یه عروس با سیاست اینجوری با خانواده همسرش رفتار میکنه تا با ارزش باشه!

نحوه رفتار با خانواده همسر تاثیر زیادی در زندگی زوجین دارد و اگر درست مدیریت شود می تواند رابطه زوجین را مستحکم تر کند.


همسر

از مهم ترین موضوعات بعد از ازدواج چگونگی برقراری ارتباط با خانواده همسر است. رفتار درست با خانواده همسر و مدیریت ارتباط بر روی زندگی مشترک تاثیر گذار است چرا که برخلاف عقیده بسیاری از جوانان ازدواج تنها زندگی کردن با یک فرد نیست بلکه خانواده نیز تاثیر زیادی بر ازدواج دارند. در همان ابتدای تشکیل زندگی بهتر است با خانواده همسر خود رفتار مناسبی داشته باشید و برخی رفتارها را انجام ندهید.

زیادی صمیمی نشوید:

در مطلب دیگری از سبک زندگی نمناک در این مورد گفتیم که در رابطه تان با خانواده همسر تعادل داشته باشید و زیادی صمیمی نشوید. صمیمیت بیش از حد مخرب است پس حریم تان را حفظ کنید و بگذارید رابطه تان روند طبیعی خود را طی کند.

دیگران را واسطه نکنید:

برای رساندن حرف تان از شخص سوم استفاده نکنید و خودتان مستقیما صحبت کنید. اگر کسی اذیت تان کرد، هرچه سریع تر به او بگویید تا سوءتفاهم ایجاد نشود.

بی احترامی نکنید:

به خانواده همسرتان احترام بگذارید و در همه شرایط احترامشان را حفظ کنید.احترام گذاشتن به این معنی نیست که فردی منفعل باشید و هرچه به شما گفتند انجام دهید اما به صحبت هایشان گوش دهید و آن ها را درک کنید.

قضاوت نکنید:

افراد را براساس شخصیت و عملکردهایشان قضاوت کنید و از پیش قضاوت نکنید . اگر شما بر حسب شنیده ها و دیده ها یا قالب های فکری و باورهایتان نگاه متعصبانه و سوگیرانه نسبت به اقوام همسرشان داشته باشید، به قضاوت نادرست آنها دست خواهید زد پس این ذهنیت های از پیش تعیین شده را از بین ببرید.

انتقاد های بی موقع نداشته باشید:

انتقادهای نابجا و نابخردانه یا بدکلامی از جمله رفتارهای نامطلوبی است که مانند سم مهلکی عمل کرده و باعث کدورت، ناراحتی و دل چرکینی می شود. گاهی ممکن است گله و شکایت و انتقاد شما درست باشد، اما چون انتقاد شما بی موقع است و کلام و لحن گفتارتان تلخ است، موجب می شود با کلامتان دیگران را بیازارید. حرف های خیرخواهانه بی موقع یا از سر دلخوری و کینه همیشه آسیب زاست.

نگهداری فرزندتان را به خانواده همسر نسپارید:

نگهداری فرزند شما بر عهده خانواده همسرتان نیست و اگر آنها این کار را انجام می دهند ،به شما لطف دارند و این یک وظیفه نیست. بهتر است این کار را به آنها نسپارید زیرا ممکن است این کار سبب ایجاد اختلاف گردد و آنها تمام رفتارهای شخصی خودشان را وارد تربیت فرزند شما کنند و در شکل گیری و تربیت کودکتان دخالت کنند.

در روابط همسرتان با خانواده اش دخالت نکنید:

هنگامی که همسر شما با خانواده اش در مورد مسئلهای صحبت می کند که به شما مربوط نیست ، در روابط همسرتان با خانواده اش دخالت نکنید. حتی اگر همسرتان و خانواده اش بحث کردند، هیچ واکنشی به بحث و دعوا کردن آنها با هم نشان ندهید و مشغول کار دیگری شوید تا حرمت شما حفظ شود.

بی مهری نکنید:

همیشه محبت داشته باشید و با خانواده همسرتان مهربان باشید و از کارهایی که آنها انجام می دهند، تشکر و قدردانی کنید. افراد بی مهر و پرتوقع همیشه محبت دیگران را وظیفه دانسته و تشکر و قدردانی نمی کنند.

مهمان ناخوانده نباشید:

برخی افراد دائما در خانه خانواده همسرشان هستند و به دلیل احساس راحتی با آنها بدون دعوت چند روزی را در آنجا سپری می کنند. رابطه های نامحدود و تعریف نشده با خانواده یکی از همسران می تواند سر منشأ اختلاف میان زن و شوهر شود.چگونگی ارتباط با خانواده همسر یکی از مهم ترین عوامل موثر در بروز اختلاف های جدی و درگیری های خانوادگی است.

 مشکلات خانوادگیتان را جار نزنید:

وقتی شما و خانواده ی همسرتان اختلافی با هم دارید، این موضوع را بین خودتان نگه دارید و پشت سر خانواده ی همسرتان حرف نزنید. ممکن است حرف های شما به گوش خانواده همسرتان برسد و آنها از شما کینه به دل بگیرند پس به جای اینکه نقش قربانی را بازی کنید و به دنبال ترحم دیگران باشید، محکم باشید و با حفظ اعتماد بنفس، راه درست را پیدا کنید.

بیش از حد صحبت نکنید:

هرگز در زمان برخورد با خانواده همسرتان از همه مسائل صحبت نکنید. اگر شما همه چیز را در حضور خانواده همسرتان توضیح دهید و از آرزوها و برنامه ریزی های آینده تان سخن گویید، این برداشت را ایجاد می کنید که ما به دنبال مشورت گرفتن هستیم.

نیش و کنایه نزنید:

همه حرف هایتان را بدون نیش و کنایه و صریح بزنید و دلایل ناراحتی خود را دوستانه و محترمانه با آن ها مطرح کنید. ریشه بسیاری از اختلاف ها و درگیری ها در روابط انسانی، وجود ابهاماتی است که طرفین را دچار سوءتفاهم می کند.

پرتوقعی را کنار بگذارید:

پرتوقعی و انتظارات رنگارنگ بی پایان عروس و داماد از خانواده های همسر یا بالعکس خانواده ها از عروس و داماد، مانعی بزرگ بر سر راه روابط سالم و مثبت است پس توقعات بیجای خود را کنار بگذارید و توقع نداشته باشید که پدر همسرتان همیشه به فکر وضعیت مادی زندگی شما باشد یا خانواده همسرتان همیشه مطیع و فرمانبر خواسته های شما باشند و…

کینه های قدیمی را بیان نکنید:

کینه های پنهان یکی از مهم ترین عوامل در تیرگی روابط است. اگر بر سر مهریه یا درمراسم عروسیتان کینه هایی را از خانواده همسر به دل گرفته اید، بعد از ازدواج  کینه های قدیمی را بیان نکنید. برای اینکه برخورد مناسبی با خانواده همسر داشته باشید، هر زمان که آنها را می بینید فکر کنید که اولین باریست که آنها را دیده اید.

کودکانه رفتار نکنید:

کودکانه رفتار نکنید و از مسائل کوچک بگذرید و بر سر مسائل اصلی مذاکره کنید.یاد بگیرید شرایط را از دریچه ی نگاه خانواده همسرتان ببینید و اگر موافق چیزی نبودید، پخته رفتار کنید.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید