حاجی وند دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: از سهامداران خواهش میشود خبرهای سهام عدالت را از مراجع رسمی پیگیری کنند و این که برای دریافت سود سهام عدالت نیاز به مراجعه حضوری وجود ندارد همچین سهامداران نباید مبلغی را واریز کنند و در آخر هیچ لینک و نرم افزاری را باز نکنند.
وی گفت: پرداخت سود سهام عدالت منوط به برگزاری کامل مجامع شرکتهای سرمایه پذیر است.
مهدی حاجی وند دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: پرداخت سود سهام عدالت منوط به برگزاری کامل مجامع شرکتهای سرمایه پذیر یا به اصلاح شرکتهایی است که برخی از سهام آنها در قالب سهام عدالت واگذار شده است.
او افزود: بعد از برگزاری مجامع شرکتها یک مهلت قانونی دارند که طی اینمهلت قانونی باید سود خود را برای تقسیم میان سهامداران واریز کنند بنابر این با توجه به این که کماکان از این مهلت قانونی برخوردار هستند دریافتهای سود همچنان ادامه دارد تا مادامی که این دریافتهای سود به یک نقطه برای تقسیم میان سهامداران نرسیده باشد نمیتوان برای پرداخت آن زمان و میزان سود سهام عدالت مشخصی را اعلام کرد. به محض این که زمان و میزان پرداخت سود سهام عدالت مشخص شد حتما اطلاع رسانی دقیق صورت خواهد گرفت.
مدارک ارایه شده توسط وراث متوفیان سهام عدالت جهت ثبت اقلام اطلاعاتی گواهی حصر وراثت در در بخش عملیات قهری سامانه کارا را فراهم کرده است. بر این اساس متقاضیان پس از طی فرآیند طراحی شده با در دست داشتن مدارک لازم می توانند به شعب بانک پارسیان ویا کارگزاری این بانک مراجعه نمایند.
فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث
بر اساس فرآیند طراحی شده، احدی از ورثه که الزاماً پیشتر باید در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) ثبت نام کرده باشد میتواند با مراجعه به ” قسمت امور سهام عدالت متوفیان” در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir اطلاعات لازم شامل کدملی متوفی، تاریخ تولد متوفی و تاریخ فوت متوفی، را وارد و استعلام زمان تشکیل پرونده متوفی را مشاهده نماید. در این بخش اطلاعاتی از قبیل وضعیت دارایی سهام و امکان یا عدم امکان تقسیم سود نمایش داده می شود.
مدارک مورد نیاز
در صورت مشاهده زمان تقسیم سود دارایی متوفی، سپس متقاضی، می تواند با در دست داشتن تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمام وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت و کپی برابر اصل حصر وراثت (ممهور به مهر همان مرجع صادر کننده گواهی) و احیاناً وصیت نامه شخص فوت شده به یکی از شعب بانک پارسیان و یا کارگزاری این بانک مراجعه نماید. پس از بررسی مدارک و احراز هویت، در صورتی که پرونده بدون نقص باشد، به شرکت سمات جهت تقسیم دارایی ارسال می شود.
لازم به ذکر است؛ در خصوص متوفیانی که تارخ فوت آن ها بعد از ۱۳۹۹/۵/۱ می باشد، ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی پرداخت مالیات بر ارث مندرج به سهام عدالت ضروری است.
شایان ذکر است؛ آن دسته از سهامداران عدالت متوفی که تاکنون گواهی حصر وراثت آنها أخذ نگردیده است می توانند با در دست داشتن گواهی فوت، شناسنامه متوفی، سند عقدنامه یا رونوشت آن، شناسنامه وراث و وصیتنامه شخص فوت شده (در صورت وجود) به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و مراحل صدور گواهی حصر وراثت که از اصلی ترین مستندات لازم در فرآیند انتقال سهام عدالت متوفی به وراث است را پیگیری نمایند.
ناشناس
فعلا ما به التفاوت حقوق مهر ماه را که وعده داده بودید واریز نمایید سپس وعده برای آبان ماه بدهید با حلوا حلوا دهان مردم شیرین نمیشه