متقاضیان میتوانند از ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه (سوم مردادماه) تا تکمیل ظرفیت به سایت فروش اینترنتی محصولات گروه خودروسازی سایپا مراجعه و نسبت به ثبت نام و انتخاب نوع خودرو اقدام کنند.
البته شرایطی برای این کار در نظر گرفته شده است از جمله اینکه متقاضیان ملزم به ارائه گواهینامه خودرو حداقل پایه سوم هستند.
همچنین محدودیت کد ملی برای ثبت نامها اعمال خواهد شد و هر کد ملی صرفاً مجاز به ثبت نام یک دستگاه خودرو است.
علاوه بر آن متقاضی نباید طی ۴۸ ماه از شرکتهای سایپا و ایران خودرو و طی ۲۴ ماه گذشته از سایر خودروسازان خرید کرده باشد.
بررسی مشخصات فنی ساینا
ساینا S، سدان کوچک سایپا است که بعد از تیپهای SX و EX و اتوماتیک و پلاس ساینا به بازار عرضه شده است. اولین نسخه ساینا در سال ۹۵ معرفی شد و چهار سال بعد اولین فیس لیفت آن با اسم ساینا S رونمایی شد. هر چند ظاهر این مدل تفاوتهایی با نسخه معمولی دارد، اما مشخصات فنی آن تغییر چندانی نداشته است و فقط با اضافه کردن دریچه گاز برقی، توانسته استاندارد آلایندگی یورو ۵ را دریافت کند. ساینا S علاوه بر تغییرات ظاهری، به آپشنهای بیشتری مجهز شده است. همچنین در اوایل سال ۱۴۰۲، ساینا S دوگانهسوز و ساینا S اتوماتیک نیز وارد بازار شد.
مزایا و معایب
+ کابین جادار
+ آپشنها و امکانات بیشتر از تیپهای قبلی
– موتور ۸ سوپاپ
– کیفیت ساخت پایین
مشخصات فنی
ساینا S دارای مشخصات فنی یکسانی با مدلهای قبلی و همین طور کوییک S است. البته با اضافه کردن دریچه گاز برقی، این خودرو توانسته استاندارد آلایندگی یورو ۵ را کسب کند و همین طور با اصلاح سیستم برق، امکان نصب آپشنهای مختلفی فراهم شده، اما گروه خودروسازی سایپا به دلیل افزایش قیمت از خیر امکانات جدید برای ساینا گذشته است.
مدل بنزینی و دندهای ساینا S از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر ۸ سوپاپ بهره میبرد که حداکثر قدرت و گشتاور آن به ۸۷ اسب بخار و ۱۳۰ نیوتن.متر میرسد. یک گیربکس دستی ۵ سرعته قدرت موتور را به چرخهای جلو انتقال میدهد تا سدان کوچک ملی بتواند در ۱۲.۸ ثانیه به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد. حداکثر سرعت ساینا S نیز ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت. این مدل با سوزاندن ۶.۹ لیتر بنزین در هر صد کیلومتر، کممصرفترین تیپ ساینا است.
ساینا S اتوماتیک، به جز اینکه از گیربکس CVT با ۶ دنده دستی بهره میبرد، تفاوتی با مدل دندهای ندارد. البته که بهرهگیری از جعبه دنده اتومات موجب شده تا شتاب این مدل (۱۳.۴ ثانیه) کُندتر و مصرف سوختش (۷.۸ لتیر در صد کیلومتر) بیشتر از ساینا S معمولی باشد. حداکثر سرعت مدل اتومات نیز به ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت میرسد.
ساینا S دوگانهسوز تیپ دیگری است که سایپا در نیمه اول ۱۴۰۲ به بازار ایران عرضه کرد. پیشرانه بنزینی – گازی این مدل از دیگر نسخهها ضعیفتر است و در حالت بنزینی ۸۲ اسب بخار و ۱۲۷ نیوتن.متر و در حالت گازسوز ۷۲ اسب بخار و ۱۱۲ نیوتن.متر قدرت و گشتاور تولید میکند. دلیل افت قدرت این مدل نسبت به دیگر نسخهها، استفاده از دریچه گاز مکانیکی به جای الکتریکی است. ساینا S دوگانهسوز ۰ تا ۱۰۰ را در ۱۳.۶ ثانیه پر میکند و حداکثر سرعتش مثل مدل معمولی ۱۷۵ کیلومتر بر ساعت است. این تیپ از ساینا در هر ۱۰۰ کیلومتر بین ۷.۲ تا ۷.۴ لیتر بنزین یا گاز میسوزاند.
ساینا S بر اساس کاتالوگ سایپا در پنج تیپ SDA، آپشنال ۸۵گانه، آپشنال، اتوماتیک و دوگانهسوز تولید میشود و تیپهای آپشنال و اتوماتیک امکانات بیشتری از تیپهای دیگر دارند.
ترمز کمکی، دکمههای کنترلی روی فرمان، دوربین عقب، ناوبری و شیشه دودی در فهرست امکانات ساینا S آپشنال و اتوماتیک به چشم میخورد.
ساینا S اتوماتیک علاوه بر این امکانات به فرمان برقی، کروز کنترل و محدودکننده سرعت نیز مجهز است. ساینا S آپشنال هم از نمایشگر ۷ اینچی روی داشبرد بهره میبرد.