نکات خانه داری مجموعهای از راهها و ترفندهایی است که برای سازماندهی و مدیریت بهتر خانه میتوان از آنها استفاده کرد. نکات خانه داری یا مدیریت منزل به معنای بهرهبرداری از یک ملک و تأمین نیازهای روزمره منزل است.نکات خانه داری شامل یک سری راهنماها و شیوه هایی است که به شما کمک می کند تا منزل خود را تمیز و منظم نگه دارید. ما در سایت مکتوب نامه سعی کرده ایم جدیدترین نکات خانه داری که کارها را برای شما راحت تر میکند قرار دهیم.در ادامه به آخرین ترفند نکات خانه داری می پردازیم.
یکی از راههای پخت سریعتر حبوبات جوشاندن آنها درون آب به مدت یک ساعت است. سپس اجازه میدهیم یک ساعت دیگر نیز در همان آب جوشیده باقی مانده و خیس بخورند. با این کار حبوبات کاملاً پخته شده و آماده استفاده خواهند شد. البته باید توجه داشت آب گرمی که حبوبات در آن پخته شده مجدداً استفاده نشود.
پختن حبوبات خیلی زمان بر و وقت گیر می باشد و خیلی از خانم ها که میخواهند اشپزی کنند به دلیل محدودیت وقت بسیار درگیر این کار هستند . در این بخش فوت و فن پخت سریع حبوبات را به نمایش گذاشته ایم .
از دغدغه های خانم ها هنگام پختن غذا این است که حبوبات دیر تر پخته میشود و وقت زیادی در اماده شدن غذا میگیرد . ما دراین مجموعه یک سری ترفند هایی را به شما اموزش داده ایم که تا بتوانید به راحتی این کار را انجام دهید . در این مجموعه طرز آماده کردن حبوبات و فوت فن های ان را اموزش داده ایم .
پخت سریع حبوبات در آب جوش
یکی از راههای پخت سریعتر حبوبات جوشاندن آنها درون آب به مدت یک ساعت است. سپس اجازه میدهیم یک ساعت دیگر نیز در همان آب جوشیده باقی مانده و خیس بخورند. با این کار حبوبات کاملاً پخته شده و آماده استفاده خواهند شد. البته باید توجه داشت آب گرمی که حبوبات در آن پخته شده مجدداً استفاده نشود. زیرا از این طریق نفخ حبوبات نیز گرفته شده و آب آن باید دور ریخته شود.
استفاده از زودپز برای پخت سریعتر
استفاده از ابزارهای مختلف برای پخت حبوبات نیز میتواند راهکار دیگری برای پخت سریع آن باشد. زودپز میتواند خیلی سریعتر از زمان مورد نیاز برای پخت سریع حبوبات، آنها را نرم و مغزپخت کند. البته باید توجه داشت انواع حبوبات را نمیتوان به طور یک جا درون زودپز قرار داد. زیرا هر کدام از آنها دارای زمان پخت مجزا هستند و این کار باعث نپختن و یا له شدن برخی از آنها میشود.
استفاده از فلاکس و آب جوش
این روش تنها زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که زمان کافی برای پخت وجود داشته باشد. قرارگیری حبوبات درون فلاکس پر از آب جوش باعث نرم شدن و پختن حبوبات میشود. برای این کار باید حبوبات مورد نظر را به مدت چندین ساعت درون فلاکس آب جوش قرار داده و درب آن را ببندید. با گذشت زمان و هنگامی که آنها را از فلاکس خارج میکنید متوجه میشوید که حبوبات کاملاً پخته و نرم شدهاند.
اگر همیشه حبوبات را به صورت خیس کرده در فریزر داشته باشید وقت زیادی برای پختن نمی برند و خوبمیپزند و لعاب دار میشوند.حبوبات را چند روزی در جای نه چندان گرم خیس کنید و مرتب آب آنرا عوض کنید .بعد آب آنرا کاملا خالی کرده و در کیسه یا ظرفی داخل فریزر نگداری کنید .
با این روش تهیه و پختن آش و قورمه سبزی و حتی عدسی و لوبیا گرم بسیار آسان و سریعخواهد بود ( البته اگر مواد دیگرتان هم آماده باشد ) و غذای شما بسیار خوشمزه و لعابدار خواهد شدو هیچگاه نیاز به اضافه کردن آرد به خورش یا خوراک یا آش نخواهید داشت.هیچگاه فبل از پختن حبوبات به آنها نمک نزنید چون دیر پز میشوند.
بخاطر داشته باشید :یکی از دلایل جا نیافتادن آش ها یا خورش ها خوب نپختن حبوبات آن است .اگر با این روش حبوبات را آماده و نگهداری کنید کمتر به ناراحتی گوارشی دچار میشوید.
آزیتا
سلام به نظرشمابرای چندروزحبوبات خیس بشن بیشترخاصیتش رااردست نمی ده من فقطلوبیا
چیتی که دیرپزهستش یانخودولوبیاقرمزرادوسه ساعتی خیس میکنم آبش رودورمیریزم نفخ هم نمیکنم
باتشکرازمطالب خوبتون
مهسا
چند دانه چای داخل اب حبوبات موقع پخت بینظیر است
ناهید
بسیار عالی ،من زیاد اهل استفاده از زود پز نیستم ولی روش های دیگرتون رو استفاده می کردم وادامه میدم.تشکر
فریبا
عالی بود
زهرا
عالی بود
من خودم ازروش خیساندن ودرفریزریخچال نگه داشتن استفاده میکنم
فریده
ازگردو وخیارمیشوداستفاده کرد
زهرا
عالی بود
فاطمه
اگر کمی جوش شیرین به مواد غذایی در حال پخت اضافه کنید خیلی سریع غذای شما اماده میشه
ناشناس
جوش شیرین برای سلامتی بسیار مضر است
مهرانه
ممنون ازراهنمایتون
شاهوردیان
عالی بود.ممنون از لطف شما
زهرا
مرررسی عالی بود
طیبه
عالیبود