همسان سازی حقوق بازنشستگان | رحمت الله نوروزی در نشست علنی امروز (سهشنبه، 22 خردادماه) مجلس شورای اسلامی، در تذکر شفاهی خود خطاب به وزیر بهداشت گفت: شما قول دادید بیمارستان آموزشی و افزایش تخت بیمارستانی در علی آباد کتول صورت گیرد آما تا الان اقدامی صورت نگرفته است.
نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس خطاب به وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: شما قول دادید که در علی آباد کتول به باشگاه دانش آموزی افزایش اعتبار دهید که تا امروز اعتباری برای آن لحاظ نشده است.
وی افزود: بازنشستگان با مشکلات متعددی مواجه هستند، تأکید امام و رهبری بر این بود که سفره مردم کوچک نشود، همسانسازی حقوق بازنشستگان به کجا رسید؟ حکمهای فرهنگیان از سال 1400 لحاظ نشده است.
نوروزی خطاب به وزیر اقتصاد گفت: مستأجران برای رهن و اجاره مسکن دچار مشکل هستند، فرزندآوری نیازمند اشتغال و تأمین مسکن دارد. لذا لازم است به این مسئله توجه شود.
حمیدرضا حاجی بابایی که ریاست جلسه را برعهده داشت، در پاسخ به این نماینده گفت: در بودجه مبلغ 50 هزار میلیارد تومان برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان پیشبینی شده است که اجرایی شود، اینکه ما گفتهایم حقوق بازنشستگان بر اساس 90 درصد حقوق شاغلین پرداخت میشود برای این است که شاغلین 10 درصد کسورات دارند که شامل حال بازنشستگان نمیشود که به مدت 3 سال انجام شود، اینکه برای مدت 3 سال انجام شود در برنامه هفتم تعریف شده است.
وی ادامه داد: شورای نگهبان و مجمع تشخیص در برنامه هفتم برای مبالغ ایراداتی گرفت که برطرف شد که اگر برنامه ابلاغ شود و دولت آییننامه را به تصویب برساند، اجرایی خواهد شد. بازنشستگان کشوری دغدغهای نداشته باشند، از دولت هم خواستاریم در این خصوص اطلاع رسانی کند و به بازنشستگان توضیح دهد تا آنها دغدغهای نداشته باشند.
این مقام عالی بازنشستگان تامین اجتماعی تصریح کرد: جلسات متعددی با مسولان درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان داشته ايم از جمله در چند روز گذشته با وزیر کار، معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار و مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی.
رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور اعلام کرد متناسب سازی حقوق بازنشستگان قطعی بوده و به طور حتم اجرایی می شود.
محمد اسدی خبر افزود: هنوز مجلس برنامه هفتم توسعه کشور را برای اجرا به دولت ابلاغ نکرده است بنابراین تلاش و پیگیری می کنیم تا از سایر صندوق ها در این خصوص عقب نمانیم.
وی خاطر نشان کرد: هنوز متناسب سازی و همسان سازی برای هیچ صندوقی اجرا نشده است.
این مقام عالی بازنشستگان تامین اجتماعی تصریح کرد: جلسات متعددی با مسولان درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان داشته ايم از جمله در چند روز گذشته با وزیر کار، معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر کار و مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی.
او به افراد کارشناس توصیه کرد از ارائه فرمول های متفاوت خودداری کرده و اگر مشورت و فرمولی که در چار چوب قانون مصوب مجلس دارند به صورت مکتوب به کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی کشور ارائه دهند چرا که این گفته ها می تواند آسیب زا باشد.
حقوق بازنشستگان | مهدی طغیانی با بیان اینکه ادامه مسیر کشور در حوزه اقتصادی نیازمند اصلاح ساختارهای اقتصادی کشور است، بیان کرد: نا به سامانی در ساختارها، به اقتصاد کشور ضربه زده است. ساختارهای معیوب، آثار تحریمهای اقتصادی علیه ایران را تشدید کرده است.
وی افزود: به عنوان مثال ساختار مالیاتی کشور علی رغم همه زحماتی که برای آن کشیده شده است، ساختار معیوب و ناقصی است و برخی قوانین در این بخش هنوز به درستی اجرایی نشده و قوانینی که باید به مجلس شورای اسلامی ارائه میشد، تعیین تکلیف نشده است. اصلاح ساختار بودجه در سالهای گذشته مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده و البته در مجلس یازدهم نیز اصلاحاتی حداقلی در این بخش لحاظ شد.
نماینده اصفهان ادامه داد: با این حال ما در این بخش نیازمند اصلاحاتی هستیم تا از کسریهای گاه و بیگاه بودجه جلوگیری کنیم. قطعاً در مراحل تهیه بودجه سالیانه، بودجه باید به صورت ساختاری اصلاح شود. صندوقهای بازنشستگی ، وضعیت شرکتهای دولتی و مسائل بخش انرژی از جمله موضوعاتی است که در این بخش باید به صورت ساختاری اصلاح شود و باید دولت آینده از روز اول برای آنها برنامه داشته باشد.
وی تاکید کرد: اگر این مشکلات برطرف نشود، به واقع تا سه سال آینده نیمی از بودجه کل کشور معطوف کمک به صندوقهای بازنشستگی خواهد شد. این در حالیست که در سال ۱۴۰۳، ۳۰۰ همت برای این مسئله منابع در نظر گرفته شد؛ بنابراین تا ۲ الی ۳ سال دیگر این منابع با نرخهای فزاینده، ناترازیهای زیادی ایجاد خواهد کرد و آن موقع دیگر منابعی برای خدمات عمومی دولت باقی نخواهد ماند؛ بنابراین از هم اکنون باید برای این موضوع چاره اندیشی کرد.
طغیانی با بیان اینکه باید برای مسائلی اعم از بحران آب، صندوقهای بازنشستگی و محیط زیست چاره اندیشی کرد، گفت: این موضوعات از جمله چالشهای اقتصادی است که دولتها باید به آن بپردازند و البته کار سادهای هم نیست. باید زیرساختهای اقتصادی به درستی اصلاح شود. اگر ما این زیرساختها را تغییر ندهیم، ممکن است باز با یک جهش نرخ ارز و تورم و افزایش همه ناترازیها مواجه شویم.
براساس جدول اعلامی سازمان تامین اجتماعی، پرداخت حقوق خرداد بازنشستگان از بیستم آغاز شده و براساس حروف الفبا پیش میرود؛ آخرین گروه بازنشستگان 31 خرداد مستمری خود را دریافت خواهند کرد.
در عین حال براساس اعلام سازمان، معوقات فروردین بعد از پرداخت حقوق خرداد انجام میشود؛ حالا بازنشستگان میپرسند آیا این واریزی در ماه جاری صورت میگیرد یا باید منتظر پرداخت در تیرماه باشیم؟
بازنشستگان خواستار تعیین زمان دقیق واریز معوقات فروردین خود هستند و میگویند: پیشتر قول داده بودند این بخش از مطالبات مزدی مستمریبگیران تامین اجتماعی با حقوق خرداد واریز میشود.
سازمان تامین اجتماعی با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که پس از اتمام پرداخت کامل مستمری خرداد که مطابق جدول زمانبندی انجام میشود، مابهالتفاوت حقوق فروردین نیز پس از اتمام واریزیهای حقوق خرداد، بهطور جداگانه به حساب مستمریبگیران واریز خواهد شد.
سازمان تأمین اجتماعی با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که پس از اتمام پرداخت کامل مستمری خرداد که مطابق جدول زمانبندی انجام میشود، مابهالتفاوت حقوق فروردین نیز پس از اتمام واریزیهای حقوق خرداد، بهطور جداگانه به حساب مستمریبگیران واریز خواهد شد، در این اطلاعیه آمده است:
«افزایش سالیانه حقوق مستمریبگیران این سازمان مطابق روال هر ساله، پس از تعیین و تصویب میزان افزایش سالیانه از سوی هیئت وزیران و ابلاغ مصوبه مربوطه اجرایی میشود.
بر اساس اعلام قبلی سازمان تأمیناجتماعی، حقوق مستمریبگیران در اردیبهشت پس از اعمال افزایشهای سالیانه محاسبه و پرداخت شد و واریز حقوق خرداد نیز همانند اردیبهشت، طبق روال معمول و بر اساس حروف الفبا واریز خواهد شد.
برابر برنامهریزی انجام شده، پس از اتمام پرداخت کامل مستمری خرداد که مطابق جدول زمانبندی انجام میشود، مابهالتفاوت حقوق فروردین نیز بلافاصله پس از اتمام واریزیهای حقوق خرداد، بهطور جداگانه به حساب مستمریبگیران واریز خواهد شد.»
زمان حذف و اضافه بیمه تکمیل معلمان بازنشسته و بازنشستگان کشوری اعلام شد.
با عنایت به قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و موظفین مشترک صندوق بازنشستگی کشوری در سال ۱۴۰۳ با شرکت بیمه ملت، کلیه بازنشستگان و موظفین محترم از تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۰۱ لغایت ۱۴۰۳/۰۵/۳۱ به مدت سه ماه فرصت دارند تا با مراجعه به درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری به آدرس sabasrm.ir قسمت (خدمات بیمه ای- بیمه تکمیلی درمان- ثبت نام و انصراف بیمه تکمیلی درمان) نسبت به ثبت درخواست ثبت نام و یا انصراف از بیمه تکمیلی اقدام نمایند.
لازم است بازنشستگان و موظفین گرامی برای انجام موارد ذکر شده اقدام نمایند.
در این راستا، بازنشستگان و وظیفهبگیران متقاضی این خدمت میتوانند برای ثبت آنلاین “درخواست برقراری و انصراف” از اول خردادماه به مدت سه ماه تا ۳۱ مردادماه طبق سنوات گذشته اقدام کنند
به گزارش مکتوب نامه،بازنشستگان میتوانند در دوره زمانی مشخص شده با ورود به سامانه ثبتنام آنلاین که به صورت لینک ثابت در صفحه اصلی سایت اطلاعرسانی (cspf.ir) و همچنین درگاه خدمات الکترونیک صندوق (eservices.cspf.ir) فعال میشود، اقدام کنند.
شرکت «بیمه ملت» درحالی برنده مناقصه ارائه خدمت بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری برای سال ۱۴۰۳ شده است که پیش از این شرکت آتیهسازان حافظ سالها ارائه خدمات بیمه تکمیلی به بازنشستگان را بر عهده داشت.
جدول تعهدات بیمه تکمیلی ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته توسط صندوق بازنشستگی منتشر شد.
قرارداد بیمه تکمیلی جدید با بیمه ملت منعقد شده است.
هزینه ماهانه بیمه تکمیلی هر نفر مبلغ ۳/۵۸۰/۰۰۰ ریال است که از این مبلغ سهم هر بازنشسته ۳۰ درصد میباشد و ماهانه مبلغ ۱/۰۷۴/۰۰۰ ریال بابت بیمه تکمیلی هر نفر از حقوشان کسر میگردد و باقی آن یعنی ۷۰ درصد که مبلغ: ۲/۵۰۶/۰۰۰ ریال میباشد توسط صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت میگردد.
کلیه بازنشستگانی که تا پایان اسفندماه ۱۴۰۲ عضو بیمه تکمیلی اتیه سازان بوده اند و فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳ از حقوقشان هزینه بیمه تکمیلی قبلی ماهانه مبلغ: ۶۷۵/۰۰۰ ریال کسر گردیده است با قرارداد جدید بیمه تکمیلی ملت کماکان از فروردین ماه ۱۴۰۳ عضو بیمه تکمیلی ملت هستند و بیمه تکمیلی جدید ملت از ۱۴۰۳/۰۱/۰۱ برای انان انجام میگردد.
از ابتدای سال بیمه تکمیلی بازنشستگان از آتیه حافظ به بیمه ملت تغییر کرده است.
معاون برنامهریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمیناجتماعی گفت: ۲۲ هزار میلیارد ریال از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد و ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات بیمه تکمیلی و بیمه عمر پرداخت شد.
سید مرتضی حسینی در مورد جزییات این پرداختها افزود: در هفته جاری مبلغ ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانهها، مراکز دیالیز، مراکز پزشک خانواده و پزشکان طرف قرارداد پرداخت شد.
وی ادامه داد: در این مرحله از پرداختها، ۱۳۶۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانهها به همراه ۴۲۰ میلیارد تومان از مطالبات سه ماه پزشکان طرف قرارداد پرداخت شد و مابقی مطالبات پزشکان را نیز پرداخت و بهروزرسانی خواهیم کرد.
معاون برنامهریزی، پشتیبانی و مالی سازمان تأمیناجتماعی همچنین از پرداخت مطالبات مراکز دیالیز و مراکز پزشک خانواده به مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان خبر داد و در مورد مطالبات داروخانهها در طرح دارویار افزود: تمامی مطالبات دارویی سرپایی تا پایان اردیبهشت ماه و مطالبات دارویی بستری تا پایان اسفند ماه نیز که رقمی بالغ بر ۸۵۰۰ میلیارد تومان و از تعهدات دولت است؛ بهصورت مستقیم از طریق سازمان هدفمندی به حساب مراکز درمانی طرف قرارداد واریز خواهد شد.
حسینی افزود: تلاش ما در سازمان تأمیناجتماعی این است که بدهی معوق به مراکز طرفقرارداد نداشته باشیم و در کوتاهترین زمان ممکن، اسناد بررسی و پرداخت شود. لذا در تلاشیم با بهروز کردن بدهیهای سازمان به مراکز دانشگاهی، این مطالبات را نیز در اسرع وقت پرداخت و تسویه کنیم.
معاون برنامهریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تأمیناجتماعی همچنین از پرداخت بیش از ۲ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات بیمه تکمیلی و عمر بازنشستگان خبر داد.
حسینی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری، در راستای افزایش سرعت در پرداخت و خدماترسانی بهتر، پرداختهای بیمه تکمیلی به شرکتهای بیمهگر بهصورت متمرکز خواهد بود.
وی افزود: در قرارداد کنونی کانون بازنشستگان با شرکت بیمه تکمیلی طرف قرارداد، سازمان تأمیناجتماعی ۵۰ درصد از تعهدات را با رقمی بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان در جهت رضایتمندی و رفاه حال بازنشستگان بر عهده گرفته است که امیدواریم بخشی از دغدغههای این قشر عزیز پاسخ داده شود.