متقاضیان زمین دولتی عجله کنند | این خانوارها زمین ۲۰۰ متری رایگان دریافت می‌کنند

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان اردستان با بیان اینکه زمین‌های واگذاری شده هزینه آماده سازی ندارد و شهرداری ها موظف به ارائه خدمات هستند، گفت: شرط واگذاری زمین به متقاضیان آن است که باید ۴ فرزند خانواده کمتر از ۲۰ سال سن داشته باشند و از یک پدر و مادر باشند.


چطور زمین رایگان دولتی بگیریم؟ / آغاز جدیدترین دور ثبت نام زمین رایگان

امیرحسین زرگری ، اظهار کرد: به منظور حمایت از خانواده و تحقق جوانی جمعیت، وزارت راه و شهرسازی مکلف است  یک قطعه زمین به‌صورت رایگان در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به خانواده‌های دارای ۴ فرزند و بیشتر زیر ۲۰ سال اختصاص دهد.

وی افزود: تاکنون پس از ثبت نام افرادی که مشمول این طرح می شوند ۲۶ پلاک زمین شامل ۱۳ خانوار در اردستان، ۹ خانوار در زواره و ۴ خانواده در مهاباد زمین رایگان ۲۰۰ متری دریافت کردند. همچنین قرارداد واگذاری این افراد تحویل متقاضی شده است.

زرگری بیان کرد: این طرح همچنان ادامه دارد و متقاضیان دارای ۴ فرزند زیر ۲۰ سال، برای نام نویسی به سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن به نشانی saman.mrud.ir مراجعه کنند.

وی در خصوص آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن گفت: الحاق زمین‌های طرح ملی مسکن در شهرهای شهرستان انجام شده و برای اجرای طرح نیاز به مصوبه کمسیون ماده ۵ استانداری دارد.

مسلم صالحی  با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه، گفت: کمیسیون تلفیق جهت بررسی موارد ارجاعی لایحه بودجه از صحن مجلس، عصر دیروز تشکیل جلسه داد.

وی با اشاره به مصوبه این کمیسیون برای کاهش سقف معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی، بیان کرد: طبق مصوبه کمیسیون تلفیق، سقف معافیت مالیاتی اشخاص حقوقی به ۷۰۰ میلیارد تومان و سقف معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی به ۷۰ میلیارد تومان رسید.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه تصریح کرد بر اساس مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق بودجه و با هدف حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، وزارت راه و شهرسازی مکلف شد در سال آینده یک قطعه زمین به‌صورت رایگان در قالب شرایط مندرج در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر زیر بیست سال در شهرها و روستاها زیر پانصد هزار نفر اختصاص دهد.

زمین رایگان

مجید جودی، معاون مسکن روستایی و بازسازی بنیاد مسکن در حاشیه نمایشگاه آبادیران در جمع خبرنگاران با اشاره به واگذاری یک میلیون قطعه زمین به محرومان روستایی و همچنین متقاضیان برای مهاجرت معکوس اظهار داشت: سهم واگذاری زمین در دو سال ١۴٠٢ و ١۴٠٣ یک میلیون قطعه زمین است که تا کنون ۶٠٠ هزار زمین در سامانه بارگذاری شده که تا کنون ٨۵ هزار قطعه زمین به افراد واجد شرایط یعنی محرومان ساکن در روستا و افرادی که مهاجرت معکوس به روستا داشتند، واگذار شده‌است.

وی تاکید کرد: این اراضی به صورت رایگان یعنی اجاره ٩٩ ساله به واجدان شرایط ارایه می‌شود و این واگذاری‌ها در راستای محرومیت‌زدایی و ساخت مسکن محرومان و طبق تفاهم‌نامه با بنیاد مستضعفان و دستگاه‌های حمایتی تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی بلاعوض علاوه بر تسهیلات مسکن روستایی به دهک‌های یک تا ۴ پرداخت می‌شود.

معاون مسکن روستایی بنیاد مسکن گفت: مقاوم‌سازی و بازسازی واحدهای مسکن روستایی یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها و اولویت‌های بنیاد مسکن بوده است و در استان‌هایی مانند سیستان و بلوچستان تا کنون حدود ۷۰ درصد از واحدهای مسکونی مقاوم سازی و نوسازی شده است‌ که‌ به همین دلیل در سیل اخیر واحدهای کمتری دچار خسارت شدند.

جودی افزود: برای واحدهای که در سیل اخیر دچار خسارت شده‌اند علی الحساب تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی قرض الحسنه و ۱۰۰ میلیون تومان هم بلاعوض در نظر گرفته‌ایم که پس از تصویب پرداخت خواهد شد.

همچنین رضا حمیدی، مدیرکل دفتر مسکن روستایی بنیاد مسکن با اشاره به روند پرداخت وام مسکن روستایی گفت: از بهمن سال گذشته که سقف وام به ٣۵٠ میلیون رسید تا به امروز تقریبا ٢٨٠ هزار متقاضی برای دریافت وام به بانک عامل معرفی که ١٨٠ هزار فقره به مرحله انعقاد قرارداد رسیدند.

وی ادامه داد: متاسفانه شعب بانکی استانی که تراز آنها منفی است روند کُندی در پرداخت تسهیلات دارند.

مدیرکل دفتر مسکن روستایی بنیاد مسکن تاکید کرد: مردم از بین وام ٣۵٠ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی و وام ۵۵٠ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن اخذ وام ٣۵٠ میلیون تومانی را ترجیح می‌دهند چراکه سود آن بسیار کمتر است.

حمیدی در پاسخ به سوال ایلنا مبنی بر اینکه بنیاد تا کنون چه میزان وام بلاعوض پرداخت کرده است، گفت: از سال ٩۴ تا کنون بنیاد مسکن ١١ هزار میلیارد تومان وام بلاعوض برای مسکن محرومان پرداخت کرده‌ و در این مدت زمان از محل تفاهمنامه با دستگاه‌های متعدد ٢۵٠ هزار واحد مسکن برای محرومان ساخته و تحویل شده‌است

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید