ایران خودرو جزییات پیش فروش خودروی هایما ایکس 7 ویژه طرح مادران و جوانی جمعیت و طرح عادی را آغاز کرد.
به گزارش کاماپرس، این طرح به صورت اینترنتی از ساعت 10 صبح روز گذشته بر روی سایت فروش ایران خودرو فعال شده است.
بر ساس این طرح قیمت پیش پرداخت هایما ایکس 7 تحویل آبا 1403 حدود 773 میلیون تومان، پیش پرداخت تحویل آذر ماه 696 میلیون تومان و پیش پرداخت تحویل دی ماه حدود 696 میلیون تومان تعیین شده است.
همچنین این خودرو در رنگهای مشکی، نقره ای و خاکستری عرضه میشود.
تحویل این خودروها در آبان، آذر و دی ماه سال جاری خواهد بود و قیمت پیشپرداخت حدود 45 تا 50 درصد قیمت فعلی محصول است.
گروه خودروسازی ایران خودرو اعلام کرد: شرکت ایران خودرو در نظر دارد از امروز چهارشنبه مورخ 13 تیرماه 1403 پیش فروش خودرو هایما 7 ایکس را ویژه مادران (طرح جوانی جمعیت) و طرح عادی آغاز نماید.
متقاضیان تا ۱۰ روز زمان دارند نسبت به تکمیل وجه ایران خودرو اقدام کنند.
تکمیل مراحل ثبت نام ایران خودرو تنها از طریق مراجعه به سایت فروش اینترنتی یعنی آدرس https://esale.ikco.ir/ انجام می شود. متقاضیان با مراجعه به لینک ذکره شده باید مبلغ پیش پرداخت خودرو را واریز کنند. همانطور که گفته شد الباقی وجه خودرو پس از تعیین قیمت نهایی در زمان تحویل محاسبه و دریافت می شود.
بررسی خودرو هایما ۷ ایکس (Haima ۷X) ایران خودرو
اواسط سال ۲۰۲۰ هایما محصولی متفاوت در کلاس MPV (خودروهای چندمنظوره) به بازار چین معرفی و عرضه کرد. خودرویی که از نظر طراحی و امکانات از سایر محصولات این شرکت مدرن تر و پویاتر ظاهر شد. هایما ۷X یک MPV کامل و پرچمدار محصولات هایما در ایران شناخته میشود. در بخش توان فنی نیز هایما ۷X قدرتمند ظاهر شده است. ایران خودرو پس از واردات مدلهای مختلف هایما در ایران این بار در اسفند ۱۴۰۱ در نمایشگاه خودرو تهران از هایما ۷x رونمایی کرد. با توجه به طولانی بودن فرایند کسب مجوزهای لازم در نهایت، فروش رسمی هایما ۷x از اواسط پاییز ۱۴۰۲ شروع میشود.
رقبای هایما ۷X در بازار
ون هایما ایران خودرو، رقیبان بسیار اندکی در بازار کشورمان دارد که در کلاس ون باشند. اولین رقیب این خودرو، ون فردا سوبا M۴ است که احتمالاً تجهیزات و امکانات بسیار بیشتری نسبت به هایما دارد. علاوه بر سوبا M۴، کراساوورهای نیمه لوکس چینی همچون تیگو ۸ پرو نیز به عنوان رقبای هایما ۷X در بازار محسوب میشوند. از طرف دیگر، شرکت بهمن موتور نیز برای حضور پررنگتر در بازار تجاریهای ایران، ون اینرودز از شرکت دانگفنگ را به کشورمان آورده است. البته ون اینردوز، در نسخه باری به بازار عرضه شده و نمیتواند تهدید خاصی برای ون هایما باشد./منبع : اقتصادآنلاین
بررسی مشخصات فنی هایما S7 توربو
هایما S7 توربو یکی از تولیدات گروه خودروسازی Haima است که از سال ۲۰۱۰ به سبد تولیدات این خودروساز چینی اضافه شد. شرکت ایران خودرو هم که استقبال مشتریان از محصولاتی همچون جک S5 و سایر کراس اوورهای چینی را مشاهده کرده بود، دست به کار شد و هایما اس ۷ دو لیتری را با موتور تنفس طبیعی از سال ۱۳۹۴ به مشتریان تحویل داد.
اما به دلیل ضعف در توان فنی مدل تنفس طبیعی، شرکت ایرانی تصمیم گرفت نسخه فیس لیفت این خودرو را تحت عنوان هایما S7 توربو در لیست تولیدات خود جای دهد. چهره جذابتر، توان فنی بهتر و امکانات بیشتر باعث شد تا مدل توربو نسبت به هایما S7 تنفس طبیعی بیشتر مورد استقبال مشتریان ایرانی قرار گیرد.
مزایا و معایب
+ سواری نسبتا نرم
+ امکانات قابل قبول
+ توان مناسب
+ بازار خریدوفروش گرم
– حساسیت موتور توربوشارژ
مشخصات فنی
مدل اولیه هایما اس ۷ که در بازار ایران حضور یافت، به یک پیشرانه تنفس طبیعی ۴ سیلندر ۲ لیتری مجهز شده بود. توان حاصل از هایما S7 معمولی برابر با ۱۴۸ اسب بخار و ۱۸۰ نیوتن.متر است و این خودرو میتواند شتاب صفر تا ۱۰۰ را در حدود ۱۳ ثانیه پر کند.
اما هایما S7 توربو پا به میدان گذاشت تا ضعفهای فنی نسخه تنفس طبیعی را جبران کند. بنابراین این مدل به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۸ لیتری توربوشارژ مجهز شد که ۱۷۰ اسب بخار قدرت از انتهای میل لنگ آن به سوی جعبهدنده ارسال میشود. گشتاور حاصل از این پیشرانه هم برابر با ۲۳۰ نیوتن.متر است که یک جعبه دنده اتوماتیک ۶ سرعته وظیفه ارسال آن به سوی چرخهای جلو را برعهده گرفته است.
توان فنی هایما اس ۷ توربو نسبت به قبل بسیار ارتقا یافته و شتاب آن به رقم ۱۰.۵ ثانیه رسیده است. حداکثر سرعت این خودرو ۱،۵۴۵ کیلوگرمی نیز ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت است. در این بین ۸.۶ لیتر سوخت در هر ۱۰۰ کیلومتر توسط هایما S7 توربو سوزانده میشود که برای ماشینهای امروزی زیاد به نظر میرسد.
طراحی ظاهری
اتاق هایما S7 در قیاس با بسیاری از خودروهای همکلاس و هموطنش در بازار خودرو ایران، حجیمتر به نظر میرسد. در این میان شاید تنها جک اس ۵ نیوفیس باشد که از لحاظ ابعادی بتواند جذبه نسبی این محصول هایما را در ذهن پدیدار سازد. هرچند که مدل S7 هایما همچنان یک کراس اوور جمعوجور به حساب میآید و در عمل اختلاف ابعادی آنچنانی با کراس اوورهای همکلاس خود ندارد.
مدل توربو در واقع فیس لیفت دوم هایما اس ۷ به حساب میآید که از جمله بارزترین تغییرات اعمالشده در چهره آن میتوان به جلوپنجره جذابتر با خطوط عمودی کرومی اشاره کرد. تزیینات بومرنگی شکل قاب مهشکن در سپر جلو نیز به هر چه زیباتر شدن نمای چهره این خودرو کمک شایانی کرده است.
به استثنای گلگیرهای برآمده و برخی حجمپردازیهای جزئی دیگر، فرمدهی خاصی روی پروفیلهای بدنه هایما اس۷ توربو مشاهده نمیشود. البته در همین سطح نیز طراحان موفق شدهاند هیبتی متناسب و تا حدی شبیه به شاسی بلندهای تمامعیار را در ظاهر هایما S7 توربو پدید آورند. با این حال طراحی فریم پنجرهها در نمای جانبی نسبتا قدیمی به نظر میرسد و هیجان خاصی را در ذهن بیننده ایجاد نمیکند.
هایما S7 Turbo در نمای عقب نیز سادگی را سرلوحه کار خود قرار داده است و المانهای اصلی همچون چراغها، درب صندوق و سپر عقب با حداقل جزئیات ترسیم شدهاند که البته جلوه متناسب و کاربردی را برای این بخش به وجود آوردهاند. به طور کل طراحی بدنه هایما S7 توربو گرچه دارای برخی ناهماهنگیهایی است و نسبت به بعضی از حریفان کمی قدیمی و کلاسیکتر به نظر میرسد، اما مشتریان بازار کمتنوع ایران، بهویژه افرادی که تمایل به خرید شاسی بلند فول سایز دارند، اما قادر به پرداخت هزینه آن نیستند، احتمالا مشکل چندانی با ظاهر هایما اس ۷ توربو ندارند و انتقاد چندانی را متوجه طراحی ظاهری قدیمی آن نمیکنند.
طراحی داخلی
با ورود به کابین هایما S7 توربو متوجه میشوید که تغییر و تحولات کلی در این نسخه نسبت به نمونه ۲ لیتری انجام نگرفته و فقط به تغییر رنگ برخی ادوات مثل کنسول میانی داشبورد، رودریها و روکش صندلیها اکتفا شده است. با این وجود نمای درونی کابین اس۷ توربو از توازن بصری مناسبی برخوردار است و توانسته در عین سادگی، جلوههایی خوشایند و تا حدی مدرن را از خود به نمایش بگذارد.
بخشهایی همچون کنسول میانی، غربیلک فرمان و پنل کیلومترشمار از جمله نقاط قوت طراحی داخلی هایما S7 به شمار میآیند که کاربران از وجود آنها در کابین تا حدود زیادی احساس رضایت خواهند داشت. با این وجود، طرح داشبرد این خودرو در مقایسه با تولیدات جدید نظیر هایما 8S کاملا قدیمی شده است و توان رقابت با آنها را ندارد.
جنس متریال داشبورد از پلاستیک خشک است، اما کیفیت آن قابل قبول ارزیابی میشود. همچنین ۵ سرنشین بزرگسال بهراحتی میتوانند درون کابین این کراس اوور چینی حضور یابند، بدون آنکه شکایت چندانی نسبت به کمبود فضا یا هر گونه محدودیت دیگری داشته باشند.
در یک جمعبندی میتوان چنین اظهار داشت که فضای داخلی هایما S7 توربو علاوه بر ارائه طراحی خوشایند و دلنشین، محیطی نسبتا جادار را برای سرنشینان به ارمغان آورده است و رضایت نسبی مشتریان را به دنبال خواهد داشت. هرچند که نباید قدیمی شدن طراحی داخلی این ماشین چینی را فراموش کرد.
آپشن ها و امکانات
امکانات هایما S7 توربو در زمان خودش مناسب بود اما امروزه جزو حداقلهای مورد قبول مشتریان ایرانی به حساب میآید.
کروز کنترل، سانروف برقی، دوربین ۳۶۰ درجه، حسگر دنده عقب، آینه وسط با قابلیت نمایش فاصله عقب تا مانع، حسگر میزان باد لاستیکها، آینههای جانبی برقی تاشونده با گرمکن، صفحه نمایش لمسی ۷ اینچی دارای پورتAUX وUSB ، رهیاب، درگاه SD و بلوتوث، صندلی راننده ۸ حالته برقی، ۴ عدد کیسه هوا (راننده و سرنشین و جانبی)، سیستم ایستایی در سربالایی، سیستم کنترل پایداری و کشش و… جزو مهمترین امکانات هایما اس ۷ توربو محسوب میشوند.
تفاوت هایما S7 پلاس و S7 توربو
مهمترین تفاوت هایما S7 پلاس با مدل توربو از لحاظ ظاهری به تغییر آینههای جانبی و اضافه شدن گل پخشکن در جلو خلاصه میشود. در داخل کابین اثری از تریم نارنجی نیست، صفحه کیلومتر تغییر کرده، پنل تهویه لمسی شده و نمایشگر مالتی مدیا هم افزایش سایز داشته است. مشخصات فنی هایما اس۷ پلاس تغییر محسوسی نداشته، اما مصرف سوخت آن حدود یک لیتر در پایین آمده است.
قیمت هایما S7 توربو در بازار
هایما اس ۷ توربو توانسته است نظرات مشتریان زیادی را به سوی خود جلب سازد. چراکه هم از سوی بزرگترین خودروساز داخلی به بازار عرضه شده بود و هم تواناییهای فنی مناسب، آپشنهای رفاهی قابل قبول و ظاهر شاسی بلند مانند آن موجب استقبال مشتریان از این محصول شده است. در حال حاضر (آذر ۱۴۰۲) قیمت هایما S7 توربو کمکار در بازار آزاد بیشتر از یک میلیارد تومان است. همچنین این نسخه از سال ۱۴۰۰ جای خود را به مدل هایما S7 توربو پلاس داده و دیگر در خط تولید قرار ندارد.