25 ترفند خانه داری که شمارو تنبدیل به یک کدبانو همه چی تموم میکنه | کلیک کن که کمتر کسی اینارو بلده

در این مقاله از سایت مکتوب نامه ما به نکات خانه داری پرداخته ایم که در ادامه می خوانید:


ترفند خانه داری

1. برای‏ حفظ سفیدی برنج، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید‎.‎

2. استفاده از چاقو برای خرد کردن کاهو باعث تغییر رنگ لبه های برش خورده کاهو می شود، بنابراین بهتر است کاهو را با دست خرد کنید‎.‎

3. برای‏ زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنید و پس از گرم شدن بقیه آب را به آن اضافه کنید‎.‎

4. افزودن‏ یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن پیراشکی و نان، مانع جذب روغن می شود‎.‎

5. هنگام‏ استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد‎.‎

6. برای حفظ طعم گوجه فرنگی، هنگام پخت مقدار خیلی کمی شکر به آن اضافه کنید.

7. برای‏ تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید‎.‎

8. وقتی‏ می خواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید. زیرا مثلا اگر آب هویج بماند، تلخ و اگر آب سیب مدتی بماند سیاه می شود. اگر می خواهید از آب میوه ای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد، می توانید در فصلی که آن میوه وجود دارد، آب میوه را گرفته و ذخیره کنید‎.‎‏ به این صورت که آب میوه مورد نظر را در قالب یخ بریزید تا ببندد. سپس آن را از قالب درآورده و در کیسه پلاستیکی نگه داری کنید.

9. برای از بین بردن جرم سماور یا کتری، مقداری‏ جوش شیرین داخل آب سماور یا کتری ریخته و آن را بجوشانید.

10. بهترین‏ روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد‎.‎

11. لیمو‏ را پیش از آبگیری مدت 15 دقیقه درون آب داغ بیندازید، آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد‎.‎

12. اگر‏ قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید‎.‎

13. برای‏ جلو گیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید‎.‎

14. برای‏ افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید‎.‎

15. اگر قصد دارید مرغ سوخاری بپزید، پس‏ از آنکه مرغ را آرد زدید، به مدت یک ساعت آن را سرد کنید. این کار باعث خواهد شد که هنگام سرخ کردن مرغ، پوشش آن بهتر چسبیده و از هم نپاشد‎.‎

16. هنگام‏ پختن نخود و لوبیا و سایر حبوبات هیچ گاه به آنها نمک نزنید، زیرا سخت خواهند پخت‎.‎

17. هنگام پخت گوشت، به گوشت ها درست اندکی قبل از برداشتن از روی آتش نمک بزنید و سبزیجات را در آب نمک دار بپزید.

18. برای جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ هنگام آب پز کردن، در آبی که تخم مرغ ها در آن می جوشد مقدار زیادی نمک بریزید‎.‎‏ وقتی می خواهید تخم مرغ بپزد تا سفت شود مقداری سرکه به آب اضافه کنید‎.‎

19. اگر‏ می خواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود، پوست گردو را داخل ظرف پر از آب بکنید‎.‎‏

20. اگر‏ می خواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام داخل آب نمک خیس کنید، سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغز گردو را بیرون بیاورید‎.‎

21. هنگام‏ تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه به آن اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود‎.‎

22. افزودن‏ نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید‎.‎

23. دانه‏ های ذرت را بهتر است همیشه در فریزر نگهداری کنید. نه تنها تازه می ماند، بلکه انجماد از چروکیده شدن آن جلوگیری خواهد کرد.‏

24. برای‏ جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید‎.‎

25. برای جلوگیری از ورود مورچه به خانه، خیار‏ به ویژه خیار تلخ را جلوی راه آنها قرار دهید. مورچه ها از خیار متنفرند. همچنین کمی سرکه سفید به مکان هایی که محل عبور مورچه است بپاشید‎.‎‏ می توانید با مخلوطی از یک لیوان آب و یک لیوان سرکه سیب پنجره ها را تمیز کنید تا مورچه ها را دور نگه دارد‎.‎‏ برگ های خشک نعناع را در مسیر مورچه ها قرار دهید‎.‎‏ در ضمن، مورچه ها از مسیری که دارچین، آب لیمو، پودر قهوه و فلفل پاشیده شده باشد عبور نخواهند کرد‎.‎‏ یک راه دیگر این است که در ترک های دیوار سیر قرار دهید تا مورچه ها را دور نگه دارد.‏

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید