لایف هک امروز در باره چگونگی سرخ کردن گوشت است.
برخی از مواقع برای اینکه دو طرف گوشت به مقدار مناسبی بپزد، آن را در تابه با استفاده از چنگال و یا چاقو بر میگردانیم، اما این کار باعث خواهد شد تا سوراخهایی روی گوشت به وجود بیاید و این باعث خواهد شد تا بافت گوشت دچار مشکل شود و آن عصاره اصلی گوشت از این سوراخها خارج شود و خود گوشت نیز خشکتر شود.
طرز پخت گوشت برای حفظ خوشمزگی و سلامت آن خیلی مهم است و نمیتوان آن را ساده گرفت. کارشناسان تغذیه بر اهمیت طبخ همۀ غذاها تأکید دارند. این اهمیت دربارۀ گوشت قرمز بیشتر صدق میکند، چون گوشت قرمز باید بهآرامی و در دمای متوسط طبخ شود. در غیر این صورت، به بافت ماهیچهایِ گوشت آسیب وارد میشود و خاصیت خود را از دست میدهد. بنابراین برای پختن گوشت قرمز باید چند نکته را در نظر بگیریم تا از فواید آن بهرهمند شویم. دیگر اینکه باید بدانیم برای هریک از روشهای طبخ گوشت مثل آبپَز کردن، سرخ کردن و کبابی کردن باید چگونه عمل کنیم که خواص گوشت قرمز از بین نرود و مزۀ لذیذی هم داشته باشد.
یکی دیگر از روشهای پخت گوشت قرمز، سرخ کردن آن است. در این روش ابتدا باید گوشت را ۲ ساعت قبل از پخت از فریزر بیرون بیاورید. اگر گوشت بیش از حد منجمد شده بود یا اینکه شما فرصت کافی برای باز شدن یخ گوشت نداشتید، بهترین کار این است که گوشت را در یک کیسهفریزر بپیچید و در آبِ گرم قرار بدهید تا از حالت انجماد خارج شود.
بعد از آنکه گوشت از حالت انجماد خارج شد، برای سرخ کردن گوشت تابه را گرم کنید؛ سپس روغن را در تابه بریزید و اجازه بدهید خوب داغ شود؛ آنگاه گوشت را در تابه بریزید. شعله را نه آنقدر کم کنید که گوشت در روغن آب بیندازد و نه آنقدر زیاد کنید که لایۀ بیرونی گوشت سریع بسوزد! تکههای گوشت را هر دقیقه بچرخانید که نسوزد. اگر متوجه شدید که قسمتهای کناریِ گوشت سوخته و سیاه شدهاند، حتما آنها را جدا کنید. تکههای گوشت را آنقدر بچرخانید و حرارت را کنترل کنید تا بهاصطلاح، گوشت «مغزپخت» شود.
مدتزمان سرخ کردن گوشت با توجه به اینکه گوشت انتخابی شما گوشت گوساله یا گوشت گوسفندی باشد، فرق میکند. گوشت گوساله برای نرم شدن و پخت کامل به زمان بیشتری نیاز دارد.