خبر خوش رئیس جمهور برای بازنشستگان | تعیین تکلیف نهایی همسان سازی حقوق بازنشستگان

رئیس جمهوری که امروز به مجلس رفته بود تاکید کرد که متناسب سازی حقوق شاغلان و بازنشستگان در دستور کار دولت است.


همسان سازی حقوق بازنشستگان

سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری در مجلس گفت: متناسب سازی حقوق شاغلان و بازنشستگان از ابتدا در دستور کار دولت بوده است و در بودجه ۱۴۰۳ مورد تاکید قرار گرفته است.
کاهش وابستگی به نفت که همواره مورد تاکید بوده است و در بودجه ۱۴۰۳ ، ۹ واحد درصد کاهش وابستگی را شاهد هستیم و باید تلاش بیشتر انجام‌گیرد‌.
کسری تزار عملیاتی در بودجه ۱۴۰۳ مورد توجه قرار گرفته است.
دولت با تکیه بر رشد اقتصادی ۸ درصد که در سیاست‌های ابلاغی رهبری آمده برنامه‌ریزی کرده است.

سه ماهه اول ۱۴۰۲ آمار نشان دهنده رشد اقتصادی ۷ درصد است. نشانه‌های در تولید نفت، کشاورزی و صنایع و معادن و… وضعیت متفاوتی به نسبت سال قبل را نشان می‌دهد.

هدف‌گذاری دولت رشد اقتصادی ۸ درصد است.
سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با حضور در محل استقرار سامانه نظارتی ۶۱۳۳ مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست‌جمهوری پاسخگوی سوالات و مشکلات مردم شد. وی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را دارای بیشترین میزان ارباب رجوع عنوان و اظهار کرد: شاید به تمام درخواست‌ها پاسخ مثبت داده نشده باشد اما قطعاً به تمام درخواست‌ها رسیدگی‌شده و به آنهایی که مقدور بوده حتماً پاسخ مثبت داده شده است. گاهی هم درخواست‌ها به حق است اما شاید امکان اجابت همه آن‌ها برای وزارت رفاه فراهم نبوده است لذا با نهایت توان تلاش می‌کنیم که درخواست‌های مردم را پیگیری کرده و رضایت آنان را جلب نمائیم.

اولین تماس‌گیرنده در این برنامه، شهروندی بود که در خصوص وضعیت نامناسب حقوق و مزایای مراکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای و همچنین جایگاه و ماهیت این سازمان در دولت و مجلس انتقاد کرد که وزیر کار در پاسخ به نکات گفت: این مطالبات، مطالبات انباشته شده سنواتی است که رسوب کرده است. البته همکاران ما در سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مهم‌ترین گام در راستای بهبود وضعیت کارکنان سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای را افزایش ضریب حقوقی همکاران سازمان و فوق‌العاده‌ها عنوان کرد.

وی ادامه داد: اقدام بسیار بزرگی که در دولت سیزدهم انجام شد تناسب درآمد و هزینه در سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای است که اکنون مراکز این سازمان می‌توانند با بخش خصوصی و شرکت‌های بزرگ انعقاد قرارداد نموده و از آن محل منابعی به‌دست آورده و در حوزه جاری هزینه کنند.

مرتضوی اظهار کرد: نظام آموزشی ما باید در طرحی نو متحول شود. یکی از شیوه‌های تحول در نظام آموزشی کشور، گذر از آموزش‌های نظری و گرایش به آموزش‌های عملی از جمله آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای است، بستر کار هم در نظام آموزشی ما فراهم شده و مراکز آموزشی فنی‌وحرفه‌ای از دستگاه‌هایی است که می‌تواند ایده‌ها را به پدیده عملی و اجرایی تبدیل کند.

وی بیان کرد: خوشبختانه اساسنامه سازمان نیز که به استناد اصل ۸۵ قانون اساسی در کمیسیون مربوطه به تصویب رسید، ابلاغ شده است.

وزیر رفاه اجتماعی در پاسخ به سوال یکی دیگر از تماس‌گیرندگان در زمینه مسائل مربوط به اشتغال، رفاه، مسائل بیمه‌ای و لوازم پزشکی معلولین نیز اظهار کرد: باید عزم خود را جزم کنیم تا بنا به تعبیر مقام معظم رهبری، بیمار به جز رنج بیماری، رنج دیگری را نداشته باشد. دو سال گذشته هم به مراکز نگهداری افراد دارای معلولیت کمک‌های ویژه‌ای شده و فراخور توان مالی، افزایش مستمری مناسبی انجام شده است اما همه اذعان داریم با این وجود کفاف هزینه‌ها را نمی‌دهد.

وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از انواع داروها تحت پوشش دستگاه‌های بیمه‌گر هستند. ممکن است برخی از نیازهای شما تحت پوشش قرار نگرفته باشد که به رئیس سازمان بهزیستی کشور دستور پیگیری‌های لازم را می‌دهم.

مرتضوی با بیان اینکه طبق دستورات مؤکد رئیس جمهوری، هیچ مددجوی نیازمندی پشت نوبت سازمان بهزیستی نیست، خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم تعداد افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی از حدود ۹۴۰ هزار نفر به یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفر رسیده است.

وی گفت: البته در حوزه مسکن ویژه معلولان اقدامات خوبی صورت گرفته و ۳۲ هزار واحد مسکونی طی دو سال گذشته ساخته شده است.

وزیر کار اضافه کرد: ۱۰۰ هزار نفر از افراد دارای معلولیت به جامعه شاغلان اضافه شدند و امسال هم آحاد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی مورد توجه قرار گرفتند و منابع خوبی از محل تسهیلات تکلیفی دولت که مقرر کرده است در اختیار جامعه هدف قرار می‌گیرد.

یکی دیگر از تماس‌گیرندگان از جامعه بازنشستگان نکاتی در خصوص جلسه‌ای که قرار بود با رئیس سابق صندوق بازنشستگی کشوری برای حل مشکلات بازنشستگان به‌ویژه بحث بیمه و معیشت آنان برگزار شود، مطرح و گفت که متأسفانه آن جلسه برگزار نشد.

مرتضوی در پاسخ به سوال این بازنشسته گفت: در سفر استانی به استان البرز در حضور استاندار چندین ساعت پای سخنان جامعه بازنشستگان نشستیم. آنجا چند بحث مطرح شد که یکی از مباحث در خصوص بیمه تکمیلی بود. در سال ۱۴۰۲ هم شرح خدمات بیمه تکمیلی و هم منابع آن افزایش یافت.

وی تصریح کرد: در خصوص مستمری و همسان‌سازی بازنشستگان، بخشی انجام شده و برای بخش دیگر، هفته گذشته دو جلسه با حضور نمایندگان آحاد مختلف بازنشستگان و یک جلسه هم با حضور سازمان برنامه و بودجه داشتیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار امیدواری کرد: حقوق بازنشستگانی که در چارچوب قانون همسان‌سازی ایجاد شده، تأمین منابع شود و امید است تا پایان سال توفیق داشته باشیم بدهی به بازنشستگان بابت این موضوع نداشته باشیم

منبع: جماران

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید