وام فوری بدون ضامن با تحویل 3 روزه  |  دریافت وام فوری 50 میلیون تومانی با اقساط 1 میلیونی

وام بدون ضامن وامی است که در چند ماه اخیر به یکی از مباحث روز تبدیل شده است. در ابتدا رئییس جمهور موضوع وام بدون ضامن را در جلسه با فعالین اقتصادی عنوان کرد از مدیران عامل بانک‌ها خواسته بود تا پرداخت وام به آحاد جامعه تسهیل گردد.


وام بدون ضامن

اشخاصی که کمبود نقدینگی دارند، در صورتی که حداقل سه ماه از افتتاح سپرده وی در بانک شهر گذشته باشد، می‌تواند برای وام 50 میلیون تومانی این مجموعه درخواست دهد. حداکثر سود این وام 18 درصد بوده و سقف مدت زمان بازپرداخت آن به 36 ماه می‌رسد. در صورتی که فرد امتیاز لازم را برای دریافت وام کسب کرده باشد، نیازی به ارائه ضامن ندارد. ضمانت اصلی برای این نوع تسهیلات، اعتبارسنجی متقاضی و داشتن اعتبار شغلی است.

با توجه به نرخ وام، نرخ سود و مدت زمان بازپرداخت، میزان هر قسط 1 میلیون و 807 هزار و 620 تومان است. کل سود تسهیلات 15 میلیون و 74 هزار و 312 تومان و مجموع رقم وام و سود آن 65 میلیون و 174 هزار و 312 تومان خواهد بود.

بانک شهر سال 1387 فعالیت خود را آغاز کرد و از آن زمان تاکنون انواع خدمات مجاز بانکی را به مشتریان واجد شرایط خود ارائه می‌دهد. هدف این بانک از ابتدای فعالیت خود تامین نیاز شهرداری‌ها به اعتبارات کلان، تامین نقدینگی و سرمایه و پوشش هزینه‌ها و مخارج شهر در راستای تحقق توسعه شهری و تجربه خودکفایی این نهادها بود.

این بانک طی سال‌های فعالیت خود توانسته تندیس زرین سرآمدی روابط عمومی ایران سال 1394، نماد نهمین کنفرانس بین المللی برند، سیمرغ زرین مدیر برتر سال 1393 و … را به دست آورد.

متقاضیان دریافت وام 1 میلیارد تومانی طرح صبای سپهر بانک صادرات، باید در یکی از شعب این مجموعه سپرده کوتاه مدت عادی یا قرض الحسنه داشته باشند. اگر سپرده کوتاه مدت عادی باشد، نرخ سود 10 درصدی به اصل سپرده تعلق خواهد گرفت، اما به سپرده قرض الحسنه سودی پرداخت نخواهد شد. ضمانت اصلی برای این وام داشتن ضامن رسمی و اعتبار شغلی است. حداکثر مدت زمان بازپرداخت آن نیز به 36 ماه می‌رسد. نرخ سود تسهیلات مذکور با توجه به مدت زمان بازپرداخت، خواب سپرده و ضریب برابری تسهیلات بین 0.5 تا 18 درصد است.

با توجه به مبلغ وام، حداکثر مدت زمان بازپرداخت و نرخ سود، میزان هر قسط 36 میلیون و 152 هزار و 396 تومان است. کل سود تسهیلات 301 میلیون و 486 هزار و 239 تومان و مجموع رقم وام و سود آن 1 میلیارد و 301 میلیون و 539 هزار و 239 تومان خواهد بود.

تمامی مستمری‌ و حقوق بگیرانی که حقوق و مزایای خود را از بانک تجارت دریافت می‌کنند، می‌توانند بدون ضامن و با اعتبارسنجی بانک مرکزی و نامه کسر از حقوق تسهیلات کارت اعتباری تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان دریافت کنند.

شرکت

بانک تجارت

نام وام

بدون ضامن

سود

18 %

حداکثر زمان بازپرداخت

48 ماه

برای وام ۵۰ میلیون تومانی بازپرداخت ۳۶ ماه است.

نوع ضمانت

سقف وام

100 میلیون تومان

این وام دارای سقف ۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومان است

حساب سپرده لازم

قرض الحسنه

سپرده جداگانه

هزینه‌های جانبی

۱.۱۰۰.۰۰۰ میلیون تومان شامل تشکیل پرونده و آبونمان سالیانه

قسط وام

2,937,500 تومان

کل سود وام

40,999,998 تومان

مجموع رقم وام و سود

141,049,998 تومان

شرایط و مقررات

وام‌گیرنده دارای اعتبار A، B یا C بانک مرکزی باشد

وام گیرنده حقوق بگیر همان بانک باشد

پرداخت وام بدون ضامن دولتی به زنان خانه دار

معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اعلام کرد که برنامه‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در دولت سیزدهم به خودکفایی بیش از ۱۲۶ هزار زن ایرانی منجر شده است.

بر اساس گزارشی که به همت این معاونت تهیه شده است، کسب و کار زنان کارآفرین در دولت سیزدهم ارتقا یافته و اشتغال پایدار برای زنان کارجو تعریف و همچنین از مهارت‌آموزی‌های اشتغالزا حمایت شد.

بر اساس این گزارش، این اتفاقات برای گروه زنان بدسرپرست، زنان خود سرپرست، دختران مجرد بالای ۴۵ سال، زنان بهبودیافته یا تحت آسیب‌های اجتماعی و زنان سرپرست خانوار در طرح ملی کسب و کار خانواده‌محور محقق شد.

همچنین طرح ملی کسب و کار پایدار خانواده محور، با توجه به نیازهای ویژه زنان، با همکاری زنان کارآفرین و پیشران، توانست زنان کارجوی هدف این طرح را توانمند کند.

در بخش دیگری از گزارش معاونت رئیس جمهور در امور زنان و خانواده آمده است: زنان کارآفرین در این طرح از مرحله تهیه مواد اولیه تا فروش محصولات را چهارسال اشتغال زنان کارجو را حمایت می کنند تا پایداری این اشتغال قطعی شود.

همچنین این طرح، با توجه خاص به زنان سرپرست خانوار و شرایط ویژه آنان، انعطاف لازم برای خانواده‌محور بودن اشتغال ایشان را در اولویت خود قرار داده است.به علاوه، دولت سیزدهم برای اولین بار با کمک «صندوق ضمانت وام اشتغال زنان سرپرست خانوار» ضمانت از این گروه را برعهده گرفت.

علاوه بر این با تصویب اعتبارات ویژه سفرهای استانی حوزه زنان و خانواده، استفاده از ظرفیت‌های ویژه هراستان و همکاری سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها از جمله صندوق کارآفرینی امید، حمایت مالی بیشتر از این گروه زنان برای اشتغال پایدار خانواده‌محور رقم خورد.

تأمین شرایط فروش مجازی با قرارداد کسبینو و تأسیس بازارچه‌های فروش محصولات در استان‌ها از دیگر برنامه‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بود که به خودکفایی بیش از ۱۲۶ هزار زن ایرانی منجر شد.

برجستگی رویکرد دولت در این موضوع به دو قید (پایدار) و (خانواده‌ محوری) کسب و کار برمی‌گردد زیرا در طراحی شبکه کسب و کار پایدار خانواده محور، متقاضی اشتغال ضمن دریافت آموزش‌ها و حمایت‌های لازم، وارد شغلی می‌شود که پایداری آن حداقل به مدت چهارسال توسط کارآفرین ضمانت و پیگیری می‌شود.

از طرفی بانوی شاغل در این شبکه در شرایطی کار را پیش می‌برد که به صورت انعطاف‌پذیر بتواند ضمن حفظ حضور در خانه و ایفای نقش خانواده‌محور، امکان به‌کارگیری توانمندی سایر اعضای خانواده را نیز دارا باشد.

در این شبکه، مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک ارزش‌آفرین با استفاده از ظرفیت صندوق کارآفرینی امید گسترش یافت و زنان سرپرست خانوار، زنان بدسرپرست، دختران خودسرپرست و فارغ‌التحصیلان جویای کار به عنوان جامعه هدف در ۲۳۹ رسته مشغول به کار شدند.

همچنین بیش از ۷۰۰۰ نفر در مشاغل خانگی با استفاده از اعتبارات مصوبات سفرهای استانی در گروه هدف زنان کارآفرین و جویای کار مورد آموزش قرار گرفتند.

در بخش دیگری از این شبکه طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار و حمایت از زنان کارآفرین برای زنان سرپرست خانوار و دختران مجرد بالای ۴۵ سال در ۲۰۹ رسته اجرا شد که حاصل آن آموزش بیش از ۴۵۰۰ نفر بود.

استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد در مسیر اشتغال زنان برای گروه هدف زنان سرپرست خانوار، خودسرپرست، بهبودیافته از اعتیاد و معلولان در ۱۵ رسته باعث بیش از چهارصد زمینه اشتغال شد.

حمایت از تشکیل و توسعه شرکت‌های تعاونی زنان با همکاری وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیز فرصت‌های اشتغالی را برای زنان سرپرست خانوار ایجاد کرد.

همکاری با وزارت‌خانه نامبرده در تشکیل و توسعه کسب و کارهای تعاونی‌های زنان توان‌یاب نیز در رسته‌های ۳۴ گانه منجر به فرصت‌های اشتغال برای این گروه هدف شد.

استفاده از ظرفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در قالب رویدار کار، مهارت‌آموزی دانشجویان دختر از دیگر دستاوردهای این شبکه بوده است.

همچنین همکاری با وزارت جهاد کشاورزی در راستای آموزش تولید محصول سالم و ایجاد باغچه سلامت، با تأکید بر توان‌افزایی جوامع محلی به بیش از هجده هزار نفر ساعت آموزش بانوان گروه هدف ختم شد.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید