فوری/مددجویان بهزیستی و کمیته امداد صاحب خانه شدند | احداث واحد مسکونی برای این مددجویان

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) شوش گفت: ۱۷ واحد مسکونی روستایی برای مددجویان شوش در حال احداث است که این واحد‌ها تا پایان امسال به این مددجویان واگذار می‌شوند.


کمیته امداد

غلامحسین نظری با اشاره به هدف گذاری ساخت ۲۴ واحد مسکن روستایی برای مددجویان این کمیته طی ۲ سال افزود: هفت واحد مسکونی سال گذشته تکمیل و به مددجویان تحویل شد.

وی ادامه داد: ۱۷ واحد مسکونی دیگر نیز امسال تکمیل و تحویل مددجویان تحت پوشش این شهرستان خواهد شد.

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) شوش گفت: یکی از خدمات ماندگار و ارزشمند کمیته امداد امام تامین مسکن برای مددجویان زیرپوشش است که این خدمت مانگار به همت دولت سیزدهم به طور چشمگیری رشد کرد.

وی با بیان اینکه مددجویان روستایی فاقد مسکن مناسب می‌توانند از خدمات این نهاد برای ساخت مسکن استفاده کنند، افزود: تمام خانوار‌های مددجوی روستایی متقاضی ساخت مسکن یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بلاعوض دریافت می‌کنند.

نظری بیان کرد: این مددجویان با معرفی به بنیاد مسکن می‌توانند از تسهیلات سه میلیارد و ۵۰۰ ریالی با بازپرداخت ۲۰ ساله بهره‌مند شوند.

فرآیند اخذ سند تک برگ برای یک هزار و ۲۰۰ خانه مددجویان کمیته امداد شوش با همکاری بنیاد مسکن و اداره ثبت اسناد و املاک این شهرستان نیز سال گذشته در این شهرستان آغاز شده است.

یک هزار و ۹۰۰ خانوار نیازمند با جمعیتی افزون بر چهار هزار و ۸۵۰ نفر از جمله ۷۰۸ یتیم زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شوش قرار دارند.

یک هزار و ۲۰۰ خانوار از یک هزار و ۹۰۰ خانواده نیازمند زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شوش، در مناطق روستایی این شهرستان سکونت دارند.

شهرستان شوش با بیش از ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارای ۲۲۰ روستا است و بسیاری از جمعیت زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شوش در روستا‌های این شهرستان سکونت دارند.

مهران کریمیان با اشاره به خدمات دولت سیزدهم در حوزه بهزیستی اظهار کرد: سازمان بهزیستی ده‌ها نوع خدمت سخت و سنگین در جامعه انجام می‌دهد و عملکرد این سازمان در دولت سیزدهم در همه این خدمات رشد چند برابری داشته و اقدامات بسیار بزرگی در حوزه بهزیستی انجام شده است.

وی افزود: یکی از خدمات بهزیستی در خوزستان کمک به تامین مسکن مددجویان است. در سال ۱۴۰۰ در حوزه خرید و ساخت مسکن در مجموع برای ۴۳۹ خانوار، ۳۹ میلیارد تومان اعتبار بلاعوض پرداخت شد اما سال ۱۴۰۲ به ۹۰۳ خانوار بیش از ۱۳۸ میلیارد تومان کمک هزینه ساخت و خرید مسکن پرداخت شده و خوزستان در این حوزه حدود سه و نیم برابر رشد در اعتبار داشته است.

مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: همچنین در شروع دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۰ میزان ودیعه مسکن بلاعوض پرداختی بهزیستی خوزستان به ۴۰ خانوار با مبلغ حدود ۸۰۰ میلیون تومان پرداخت می‌شد که در پایان سال ۱۴۰۲ به ۸۳۰ خانوار و حدود ۳۸ میلیارد تومان رسیده است.

کریمیان بیان کرد: بهزیستی خوزستان در سال ۱۴۰۰، به ۹۶۶ نفر تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت کرد و در سال ۱۴۰۲ به ۲ هزار و ۵۱۲ معلول و مددجو تسهیلات اشتغال‌زایی قرض الحسنه پرداخت شد و طرح‌های اشتغال را راه‌اندازی کردند.

وی با بیان اینکه در حوزه معلولان خدمات بسیار خوبی توسط بهزیستی ارائه شده است، عنوان کرد: در آغاز فعالیت این دولت، ۴۹ هزار و ۳۸۸ معلول مستمری‌بگیر در بهزیستی خوزستان داشتیم و تعداد زیادی پشت نوبت مستمری بودند اما تا پایان سال ۱۴۰۲، تعداد معلولان مستمری‌بگیر به ۸۳ هزار و ۵۴۴ نفر رسید و حدود ۶۹ درصد رشد داشتیم و در حال حاضر فرد واجد شرایط پشت نوبت مستمری نداریم.

مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: همچنین پرداخت هزینه حق پرستاری که به معلولان خیلی شدید پرداخت می‌شود، از ۳ هزار و ۳۵۱ نفر در سال ۱۴۰۰ به ۱۰ هزار و ۵۹ نفر در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته و حدود سه برابر رشد داشته است.

وی افزود: کمک هزینه وسایل توانبخشی نیز از ۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۰ به ۲۶ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲رسیده است یعنی ۱۶۸ درصد در اعتبارات خرید وسایل توانبخشی رشد داشته‌ایم.

کریمیان گفت: همچنین کمک هزینه خرید وسایل بهداشتی برای معلولان خیلی شدید از ۵ هزار و ۱۰۰ نفر به ۱۰ هزار و ۶۲۴ نفر رسیده است که ۱۰۸ درصد رشد داشته است. کمک هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان و دانشجویان از ۵۲۰ میلیون تومان در آغاز دولت سیزدهم به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده و حدود پنج برابر رشد داشته است.

وی بیان کرد: یکی از اقدامات بی‌نظیر دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور شهیدمان، موضوع استخدام و اشتغال معلولان در ادارات بود که به یاری خدا نخستین آزمون استخدامی ویژه معلولان در ۱۷ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: در استان خوزستان ۸۸۱ معلول با تحصیلات دانشگاهی در این آزمون ثبت نام کرده‌اند و ۲۵۷ نفر از این تعداد در ادارات و سازمان‌های سراسر استان جذب خواهند شد.

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی راه‌وشهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه ۱۸ هزار و ۴۱۹ نفر در استان زنجان برای دریافت ودیعه مسکن به بانک معرفی شدند، گفت: از این تعداد ۷ هزار و ۶۰۷ نفر معادل ۳۰ درصد از ثبت‌نام‌کنندگان موفق به اخذ این وام شدند.

بهزاد کردلو  با بیان اینکه طی دو سال گذشته بیش از ۲۸ هزار و ۹۲ زنجانی برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت‌نام کردند، گفت: از این تعداد دو هزار و ۹۲۰ نفر رد درخواست شدند.

وی با بیان اینکه ۱۸ هزار و ۴۱۹ نفر از متقاضیان در استان زنجان برای دریافت ودیعه مسکن به بانک معرفی شدند، تصریح کرد: در این میان ۷ هزار و ۶۰۷ نفر معادل ۳۰ درصد از ثبت‌نام‌کنندگان وام ودیعه مسکن را دریافت کردند که مبلغ دریافتی بیش از ۴۵۵ میلیارد تومان بوده است.

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی راه‌ و شهرسازی استان زنجان ادامه داد: دو هزار و ۷۸۷ نفر از متقاضیان وام ودیعه مسکن در استان توسط بانک رد شدند.

کردلو تاکید کرد: پرداخت وام ودیعه مسکن منوط به دارا بودن سه شرط است و متقاضیان دریافت این تسهیلات باید متأهل یا سرپرست خانوار بوده و در حال حاضر فاقد مالکیت باشند و همچنین دارای اجاره‌نامه رسمی و ثبت شده در سامانه ثبت معاملات املاک و اسکان و دارای کد رهگیری بوده و تاریخ انعقاد اجاره‌نامه واحد مسکونی بعد از مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱ باشد.

وی از تداوم ثبت نام تسهیلات ودیعه مسکن در استان خبر داد و ادامه داد: مردم استان می‌توانند به سامانه جامع طرح‌های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی به آدرس http://saman.mrud.ir مراجعه کرده و ثبت‌نام کنند.

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی راه‌وشهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه میزان تسهیلات ودیعه مسکن برای متقاضیان واجدشرایط در استان زنجان به حداکثر ۱۵۰ میلیون تومان با بازپرداخت پنج ساله افزایش یافته است، افزود: مستاجرینی که از تسهیلات ودیعه مسکن تاکنون استفاده نکردند در اولویت برای دریافت تسهیلات بانکی مذکور هستند.

کردلو اظهار کرد: تعداد زیاد متقاضیان و محدودیت اعتبار موجب تشکیل صف‌های شلوغ برای دریافت وام ودیعه مسکن در بانک‌های استان شده است که با همکاری بیشتر بانک‌ها امیدواریم این مشکل مرتفع شود.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید