حسین پورنورعلی در حاشیه توزیع بستههای «لبخند مادری» بین خانوادههای دارای فرزند سوم در شیراز بر ضرورت دغدغهمندی و فرهنگسازی تمام مردم و مسئولان نسبت به موضوع جمعیت و خانواده تاکید کرد و افزود: با احساس مسئولیت در این خصوص امید است که بتوانیم وظایف خود را در راستای جوانی جمعیت و پیشگیری از بحران سالمندی، به انجام برسانیم.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در استان فارس همچنین گفت: رسانهها، مراکز فرهنگی و دانشگاهی و اساتید حوزه جمعیت و خانواده باید در این زمینه نقش بیشتری ایفا کرده و زوجهای جوان را به فرزندآوری ترغیب کنند.
پورنورعلی در تشریح برنامه هفته جمعیت معاونت اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با همکاری گروههای مردمی فعال در حوزه جمعیت گفت: ۲۳ هزار عدد پوشک بین ۵۰۰ خانواده نیازمند با همکاری (کمیته امداد، بهزیستی، مرکز خدمات حوزههای علمیه، دانشگاه علوم پزشکی) تهیه و توزیع شد.
وی همچنین از برگزاری نمایشگاه با محوریت حرم مطهر حضرت احمدبن موسی الکاظم با همکاری گروههای مردمی – تخصصی حوزه جمعیت، طراحی ۲۰ پوستر نمایشگاهی با همکاری موسسه جوانان انتصار حق، تولید سرود با همکاری مجموعه تربیتی مهنا، خدمات مشاوره از تاریخ ۳۱ اردیبهشت لغایت اول خرداد در حرم حضرت احمدبن موسی (ع) با همکاری مجمع فعالان صیانت از جمعیت استان فارس، معرفی فیلمهای اثرگذار در حوزه جمعیت در غالب دو کلیپ پنج دقیقهای با همکاری گروه رسانهای شهید آوینی خبر داد.
پورنورعلی همچنین ادامه داد: برگزاری مسابقه کتابخوانی (کتاب داستانی روایتهای مستند از مواجهه با موضوع سقط جنین عمدی)، برپایی غرفه نقاشی کودک با موضوع خانواده از تاریخ ۳۱ اردیبهشت لغایت اول خرداد در حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی الکاظم با همکاری قرارگاه فرهنگی عمار و توزیع ۵۰ پک لبخند مادری و ۵۰ پک پوشک پارچهای بین خانوادههای دارای فرزند سوم از دیگر برنامههای معاونت اجتماعی این ستاد است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان گفت: در یک سال و نیم اخیر ۳۵۰ باب منزل مسکونی شهری و روستایی تحویل نیازمندان و مددجویان واجد شرایط کمیته امداد استان شده است.
محمدحسین ذوالفقاری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی کمیته امداد سمنان، تأمین مسکن برای نیازمندان را یکی از رسالت های کمیته امداد در استان دانست و تاکید کرد: روند تامین مسکن برای نیازمندان و مددجویان کمیته امداد طی دولت سیزدهم شتاب ویژه ای گرفته است.
وی افزود: در یک سال و نیم اخیر ۳۵۰ باب منزل مسکونی شهری و روستایی تحویل نیازمندان و مددجویان واجد شرایط کمیته امداد استان شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان ادامه داد: پویش خشت بهشتی باهدف کمک به ساخت مسکن مددجویان در سراسر استان راه اندازی و مردم می توانند با هر میزانی که در توان دارند، کمک های خود را پرداخت نمایند.
ذوالفقاری با بیان اینکه این کمک ها صرف ساخت مسکن ویژه نیازمندان و مددجویان می شود، گفت: ۱۳۵ واحد مسکونی شهری و روستایی ویژه مددجویان در دست ساخت قرار دارد و تا شهریورماه امسال تحویل واجدان شرایط خواهد شد.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: سال گذشته ۱۷۳ میلیارد تومان مشارکت مردمی در مراکز نیکوکاری حاصل شد.
روح الله صالحی در شورای راهبری مراکز نیکوکاری استان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در استان زنجان فعال است.
وی با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری در بخشهای مختلف فعال است، گفت: باید از ظرفیت مراکز نیکوکاری بیشتر استفاده شده و اگر مرکزی ضعیف است راهکارهای فعالتر کردن آنها را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: امسال باید یک وظیفه ویژه را مشارکتهای مردمی باید دنبال کند که آنهم عمل به شعار است که مقام معظم رهبری تاکید بسیاری به آن دارند. صالحی با اشاره به اینکه در بحث تحقق شعار سال حوزه شبکههای مردمی باید پویاتر شود که این امر در شهرستانها از اهمیت ویژهی برخوردار است، افزود: ۱۷۳ میلیارد تومان از طریق مراکز نیکوکاری درآمد حاصل شده است که معادل نیمی از مشارکتهای مردمی جمع آوری شده توسط کمیته امداد است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان تصریح کرد: این میزان کمکهای جمع آوری شده نشان از موفقیت این مراکز در جذب مشارکتهای مردمی است. وی با اشاره به فعالیت ۱۴ مرکز نیکوکاری در حوزه اشتغال افزود: بهترین ظرفیتی که میتواند در تحقق شعار سال کمک کند؛ مراکز نیکوکاری تخصصی اشتغال است.
صالحی همچنین به فعالیت مراکز نیکوکاری تخصصی در حوزه زکات نیز اشاره کرد و گفت: برای تحقق شعار سال میتوان از ظرفیت مراکز نیکوکاری در این بخش هم استفاده کرد.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به نقش تأثیرگذار مراکز نیکوکاری در اجرای طرح سلامت دهان و دندان و بینایی سنجی مددجویان افزود: در اجرای این طرح که بیش از ۲ هزار مددجو از خدمات آن بهره مند شدند؛ مراکز نیکوکاری صفر تا صد پای کار بودند.