سیب زمینی چه پخته چه آبپز غذایی ساده و خوشمزه است، که همه اقشار جامعه ازش اسفاده میکنن. اما گاهی اوقات ممکن است کمی بیطعم و مزه باشد. یه سری سیب زمینی ها هستن که مزه ندارن. حالا من میخوام امروز بهت یاد بدم که با این سیب زمینی های بی مزه چیکار کنی.
در حقیقت یک روش ساده وجود دارد که میتواند عطر و طعم بیشتری به سیب زمینی بدهد. با مکتوب نامه همرا باش تا بهت بگم.
بجای دور ریختن آب خیارشور پس از خالی کردن بطری، میتوانید آن را دوباره استفاده کنید و برای اضافه کردن عطر و طعم به سیب زمینیهای پخته خود بکار ببرید.
افزودن آب خیارشور به آب هنگام جوشاندن سیب زمینیها میتواند به آنها طعم تند و لذیذی بدهد که قطعاً سلیقه شما را راضی خواهد کرد. همچنین آب خیارشور حاوی الکترولیتهای مفیدی است و مطابق با گزارش میشیگان مدیسین، میتواند به پیشگیری از گرفتگی عضلات کمک کند و در نتیجه یک افزودنی سالم برای غذای شما باشد. با توجه به طعم ترش و شور آب خیارشور، میتوانید از اضافه کردن نمک بیشتر به سیب زمینیهایتان صرف نظر کنید تا به عطر و طعم آنها اضافه شود. همچنین، اضافه کردن آب خیارشور به سیب زمینیهای جوشیده، یک مرحله آسان است که میتوانید به راحتی در دستور پخت خود ادغام کنید.
برای استفاده از آب خیارشور، فقط کافیست یک قابلمه را با آب پر کرده و نصف لیوان آب خیارشور ریخته و آن را به جوش بیاورید، سپس سیب زمینیهای خود را اضافه کنید و به آسانی بپزید. همانطور که سیب زمینیها جوش میخورند، آب خیارشور را جذب میکنند و عطر تند و شور اسید استخراجی آن را به خود میگیرند. این کار به آنها یک طعم منحصر به فرد و خوشمزه میدهد که قطعاً جالب و جدید است.
بعد از پختن سیب زمینیهای خود به دلخواه، آنها را آبکش کنید و گرم سرو کنید. میتوانید ادویههای اضافی مانند سبزیجات تازه یا سیر را اضافه کنید تا عطر و طعم آنها بیشتر شود. همچنین، میتوانید از سبزیجاتی که در آب خیارشور به کار رفته، مانند شوید، استفاده کنید.
پس از آماده کردن این غذا، میتوانید با اطمینان آن را سرو کنید. حتماً تلاش کنید این روش جالب و لذیذ را در دستور پخت خود امتحان کنید و از آن لذت ببرید.
دفعه بعد هنگامی که قوطی خیارشوری که خریداری کرده اید خالی شد آب آن را دور نریزید. آب خیارشور خواص زیادی برای سلامتی شما داشته که از خواندن آنها تعجب خواهید کرد.
نوشیدن آب خیارشور فواید متعددی برای سلامتی دارد، مانند تسکین درد و تنظیم قند خون. همچنین یک جایگزین عالی برای نوشیدنی های ورزشی شیرین است. ادامه مطلب را بخوانید تا از فواید مختلف این نوشیدنی نمکی باخبر شوید.
البته باید توجه داشته باشید که نوع خیارشوری که خریداری می کنید در این زمینه بسیار مهم است. تلاش کنید تا از انواع طبیعی خریداری کرده و محصول شما فاقد رنگ مصنوعی و همچنین مواد نگهدارنده باشد.
آب خیارشور سرشار از باکتری های مفید برای روده است. در فرایند تخمیر این باکتری ها درون آب خیارشور به وجود می آیند. باکتری های مفید روده در فرآیند هضم نقش بسیار زیادی داشته و در سیستم ایمنی و حتی خلق و خو نیز تاثیر دارد.
آب خیارشور همچنین سرشار از الکترولیت است که می تواند به بازیابی تعادل مایعات در بدن بعد از تعریق ناشی از ورزش کمک کند. آب خیارشور می تواند سطوح سدیم، پتاسیم و منیزیم را در بدن بازگرداند.
نوشیدن این نوشیدنی نمکی همچنین می تواند به تنظیم قند خون شما کمک کند. در واقع تحقیقات نشان داده است که آب خیارشور نه تنها قند خون را کاهش داده بلکه به تنظیم سطح انسولین نیز کمک می کند.
علاوه بر موارد گفته شده در صورتی که فرآیند تهیه خیارشور با سرکه انجام گرفته باشد نوشیدن آن می تواند باعث کاهش وزن شود. تحقیقات نشان داده است که افرادی که به طور منظم سرکه مصرف می کنند وزن بیشتری را در مقایسه با دیگران از دست می دهند.
در انتها به این نکته توجه داشته باشید که نوشیدن بیش از حد آب خیارشور می تواند به افزایش میزان سدیم در بدن شما بیانجامد. دقت داشته باشید که اگر دچار مشکلاتی مانند فشار خون هستید مصرف آن را تحت نظر یک متخصص انجام دهید.