🔥315

نکات طلایی خانه داری | با این ترفند ظرف های روحی آشپرخانه رو به تفلن تبدیل کن + روش کاملا خانگی

شاید با خودت فکر کنی که مگه میشه ظروف روحی رو نچسب کرد؟ آره میشه چون تو زمانی زندگی می کنیم که دیگه هیچ چیزی غیر ممکن نیست. امروز قراره بهت یاد بدم که خودت با یه ترفند خیلی کوچولو و راحت ظروف روحی رو نچسب کنی و با خیال راحت توشون غذا بپزی. روشی متفاوت با همین ترفند برای نچسب شدن ظروف روحی یه تابه روحی یا استیل رو روی حرارت بزارین . باید به اندازه ای داغ بشه که وقتی بهش آب میپاشین، قطرات آب کف تابه سُر بخورن و بازی کنن. مقداری روغن بریزین و تابه رو…


نکات طلایی خانه داری

شاید با خودت فکر کنی که مگه میشه ظروف روحی رو نچسب کرد؟ آره میشه چون تو زمانی زندگی می کنیم که دیگه هیچ چیزی غیر ممکن نیست. امروز قراره بهت یاد بدم که خودت با یه ترفند خیلی کوچولو و راحت ظروف روحی رو نچسب کنی و با خیال راحت توشون غذا بپزی.
روشی متفاوت با همین ترفند برای نچسب شدن ظروف روحی

یه تابه روحی یا استیل رو روی حرارت بزارین .

باید به اندازه ای داغ بشه که وقتی بهش آب میپاشین، قطرات آب کف تابه سُر بخورن و بازی کنن.

مقداری روغن بریزین و تابه رو تکون بدین تا همه جاش پخش بشه.

روغن اضافه رو خارج کنین وَ با دستمال تمام تابه رو به روغن آغشته کنین .

وقتی روغن شروع به تغییر رنگ کرد و دقیقا زمانی که خواست دود کنه، شعله رو خاموش کنید و دو سه دقیقه اجازه بدید از داغی بیفته.

در این مرحله یک قاشق غذاخوری کره بریزین و بذارین ذوب بشه.

تخم مرغ ،کتلت ، کوکو یا هر چیزی که مد نظرتون هست رو داخل تابه بریزین.

میبینید که تخم مرغ نمیچسبه و به راحتی از تابه جدا میشه.

این آموزشو برای بقیه دوستاتونم بفرستید تا اوناهم یاد بگیرن.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید