدا، این طرح به طور آزمایشی و در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی اجرا شد و خانوارهای دارای فرزند زیر دو سالی که در دهک اول درآمدی حضور داشتند، از یارانه طرح یسنا به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان برخوردار شدند.
با این حال یارانه طرح یسنا از ابتدای اردیبهشتماه به صورت کشوری اجرا شد تا همه مادران دارای فرزند زیر دو سال و حاضر در سه دهک اول درآمدی در کل کشور، از این یارانه برخوردار شوند. مبلغ یارانه طرح یسنا نیز از ۴۰۰ هزار تومان به ۶۰۰ هزار تومان افزایش یافت. با این حساب یک خانواده دهک پایین اگر دو فرزند دارای شرایط ذکر شده داشته باشند مبلغ ۱ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان جدای یارانه نقدی نفری ۴۰۰ هزارتومان بحسابشان واریز خواهد شد.
مشمولان یارانه طرح یسنا که در پایان هر ماه واریز میشود، میتوانند بستههای حمایتی شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزیجات، میوهجات و سبزیها و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شویندههای بهداشتی برای کودک و مادر را تا مبلغ ۶۰۰ هزار تومان به صورت رایگان و از فروشگاههای طرف قرارداد خریداری کنند.
همچنین مادران سه دهک اول درآمدی برای اطلاع از اینکه مشمول طرح هستند یا نه میتوانند با ورود به اپلیکیشن «شما» و وارد کردن کد ملی سرپرست خانوار، از وضعیت خود مطلع شوند.
مصوبه هیأت وزیران در خصوص «استمرار اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در سال ۱۴۰۳» ابلاغ شد.
در این ابلاغیه آمده است: هیأت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد ۱- در اجرای جزءهای (۱) و (۲) بند (الف) تبصره (۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (بخش اول) و به منظور استمرار اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در سال ۱۴۰۳ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است نسبت به اجرای طرح مذکور از محل اعتبارات مصوب مربوط در قانون بودجه سال جاری اقدام نماید.
تبصره – اقلام کالاهای اساسی مشمول طرح و نحوه توزیع یارانه بین اقلام مذکور مطابق با مصوبات ستاد هماهنگی اقتصادی دولت است.
۲- سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است مطابق با بند (پ) تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (بخش اول) و تا زمان ابلاغ بخش دوم قانون مذکور به شرح مقرر در بند یادشده نسبت به تخصیص اعتبارات کالابرگ به صورت علیالحساب و متناسب با میزان اعتبارات مقرر برای کالابرگ در جداول قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور اقدام نماید.
تبصره – در اجرای این بند و به منظور تسویه مطالبات فروشگاههای طرف قرارداد در طرح فجرانه، سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است مبلغ دویست هزار میلیارد ریال به عنوان علیالحساب از محل اعتبارات بودجه عمومی در اختیار شرکت مجری طرح شرکت خدمات فناوری رفاه ایرانیان (فارا) وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دهد.