روانشناسی رابطه | رابطتتون این نشانه هارو داشت یعنی طلاق در کمین شماست

کارشناسان مطالعاتی را برای کشف این علائم حیاتی انجام داده اند که می‌تواند مشکلات احتمالی را نشان دهد و حتی احتمال طلاق را پیش بینی کند.


روانشناسی رابطه

روانشناسی رابطه علمی است که به بررسی رفتارها و تعاملات انسان‌ها در روابط بین فردی می‌پردازد. روانشناسی رابطه به بررسی عواملی مانند عشق، احساسات، ارتباطات و مشکلات روابط میان افراد می‌پردازد و برای بهبود روابط میان افراد کمک می‌کند. در ادامه به برخی از مباحث مهم در روانشناسی رابطه پرداخته خواهد شد.یکی از مفاهیم اساسی در روانشناسی رابطه، الزامات و نیازهای انسانی است. انسان‌ها با تمامیت ژنتیکی به دنیا می‌آیند و از اتکای به دیگران به منظور تأمین نیازهای روانی، عاطفی و اجتماعی خود نیازمند هستند.در ادامه با بروز ترین مشکلات در روانشناسی رابطه می پردازیم.

با این نشانه ها ازدواج تان به طلاق خواهد رسید!

کارشناسان مطالعاتی را برای کشف این علائم حیاتی انجام داده اند که می‌تواند مشکلات احتمالی را نشان دهد و حتی احتمال طلاق را پیش بینی کند.
ازدواج در سن نامناسب
بهترین زمان برای ازدواج زمانی است که واقعاً احساس آمادگی کنید و کسی را پیدا کنید که باور داشته باشید می‌توانید تمام زندگی خود را با او بگذرانید. با این حال، تحقیقات نشان می‌دهند که گروه‌های سنی خاصی در معرض خطر بالاتری برای طلاق هستند.
به عنوان مثال، زوج‌هایی که در سنین نوجوانی یا در اواسط 30 سالگی یا بعد از آن ازدواج می‌کنند، در مقایسه با کسانی که در اواخر دهه 20 یا اوایل 30 سالگی ازدواج می‌کنند، احتمال طلاق بیشتری دارند. زوج‌های نوجوان به ویژه در معرض خطر هستند. چنانچه یک مطالعه نشان داده است، پس از 32 سالگی، شانس طلاق هر سال حدود 5 درصد افزایش می‌یابد.
ابراز محبت بیش از حد به عنوان یک زوج تازه

نشان دادن محبت به عنوان یک زن و شوهر تازه ازدواج کرده، مانند در آغوش گرفتن، بوسیدن و گرفتن دست ضروری است، اما زیاده روی می‌تواند مشکل ساز باشد. روانشناسان یک مطالعه 13 ساله را انجام دادند و 168 زوج را از روز ازدواجشان به بعد زیر نظر گرفتند.

یکی از یافته‌های جالب مطالعه این بود که زوج‌های تازه ازدواج کرده ای که در نهایت پس از هفت سال یا بیشتر طلاق گرفتند، سطح فوق العاده بالایی از محبت را به هم نشان می‌دادند. آنها حدود یک سوم بیشتر از زوج‌هایی که ازدواج خوبی داشتند، به هم محبت نشان می‌دادند. کارشناسان توضیح می‌دهند زوج‌هایی که ازدواج خود را با عاشقانه‌های شدید شروع می‌کنند، بیشتر در معرض طلاق هستند، زیرا حفظ چنین شدتی از عشق و علاقه می‌تواند چالش برانگیز باشد.
داشتن شوهری که پاره وقت کار می‌کند

محققان دریافتند که وضعیت مالی زوجین عامل اصلی تاثیرگذار بر شانس طلاق آنها نیست. درعوض، نحوه تقسیم مسئولیت‌ها در رابطه شان است که بیشترین تاثیر را دارد. طبق تحقیقات، احتمال طلاق زوج‌هایی که شوهرشان تمام وقت کار نمی‌کند، 3.3 درصد بالاتر بود، در حالی که این احتمال برای زوج‌هایی که شوهرشان شغل تمام وقت داشت، کمتر بود (2.5 درصد).
جالب اینجاست که اینکه همسران به طور تمام وقت کار می‌کردند یا نه، تأثیر قابل توجهی بر احتمال طلاق نداشت. دلیل آن شاید این باشد که عقیده سنتی شوهر به عنوان تنها نان آور خانه هنوز هم در ثبات ازدواج نقش دارد.
ترک تحصیل در دبیرستان

تحقیقات نشان می‌دهند زوج‌هایی که زمان بیشتری را صرف تحصیل می‌کنند، شانس کمتری برای طلاق دارند. یک مطالعه ادعا می‌کند که ازدواج افراد دارای تحصیلات بالاتر، کمتر به طلاق ختم می‌شود. به عنوان مثال، بیش از 50 درصد از ازدواج‌هایی که حداقل یکی از زوج‌ها دبیرستان را به پایان نرسانده به طلاق منجر شده است، در حالی که تنها حدود 30 درصد از ازدواج‌های فارغ‌التحصیلان دانشگاه با سرنوشت مشابهی روبرو شده است. این ارتباط ممکن است به این دلیل باشد که سطوح پایین تحصیلات اغلب منجر به درآمد کمتر می‌شود که به نوبه خود می‌تواند منجر به یک زندگی پر استرس شود.
کنار کشیدن در حین مشاجره

آیا شما یا شریک زندگیتان در هنگام مواجهه با مکالمات دشوار تمایل دارید که کنار بکشید؟ خب این نشانه مثبتی نیست. زوج‌هایی که درگیر الگوهای «تقاضا/انصراف» هستند – که در آن یکی از طرفین برای بحث و گفتگو فشار می‌آورد و دیگری با سکوت واکنش نشان می‌دهد – در روابط خود رضایت کمتری دارند.
شکستن این الگو چالش برانگیز است زیرا هر یک از طرفین اغلب معتقدند دیگری مقصر است. در حالی که باید درک کنید که رفتار شما چگونه به رفع مشکل کمک می‌کند و از راه‌های بهتری برای حل تعارض استفاده کنید.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید