وام فوری یا همان وام سریع پرداخت، یک نوع وام است که به افراد در مواقع اضطراری و نیاز فوری به مبلغ کمک میکند. این نوع وام معمولاً توسط بانکها، موسسات مالی، شرکتهای تجاری و حتی دولت ارائه میشود. در ایران نیز، خدمات وام فوری توسط بانکها و موسسات مالی ارائه میشود.وام فوری معمولاً برای پرداخت هزینههای ضروری و ناگهانی مانند هزینههای پزشکی، خرید لوازم اساسی، پرداخت قبوض معوقه یا حتی رفع نیازهای روزمره به کار میرود. معمولاً مبلغ وام فوری محدود است و بسته به شرایط و سیاست هر بانک یا موسسه مالی ممکن است تغییر کند.در ادامه به آخرین خبر از وام فوری می پردازیم.
وام 200 میلیون تومانی بانوی ایرانی در صورتی به خانمها اعطا میشود که یکی از سپردههای قرض الحسنه یا کوتاه مدت را در یکی از شعب بانک کشاورزی افتتاح کنند. ضمنا باید حداقل چهار ماه از مدت زمان افتتاح سپردهشان گذشته باشد تا امکان دریافت این تسهیلات را داشته باشند. سود این تسهیلات 23 درصد اعلام شده است. مدت زمان بازپرداخت این تسهیلات با توجه به سقف وام و مدت زمان خواب سپرده تعیین شده اما از 36 ماه بیشتر نمیشود.
با توجه به مبلغ وام، نرخ سود و حداکثر مدت زمان بازپرداخت آن، میزان هر قسط 7 میلیون و 741 هزار و 944 تومان است. کل سود تسهیلات، 78 میلیون و 709 هزار و 995 تومان و مجموع رقم وام و سود آن، 278 میلیون و 809 هزار و 995 تومان خواهد بود. متقاضیان این تسهیلات باید ضامن رسمی و مورد پذیرش بانک را داشته باشند
شاید دیگر دریافت وام خرد یا همان تسهیلات قرضالحسنه برای زنان سرپرست خانوار شبیه به یک رؤیا یا کابوس شبانه نباشد! تا پیش از مصوبه تشکیل صندوق ضمانت تسهیلات ویژه این قشر 6میلیونی از جمعیت فعال کار کشور، دریافت وام برایشان شبیه به فتح سکوی نخست المپیک بود و چه سختیها که در این راه متحمل میشدند.
بر اساس آمارهای ارائه شده در سالهای گذشته رشد منفی جمعیت فعال زنان، کاهش سهم اشتغال آنها، عدم رغبت زنان برای ورود به بازار کار و چالشهای موجود بر سر راه زنان خانهدار باعث شده بود تا نرخ بیکاری در بین زنان افزایش یابد.
در همین باره رئیس کمیته مطالعات زنان انجمن علوم سیاسی ایران گفته که براساس آمارها ۱۶ درصد زنان در اقتصاد ایران تأثیرگذار هستند که این نمونهای از عدم توجه به توانمندی زنان بوده است.
سیمین حاجی پور با بیان اینکه حضور زنان در عرصه گردشگری نقش آفرین و زمینه درآمدزایی را به همراه دارد، افزود: گردشگری یکی از راهکارهایی است که زنان میتوانند به دید کسب درآمد به آن نگاه کنند. بر اساس جدیدترین آمارهای جمعیتی کشور، تعداد مردان سرپرست خانوار از ۱۸ میلیون و ۳۶۰ هزار نفر در سال ۱۳۹۰ به بیش از ۲۲ میلیون نفر رسیده و همچنین در این مدت، تعداد زنان سرپرست خانوار از ۲ میلیون و ۷۷۳ هزار نفر به بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.
این در حالی است که براساس آمارهای غیررسمی جمعیت زنان سرپرست خانوار در حدود 6 میلیون نفر برآورد شده است که مسیر اشتغال برای این میزان جمعیت با تصویب این مصوبه که علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت اعلام کرد، هموار شده است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، تصویب این مصوبه را برای زنان سرپرست خانوار چنان دارای اهمیت میداند که آن را یک دستاورد مهم در این دولت اعلام کرده است.
انسیه خزعلی گفت: «مصوبه تشکیل صندوق ضمانت تسهیلات ویژه زنان سرپرست خانوار چنان دارای اهمیت است که آن را یک دستاورد مهم در این دولت میدانیم، زیرا تا پیش از این بانوان برای دریافت تسهیلات به دلیل نداشتن ضامن نمیتوانستند برای اشتغال خود برنامهریزی داشته باشند و تشکیل این صندوق برنامهای عملیاتی برای حمایت از این بانوان به شمار میرود.»