600 هزار تومان فوق العاده ویژه کالابرگ الکترونیکی این ماه/ سرپرست خانوارها حساب خود را چک کنید

چنانچه احساس می‌کنید که خانوار شما در دهک‌بندی اقتصادی به اشتباه طبقه‌بندی شده یا یارانه شما قطع شده، می‌توانید درخواست اعتراض خود را از طریق سامانه‌های مرتبط ثبت کنید. این امکان برای رفع اشتباهات احتمالی در نظر گرفته شده تا افراد به حقوق اقتصادی خود دست یابند. مراحل ثبت اعتراض به دهک‌بندی خانوار برای ثبت اعتراض به دهک‌بندی خانوار، لازم است که مراحل زیر را دنبال کنید: ابتدا وارد سامانه hemayat.mcls.gov.ir شوید. گزینه “وضعیت اقتصادی خانوار” را انتخاب کنید. بر روی دکمه “درخواست بررسی” کلیک نمایید. فرم مربوطه را تکمیل کرده و مدارک خواسته‌شده را آپلود کنید. پس از تکمیل…


کالابرگ الکترونیکی

چنانچه احساس می‌کنید که خانوار شما در دهک‌بندی اقتصادی به اشتباه طبقه‌بندی شده یا یارانه شما قطع شده، می‌توانید درخواست اعتراض خود را از طریق سامانه‌های مرتبط ثبت کنید. این امکان برای رفع اشتباهات احتمالی در نظر گرفته شده تا افراد به حقوق اقتصادی خود دست یابند.

مراحل ثبت اعتراض به دهک‌بندی خانوار

برای ثبت اعتراض به دهک‌بندی خانوار، لازم است که مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا وارد سامانه hemayat.mcls.gov.ir شوید.

گزینه “وضعیت اقتصادی خانوار” را انتخاب کنید.
بر روی دکمه “درخواست بررسی” کلیک نمایید.
فرم مربوطه را تکمیل کرده و مدارک خواسته‌شده را آپلود کنید.
پس از تکمیل و ارسال فرم، نتیجه بررسی درخواست شما از طریق پیامک یا سامانه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مدارک موردنیاز برای ثبت اعتراض

برای ثبت درخواست اعتراض به دهک‌بندی خانوار، ارائه مدارک زیر الزامی است:

نحوه پیگیری نتیجه اعتراض

برای پیگیری وضعیت اعتراض خود می‌توانید از دو روش زیر استفاده کنید:

جدول راهنمای مراحل و اقدامات لازم

دهک بندی یارانه به فرآیند تقسیم خانوارها به ده گروه بر اساس معیارهای درآمد، دارایی و تراکنش‌های بانکی گفته می‌شود. این تقسیم‌بندی برای هدفمندسازی یارانه‌ها و تخصیص کمک‌های دولتی به اقشار کم‌درآمد انجام می‌شود. هر دهک شامل ۱۰ درصد از جمعیت کشور است و خانوارهایی که در دهک‌های پایین‌تر قرار دارند، مشمول دریافت یارانه‌های بیشتری می‌شوند.

با توجه به اینکه مشاهده دهک خانوار، بر تعلق یا عدم تعلق یارانه و استفاده از برخی تسهیلات کمکی دولت، توسط شهروندان، تاثیر دارد، لازم است تا فرد، از دهک بندی خود، مطلع گردد و در صورت نیاز، برای تغییر آن، اقدام به ثبت اعتراض به دهک بندی، نماید.

لذا دولت، روش های الکترونیکی و غیر الکترونیکی را مورد پیش بینی قرار داده تا افراد خواستار استعلام دهک بندی و اعتراض به آن، بتوانند با روش های طراحی و اجرا شده، دهک بندی خود را استعلام نموده و در صورت نیاز، با ثبت اعتراض، تقاضای تغییر آن را داشته باشند.

از آنجا که روش های استعلام دهک بندی خانوار و پاسخ به این پرسش که دهک چندم هستم؛ پیچیدگی های مخصوص به خود را دارد، در مقاله حاضر، روش ها، سایت و نحوه استعلام دهک بندی خانوار با سه روش استعلام دهک بندی خانوار با کد ملی، استعلام دهک خانوار با کد دستوری، استعلام دهک بندی خانوار با تلفن گویا مورد بررسی و توضیح قرار گرفته است و علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در این باره می توانند، ادامه مقاله را دنبال کنند.

روش های استعلام دهک بندی خانوار

روش های استعلام دهک بندی خانوار و پرسش هایی نظیر اینکه چگونه متوجه شوم دهک چندم هستم؟، اغلب از سوی افراد متقاضی ثبت اعتراض به دهک بندی و تقاضای تغییر آن، مطرح می گردد. لذا در این تیتر از مقاله دینا، روش های استعلام دهک بندی خانوار، نام برده شده و جزئیات هر روش، در تیترهای بعد مقاله، توضیح داده خواهد شد. این روش ها عبارتند از:

مراجعه حضوری به دفاتر پلیس +10

مراجعه به سایت و سامانه راه اندازی شده برای این امر

استعلام از طریق کد دستوری

استعلام از طریق تلفن گویا

آیا یارانه این دهک ها حذف شده است باتوجه به اعلام سازمان هدفمندی دهک دهم از یارانه و کالابرگ حذف شد.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید