روش صحيح مصرف چاي کيسه اي را بدانيد گاهي وقت ها دوست داريم از چاي کيسه اي استفاده کنيم و نمي دانيم چاي را در آب جوش با چه دمايي قرار دهيم.
براي پاسخ به اين سوال در ادامه به روش صحيح استفاده از انواع چاي کيسه اي اشاره مي کنيم .
چاي سفيد را بايد در آب ۶۵ تا ۷۵ درجه سانتيگراد به مدت يک تا ۲ دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.
چاي زرد را بايد در آب ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتيگراد به مدت يک تا ۲ دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.
چاي سبز را بايد در آب ۷۵ تا ۸۰ درجه سانتيگراد به مدت يک تا ۲ دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.
چاي اولانگ را بايد در آب ۸۰ تا ۹۰ درجه سانتيگراد به مدت ۲ تا ۳ دقيقه دم کنيد و سپس بنوشيد.


قیمت سکه بهار آزادی امروز سهشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بازنشستگان بخوانند/پرداخت تسهیلات ۳۰۰میلیونی و دو خبر خوش دیگر
خبر خوش برای بازنشستگان / افزایش ۴۰ تا ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان با طرح جدید دولت
یک تغییر بزرگ در مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی