نگو که هنوز اشتباهی چای کیسه ای مصرف می کنی؟ | تمام عمر به اشتباه از تی بگ استفاده می کردیم

ترفند استفاده از چای کیسه ای را در ادامه ببینید.


روش صحيح مصرف چاي کيسه اي را بدانيد گاهي وقت ها دوست داريم از چاي کيسه اي استفاده کنيم و نمي دانيم چاي را در آب جوش با چه دمايي قرار دهيم.

براي پاسخ به اين سوال در ادامه به روش صحيح استفاده از انواع چاي کيسه اي اشاره مي کنيم .

چاي سفيد را بايد در آب ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتي‌گراد به مدت يک تا ۲ دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.

چاي زرد را بايد در آب ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت يک تا ۲ دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.

چاي سبز را بايد در آب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتي‌گراد به مدت يک تا ۲ دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.

چاي اولانگ را بايد در آب ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتي‌گراد به مدت ۲ تا ۳ دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید