فروش فوق العاده سایپا طی هفتههای اخیر، امکان جایگزینی محصولات انتخابی در مرحله دوم سامانه یکپارچه را برای مخاطبان خود فراهم کرده بود. چند مدل از کوییک طی روزهای گذشته قابل انتخاب بودند که از جمله آنها میتوان به کوییک GX-L اشاره کرد. اکنون شرایط فروش کوییک GX-L از سوی سایپا اعلام شده است تا متقاضیان نسبت به تکمیل وجه و ثبت نام خود اقدام کنند. سایپا جهت فراخوان مشتریان، پیامک اطلاعرسانی را برای آنها در تاریخ پنجم بهمن 1402 ارسال کرده است. موعد تحویل خودروها در این شرایط فروش 90 روزه است، بنابراین متقاضیان خودروهایشان را پس از آغاز سال جدید تحویل خواهند گرفت.
سایپا در سال 1402، نسخه جدیدی از محصولات خانواده کوییک را با نام کوییک GX روانه بازار کرد. این خودرو در قالب تیپهای مختلف به بازار عرضه میشود که کوییک GX-L یکی از آنها است. کوییک GX-L نسخه ارزانتر و سادهتری نسبت به کوییک کوییک GX-H محسوب میشود. برای مثال رینگهای خودرو در این تیپ از نوع 14 اینچی فولادی هستند.
کنترل صدا از روی فرمان، روکش چرمی صندلی ها، نمایشگر ۷ اینچی مالتی مدیا، دوربین عقب، شیشه دودی و GPS نیز از روی کوییک GX-L حذف شدهاند و مالک باید به صورت شخصی اقدام به نصب آنها کند. دو کیسه هوا، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، سنسور نور، سنسور پایش فشار باد تایرها، فرمان هیدرولیک، رینگ فولادی، تهویه الکتریکی دستی، نشانگر تعویض دنده GSI، سنسور پارک عقب تجهیزات مشترک بین دو خودرو هستند که در نسخه ارزانتر نیز قابل دسترسی خواهند بود. با این حال در بخش فنی، تفاوتی میان کوییک GX-L و کوییک کوییک GX-H وجود ندارد. هر دو خودرو این خانواده به موتور M15GSI مجهز خواهند بود که نسخه ارتقا یافته موتور M15 محسوب میشود.
شرکت سایپا اخیراً محصول جدیدی به نام “اطلس” معرفی کرده است که بر پایه پلتفرم X۲۰۰ توسعه یافته است. این خودرو به عنوان سومین نماینده از خانواده هاچبکهای این پلتفرم در کنار خودروهایی چون کوییک و سهند به بازار عرضه میشود.
“اطلس” به عنوان یک هاچبک شهری جدید با طراحی بهروز در جزییات بدنه، داشتن یک فضای داخلی متمایز و تنوع گسترده در رنگها به بازار وارد میشود. شرکت سایپا امیدوار است که این خودرو جلب توجه مشتریان خودروهای ایرانی را به خود جلب کند.
در نمای جلویی اطلس، مشاهده میشود که از یک مجموعه چراغهای جلو با خطوطی برجسته استفاده شده که به نوعی خودرو را به مدل سهند ارتباط میدهند. اما طراحی سپر جلویی این خودرو با تغییراتی دیگر نسبت به سهند، به سمت تهاجمیتر و تازهتر حرکت کرده است.
همچنین، نمای عقب اطلس نیز شاهد تغییراتی در طراحی است. مجموعه سپر و چراغها بازطراحی شدهاند و طراحی چراغهای عقب از الهامگیری از نسل دوم مدل رنو کپچر الهام گرفته است.
در کابین اطلس نیز تغییراتی جدید اعمال شده است. استفاده از تریم دو رنگ و طرحی که به داشبورد مدل رنو سیمبل شباهت دارد، آن را از سایر خودروهای پلتفرم X۲۰۰ متمایز میکند. یکی از جنبههای جالب اطلس، تنوع گسترده در رنگهای موجود در آن است. شرکت سایپا قصد دارد این خودرو را با رنگهای جذابی مانند سبز، آبی، قهوهای و قرمز به بازار عرضه کند و ترکیبهای جالب این رنگها نیز به مشتریان این محصول ارائه خواهد شد.
سایپا اطلس G در بحث مشخصات فنی با کوییک GX و سهند پارس خودرو برابر است. این خودرو پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ دارد. این پیشرانه M15-GSI نام دارد و فناوری زمان بندی متغییر سوپاپ های ورودی در آن دیده می شود. ۹۰ اسب بخار قدرت با گشتاور ۱۳۷ نیوتن متر در فهرست مشخصات فنی اطلس به چشم می خورد. جعبه دنده اطلس G از نوع ۵ سرعته دستی است که توان را به چرخ های جلو می رساند. مصرف سوخت این پیشرانه از نمونه قبلی، یعنی M15، کمتر است و گشتاور و توان حرکتی بیشتری را تولید می کند. در اطلس جی جعبه فرمان از نوع هیدرولیک است.