🔥1539

وام قرض الحسنه با اقساط ماهی 4 میلیون | وام قرض الحسنه 300 میلیونی بدون ضامن و سپرده

بانک توسعه تعاون به منظور گسترش هر چه بیشتر فرهنگ قرض الحسنه و تلاش برای رفع نیازهای مشتریان حقیقی و حقوقی خود طرح تسهیلاتی به نام «مائده» را تدارک دیده است.


وام قرض الحسنه

وام قرض الحسنه یکی از موارد مهم در حوزه مالی است که در ایران اجرا می‌شود. وام قرض الحسنه به صورت غیرسودآور و به‌عنوان یک راه حل برای کسانی که به علت محدودیت‌های مالی قادر به انجام نیازهای خود نیستند، ارائه می‌شود.در ایران، وام قرض الحسنه به‌عنوان یکی از ابزارهای موفق در کاهش فقر و رفاه اجتماعی استفاده می‌شود. وام قرض الحسنه از طریق بانک‌ها، مؤسسات مالی و نهادهای دولتی به افراد یا گروه‌های مستحقی که دارای درآمد کم و بدون تضمین مورد قبول هستند، اعطا می‌شود. هدف آن کمک به این افراد جهت انجام حجمی از نیازهای اساسی و ضروری از قبیل خرید مسکن، خرید وسایل خانگی، تکمیل تحصیلات فرزندان و تشکیل کسب و کار است.مزیت اصلی وام قرض الحسنه نسبت به وام‌های بهره‌دار، عدم وجود سود و بهره‌ای است که از طرف دریافت‌کننده وام دریافت می‌شود. این وام به صورت معاف از پرداخت سود و بهره به درخواست‌کننده واریز می‌شود.

بانک توسعه تعاون به منظور گسترش هر چه بیشتر فرهنگ قرض الحسنه و تلاش برای رفع نیازهای مشتریان حقیقی و حقوقی خود طرح تسهیلاتی به نام «مائده» را تدارک دیده است.

به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون، آن دسته از مشتریانی که در یکی از شعب بانک توسعه تعاون سپرده قرض الحسنه پرداخت کرده و گردش حساب مناسب را ایجاد کرده باشند، می‌توانند برای تسهیلات مائده درخواست بدهند. حداکثر مبلغ این تسهیلات به 300 میلیون تومان می‌رسد. این تسهیلات قرض الحسنه بوده و تنها به آن کارمزد تعلق می‌گیرد. مبلغ کارمزد براساس تشخیص بانک بین صفر تا چهار درصد اعلام شده است. مدت زمان بازپرداخت این وام نیز بین 10 تا 48 ماه بوده و متناسب با شرایط مشتریان تعیین می‌شود.

در صورتی که بانک میزان کارمزد چهار درصدی و مدت زمان بازپرداخت 48 ماهه را برای متقاضیان در نظر بگیرد، مبلغ هر قسط 4 میلیون و 818 هزار و 182 تومان است. جمع کل اقساط این تسهیلات نیز به 330 میلیون تومان می‌رسد.
نگاهی به اهداف و افتخارات بانک توسعه تعاون

بانک توسعه تعاون با هدف توسعه اقتصادی و اجتماعی کشور از طریق توسعه تعاونی و به وجود آوردن زمینه‌های عدالت اجتماعی براساس برنامه‌های وزارت تعاون، حمایت مالی و اعتباری از فعالیت‌های مختلف، فراهم کردن بستر برای توسعه هر چه بیشتر مشارکت بخش غیردولتی در فعالیت‌های اقتصادی با اولویت دادن به بخش تعاونی، کمک به تعاونی‌ها در داشتن نقش موثر در بازارهای بورس و سرمایه و … به وجود آمد.

این بانک طی چند سال فعالیت خود تندیس بیمه گذار برتر 99، سومین آیین تجلیل از چهره‌های نامی صنعت و اقتصاد کشور، اجلاس سراسری رضایت مندی مشتری و … را به دست آورده است.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید