ثبت نام وام فرزندآوری ۱۴۰۳، از طریق سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند، به نشانی اینترنتی ve.cbi.ir، و بخش ثبت نام جدید صورت می گیرد. از جمله شرایط نام نویسی و تکمیل فرم ثبت نام این تسهیلات این است که فرزندان متولد ۱۴۰۰/۱/۱ به بعد باشند. از جمله مدارک لازم در این خصوص، نیز می توان به اطلاعات کارت ملی و شناسنامه والدین و نوزاد اشاره نمود.
از جمله برنامه های دولت برای برای تحقق جوانی جمعیت، اعطای وام فرزندآوری به زوجین می باشد. این تسهیلات به خانواده های متقاضی دارای نوزاد اهدا شده تا به عنوان کمک هزینه ای در تامین مخارج فرزند، مصرف شود که این امر، با توجه به تورم و ناتوانی مالی خانواده در تامین هزینه ها، امری مهم تلقی می گردد.
مهم ترین هدف از اعطای وام فرزندآوری، تشویق به ازدواج و فرزند آوری زوجین می باشد. با این حال؛ توجه به این نکته ضروری است که متقاضیان به منظور اخذ این وام، می بایست شرایط لازم را در این خصوص دارا بوده و مدارک موردنیاز را فراهم آورند. هم چنین، اطلاع از مراحل و نحوه دریافت این تسهیلات؛ نکته مهم دیگری است که در فرآیند اخذ وام، می بایست مورد توجه واقع شود.
باتوجه به اهمیت دریافت وام نوزادان، برای خانواده هایی که توان مالی برای نگهداری از فرزند را ندارند، در ادامه، در رابطه با شرایط ثبت نام وام فرزندآوری ۱۴۰۳، مدارک لازم برای نوزاد اول، دوم و سوم، مبلغ وام تولد نوزاد، سامانه تسهیلات قرض الحسنه فرزند، نحوه ثبت نام تسهیلات فرزند آوری، ویرایش فرم ثبت نام ۱۴۰۳ و همچنین، نحوه پیگیری و مدت بازپرداخت آن، مطالبی آورده شده است.
شرایط ثبت نام وام فرزند آوری ۱۴۰۳
اشخاصی که متقاضی دریافت وام فرزند آوری ۱۴۰۳ می باشند؛ می بایست همانند ثبت نام کنندگان وام مسکن فرزند سوم، از شرایط لازم برای اخذ وام قرض الحسنه فرزند، برخوردار بوده، در غیر این صورت، امکان استفاده از این وام، برای افراد، وجود نخواهد داشت. لذا، در ادامه، در خصوص شرایط ثبت نام وام فرزند آوری ۱۴۰۳ در سایت وام فرزند آوری، توضیحات لازم آورده شده است.
عدم نیاز به سپرده گذاری
فرزندان می بایست متولد ۱۴۰۰/۱/۱ به بعد باشند.
مهلت ثبت نام برای تسهیلات قرض الحسنه فرزند، حداکثر تا ۲ سال پس از تولد فرزند، می باشد.
لازم به ذکر است به هر فرزند، تنها یکبار تسهیلات قرض الحسنه فرزند، به پدر تعلق خواهد گرفت. همچنین والدین می توانند نسبت به ثبت نام زمین و مسکن پس از تولد فرزند سوم مراحل و فرم ثبت نام در سامانه مربوطه را تکمیل نمایند.
نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند، بالای ۲/۵ نباشد.
پرداخت کارمزد وام فرزند آوری (در حال حاضر؛ بر حسب مصوبات شورای پول و اعتبار، حداکثر کارمزد وام فرزندآوری، ۴ درصد سالانه می باشد.)
معرفی یک ضامن معتبر و سفته
داشتن تابعیت ایرانی
تولد نوزاد در داخل کشور
توجه به این نکته ضروری است که آغاز بازپرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزند، پس از ۶ ماه از دریافت این وام می باشد. در صورتی که زمان بازپرداخت وام فرزند آوری، فرزند دیگری از متقاضی به دنیا بیاید، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه فرزند، طبق ضوابط دستورالعمل این تسهیلات، به کودک بعدی نیز، تعلق می گیرد.
هم چنین در گذشته، شرط دارا بودن کارت پایان خدمت، برای دریافت وام فرزندآوری، در نظر گرفته می شود که در حال حاضر، این شرط حذف گردیده و متقاضیان، بدون ارائه این کارت نیز می توانند برای دریافت وام اقدام نمایند.
افرادی که قصد دارند، از تسهیلات ازدواج، بهره مند شوند، می توانند به صورت غیر حضوری، از طریق مراجعه به سامانه وام ازدواج، به نشانی اینترنتی ve.cbi.ir، اقدام نمایند. برای راهنمایی بیشتر و آشنایی با ثبت نام وام ازدواج، مطالعه این مطلب در اندیشه معاصر توصیه می گردد.
مدارک لازم برای ثبت نام وام فرزند آوری ۱۴۰۳
در قسمت گذشته، به معرفی شرایط لازم برای دریافت وام فرزندآوری پرداخته و در این خصوص بیان نمودیم که مهم ترین شرط، در تعلق وام فرزندآوری این است که نرخ باروری، در شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند، بالای ۲.۵ نباشد. در این قسمت از اندیشه معاصر؛ قصد داریم تا به توضیح مدارک لازم برای ثبت نام وام فرزند آوری ۱۴۰۳ بپردازیم که عبارت است از:
اسناد و مدارک لازم برای ثبت نام اینترنتی وام فرزند آوری ۱۴۰۳ شامل اطلاعات کارت ملی و شناسنامه والدین، اطلاعات شناسنامه نوزاد، آدرس کامل محل سکونت متقاضی و کد پستی ده رقمی محل سکونت متقاضی می شود. هم چنین؛ اسناد و مدارک لازم جهت ارائه به بانک برای دریافت وام فرزند آوری ۱۴۰۳؛ شامل ارائه فتوکپی کارت ملی و شناسنامه پد و مادر نوزاد، فتوکپی تمامی صفحات شناسنامه فرزند تازه متولد شده، فتوکپی کارت ملی و شناسنامه ضامن و یک فقره سفته می گردد.
در جهت حمایت از خانواده و تحقق جوانی جمعیت، وزارت راه و شهرسازی مکلف شده است که یک قطعه زمین یا واحد مسکونی به صورت رایگان در قالب شرایط مندرج در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به خانواده های دارای چهار فرزند و بیشتر زیر بیست سال، اختصاص دهد.
سامانه درخواست وام
قبل از توضیح در خصوص سامانه درخواست وام، لازم به توضیح است که امروزه، با توجه به گسترش استفاده از اینترنت و تلفن ها و وسایل الکترونیکی هوشمند، بسیاری از خدمات نیز به صورت اینترنتی ارائه می شوند و نهادهای ارائه دهنده وام نیز از این امر مستثنی نیستند و برخی از آن ها، اقدام به راه اندازی سامانه مخصوص، برای ثبت درخواست وام نموده اند.
اما، از آنجا که وام، دارای انواع مختلفی نظیر وام اشتغال زایی، وام ودیعه مسکن، وام دانشجویی، وام مسکن روستایی و… می باشد و نهاد ارائه دهنده هر کدام از این وام ها، سامانه مخصوص خود را راه اندازی کرده است، نمی توان سامانه واحدی را به عنوان سامانه درخواست وام، معرفی کرد.
در نتیجه، متقاضی دریافت وام، باید با توجه به نوع وام خود و در صورتی که مرجع ارائه دهنده وام، سامانه درخواست وام را طراحی نموده، به سامانه راه اندازی شده توسط آن مرجع، مراجعه و مراحل را به صورت اینترنتی طی کرده و مدارک لازم را برای اثبات واجد شرایط بودن خود، بارگذاری نماید.
با این وجود، یعنی، با وجود عدم ایجاد سامانه ای واحد برای درخواست وام، در ادامه، آدرس سامانه چند مرجع که برخی از انواع وام بانکی را ارائه می دهند، نام خواهیم برد تا خوانندگان محترم، در صورت نیاز، به آن ها، مراجعه نمایند.
kara.mcls.gov.ir آدرس سامانه کارا، برای درخواست وام اشتغال زایی و tejaratbank.ir آدرس سامانه تسهیلات بانک تجارت می باشد. خوانندگان محترم می توانند، با جستجوی اینترنتی نوع وام خود یا با پرسش حضوری از مرجع ارائه دهنده وام، از وجود یا عدم وجود سامانه درخواست وام، برای وام مورد نظر شان مطلع شوند.
مراحل و نحوه درخواست وام
مراحل و نحوه درخواست وام، پرسش اغلب کسانی است که قصد دارند با مقاصد مختلف، اقدام به دریافت وام نمایند، فلذا، در این بخش از اندیشه معاصر، قصد داریم در خصوص این مقوله صحبت کرده و توضیح دهیم مراحل و نحوه درخواست وام، چگونه است.
قبل از توضیح مراحل و نحوه درخواست وام، لازم به ذکر است که همانند آنچه در بخش مدارک لازم، شرایط و سامانه درخواست وام توضیح دادیم مراحل و نحوه درخواست وام، بسته به نوع وام و مرجع صلاحیت دار برای ارائه آن، متفاوت بوده و می تواند به صورت حضوری یا اینترنتی باشد.
برای اطلاع از چگونگی انجام مراحل و نحوه درخواست دریافت هر وام، متقاضی باید به صورت حضوری از مرجع مربوطه سوال کرده و یا با مراجعه به سایت مخصوص آن مرجع، از مراحل و نحوه درخواست وام خود، مطلع گردد.
اما به طور کلی، مراحل و نحوه درخواست وام، با تکمیل فرم و نمونه متن درخواست وام، ارائه مدارک لازم و مورد نیاز برای احراز واجد شرایط بودن، معرفی ضامنین و در مواردی، نظیر برخی وام های مسکن، خرید اوراق می باشد. پس از طی مراحل، مسئول مربوطه، شرایط و مدارک را بررسی کرده و در صورت تایید، وام به متقاضی، تعلق خواهد گرفت.
به عنوان مثال، اشخاصی که متقاضی دریافت وام تاکسیرانی هستند باید با در دست داشتن دفترچه پروانه تاکسیرانی دارای اعتبار و مدارک لازم، اعم از مدارک هویتی، به صورت حضوری، به سازمان های تاکسیرانی و حمل و نقل شهر خود مراجعه و نسبت به ثبت نام وام تاکسیرانی اقدام نمایند.
وام مسکن جوانان، از جمله وام ها و تسهیلات حمایتی دولت است که با مراجعه حضوری به شعب بانک مسکن، پرداخت خواهد شد و علاقمندان به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این وام، می توانند مقاله زیر را مطالعه نمایند.
فرم ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۳ به صورت اینترنتی از طریق سامانه تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، قابل دریافت خواهد بود. همچنین، نحوه تکمیل فرم ثبت نام وام ازدواج، به صورت غیر حضوری بوده و در ۳ مرحله مجزا انجام خواهد شد. برای تکمیل این فرم نیز رعایت برخی نکات مهم، مانند داشتن شرایط لازم برای دریافت وام ازدواج و غیره، الزامی است.
بانک مرکزی، با توجه به نیاز زوجین به وام، اقدام به ارائه تسهیلات وام ازدواج می نماید تا زوجین واجد شرایط لازم، بتوانند اقدام به دریافت این وام، کنند. به منظور دریافت وام ازدواج ۱۴۰۳، لازم است که زوجین به سایت ثبت نام وام ازدواج مراجعه کنند و از طریق این سایت، اقدام به ثبت نام برای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج نمایند.
فرم ثبت نام وام ازدواج ۱۴۰۳، می بایست به صورت اینترنتی تکمیل شده و از طریق سایت ve.cbi.ir، ارسال گردد. همچنین، زوجین می بایست دقت داشته باشند، هنگام تکمیل نمودن اطلاعات در فرم ثبت نام وام ازدواج، می بایست نکات مهم فرم ثبت نام وام ازدواج را رعایت کنند.
اندیشه معاصر