طب سنتی | این صیفی تقویت کننده قوای جنسی و مقوی احشا، رحم و هاضمه

سید جواد علوی درباره زردک یا هویج ایرانی اظهار داشت: مربای هویج یکی از افزاینده‌های قوای جنسی و مقوی احشا، رحم و هاضمه است و در بدن تولید خلط سالم می‌کند.


طب سنتی

یک کارشناس طب سنتی گفت: زردک یا هویج ایرانی باعث تقویت توان ــ جنسی می‌شود که امروزه علت قابل توجهی از ناتوانی‌های جنسی را به خود اختصاص داده و داروهای شیمیایی زیاد و متنوعی در این حوزه به بازار عرضه شده که معمولاً دارای عوارض است.

سید جواد علوی درباره زردک یا هویج ایرانی اظهار داشت: مربای هویج یکی از افزاینده‌های قوای جنسی و مقوی احشا، رحم و هاضمه است و در بدن تولید خلط سالم می‌کند.

به‌گفته وی زردک تقویت کننده معده است و تا حدودی ملیّن است بنابراین برای رفع یبوست خوب است. زردک مایع جنسی (منی) را زیاد می‌کند و نعوظ را هم افزایش می‌دهد، به‌خصوص اگر به‌صورت مربا و یا حلوا آماده مصرف شود یعنی قدری شیرین‌تر تهیه و پخته شود.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: زردک باعث تقویت توان ــ جنسی و نعوظ (سفتی آلت تناسلی) می‌شود که امروزه علت شمار قابل توجهی از ناتوانی‌های جنسی را به خود اختصاص داده و داروهای شیمیایی زیاد و متنوعی در این حوزه به بازار عرضه شده که معمولاً دارای عوارض است.

علوی افزود: مزاج زردک گرم و تر است و دارای رطوبت بسیار خوب و اصطلاحاً رطوبت فضیله است و خوردنی‌هایی که این خصوصیات را دارند جزو بهترین خوراکی‌ها محسوب می‌شوند.

وی یادآور شد: تخم هویج خاصیت مدر (ادرارآور) دارد و آن هم باعث تقویت قوه ــ جنسی می‌شود و به‌صورت پودر یا جوشانده قابل استفاده است.

این کارشناس طب سنتی گفت: افراد با مزاج گرم نباید در خوردن هویج زیاده‌روی کنند.

یکی از ویتامین B، که قبلا ویتامین H شناخته می شده است، نقش مهمی در متابولیسم چربی ها و پروتئین دارد.

که به عنوان فیلوونون نیز شناخته شده است، برای انعقاد خون مهم است و سلامت استخوان ها را بهبود می بخشد.

یک ماده معدنی ضروری، برای کنترل فشارخون است.

بک گروه از ویتامین های مرتبط با تبدیل مواد غذایی به انرژی است.

هویج عمدتا از آب و کربوهیدرات تشکیل شده است.کربوهیدرات ها حاوی نشاسته و قند ها هستند مانند ساکاروز و گلوکز.هویج ها همچنین منبع خوبی از فیبر ها هستند که برای یک عدد هویج متوسط (61 گرمی ) حدود 2 گرم میباشد.هویج معمولاً در شاخص پایین گلسیمی رتبه بندی می شود، شاخص آن از 16 تا 60 متغیر است که برای هویج خام کمی بالاتر از هویج پخته است. خوردن غذاهایی که گلسیمی کمی دارند، با مزایای سلامتی فراوانی همراه است و برای افراد دیابتی بسیار مفید میباشد.

بهداشت نیوز

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید