مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: تمامی مددجویان ساکن روستاها که فاقد مسکن هستند تا پایان امسال از سرپناهی امن برخوردار خواهند شد.
علیرضا حسیننژاد، ۴ دی در دیدار با بخشدار مرادلو، اظهار کرد: کمیته امداد در کنار خدمات متنوع، امسال در دو حوزه مسکن و اشتغال تمرکز ویژهای پیدا کرده تا بتواند اصلیترین دغدغه خانوادههای تحت حمایت را رفع کند.
وی با قدردانی از همراهی فرمانداران، بخشداران و دهیاران در اجرای طرحهای حمایتی کمیته امداد در سطوح مختلف، گفت: کمیته امداد تنها نهادی است که با نگاه محرومیت زدایی در مناطق روستایی و عشایری حاضر شده و به صورت جهادی مجاهدت میکند.
حسیننژاد شعار محوری کمیته امداد را بر مبنای «خدمترسانی خانواده محور جهادی» یادآور شد و اعلام کرد: شاکله کمیته امداد، خدمت رسانی خانواده محور، صادقانه و جهادی است که در این ۴۴ سال کارنامهای ماندگار در این حوزه از خود به یادگار گذاشته است.
وی بخشداران و دهیاران را به مشارکت و همراهی بیشتر در شناسایی خانوادههای نیازمند در روستاها فراخواند و گفت: نباید حتی یک خانواده بیبضاعت از خانه و کاشانه مناسب و ایمن محروم بماند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اعلام کرد: سنگر خدمترسانی با همراهی نیروهای جهادی کمیته امداد گسترده و وسیع است و تلاش در این سالها بر این بوده تا بتوانیم تحول عظیمی را در نظام اقتصادی و اجتماعی خانوادههای تحت حمایت انجام دهیم.
وی رویکرد دولت سیزدهم را رویکرد محرومیتزدایی و فقرزدایی بیان کرد و گفت: افزایش مستمری مددجویان، پوشش بیمهای رایگان، کمک به ساخت مسکن در مناطق شهری و روستایی و پرداخت تسهیلات کم بهره با هدف اشتغالزایی از جمله این رویکردها است.
حسیننژاد عمده مطالبات مراجعین به کمیته امداد را مساعدت مالی برای رفع دغدغههای معیشتی عنوان کرد و افزود: با وجود محدودیت منابع، همکاران سعی میکنند تا با سعه صدر با مراجعین برخورد کرده و به اشکال مختلف به مطالبات ولی نعمتان پاسخ دهند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: در حال حاضر ۴۳ هزار و ۵۰۰ خانواده نیازمند و کم توان مالی در این استان از خدمات کمیته امداد بهرهمند هستند که در کنار آن به مراجعین به صورت موردی نیز خدماتی ارائه میکنیم.
در ادامه این دیدار، مهدی توحیدی، بخشدار مرادلو نیز گفت: جنس خدمات کمیته امداد بیمنت است و این نهاد کارنامه درخشانی در ۴ دهه اخیر از خود به یادگار گذاشته است.
وی افزود: با همکاری دهیاران سعی کردیم تا در کنار شناسایی خانوادههای نیازمند، در حد وسع و توان بخشی از مطالبات و دغدغههای این خانوادهها را در حوزههای معیشتی رفع کنیم.
علی بابایی کارنامی در رابطه با افزایش حقوق کارگران برای سال ۱۴۰۳، گفت: بحث تعیین مزد کارگران در کشور برنامه بسیار حیاتی و مهم است و ارتباطی هم با موضوع مزد کارمندان ندارد چون بر اساس ماده ۴۱ قانون کار و ماده ۹۶ قانون سازمان تامین اجتماعی، نحوه تصمیم گیری درباره مزد کارگران بر عهده مرجع دیگری است و به طور مستقیم ارتباطی با قوانین مصوب ندارد.
وی ادامه داد: ما در سال قبل انتقاد شدیدی به دولت داشتیم و الان هم داریم به دلیل اینکه توقع داشتیم دولت محترم چارچوبی را طراحی کند که متناسب با تورم و سبد معیشت، حقوقها را افزایش دهد و بنا بود اگر تورم کنترل نشود، بر اساس مصوبه شورایعالی کار، مزد کارگران تجدید نظر شود ولی متاسفانه این کار اتفاق نیفتاد و اظهار نظر ضد و نقیضی در دولت صورت میگیرد که فضای خوبی نیست.
آقای بابایی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در خصوص نامه فراکسیون کارگری به وزیر کار، اظهارکرد: چند بار درخصوص تجدید نظر در حقوق کارگران به وزیر کار نامه نوشتیم حتی جلساتی با حضور وزیر کار برگزار کردیم که در خصوص مسکن ملی کارگران تصمیماتی گرفته شد و قرار بود در خصوص مزد کارگران هم جلسهای برگزار شود که انجام نشد؛ به نظر من وزیر کار باید فکر عاجلی در این خصوص انجام دهد زیرا کارگران با توجه به تورم دچار چالش هستند و اگر این اتفاق نیفتد کارگران در سال آینده با چالش جدی تری مواجه خواهند شد.
وی تصریح کرد: ما باید برای کارگران فکر اساسی کنیم در غیر اینصورت نارضایتی شدیدی در میان کارگران ایجاد میشود. جلسه شورایعالی کار برای ترمیم حقوقها باید برگزار شود و هنوز هم درخواست برگزاری این جلسه را داریم و تصمیمات باید از ماه ششم به بعد اتخاذ و معوقات هم باید پرداخت شود؛ بنابراین ما منتظر تصمیم دولت هستیم.
آقای بابایی کارنامی در خصوص افزایش حقوق کارگران برای سال آینده گفت: تا تورم مدیریت نشود افزایش زیر ۴۰ درصد حقوق به مصلحت کارگران نیست.
منبع: فردای اقتصاد