احمد میدری با سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور، مدیران و کارشناسان آن سازمان دیدار و گفت و گو کرد.
وی با بیان اینکه مسئله اصلی سازمان بهزیستی منابع مالی و ارتباط با بیرون از سازمان است، بر روابط این سازمان با دولت و مجلس تاکید کرد و گفت: اگر در این سازمان مسئلهای وجود داشته باشد وضعیت بودجهای نمیتواند آن را حل کند، بنابراین لازم است تحول ایجاد شود و این تحول در تعامل با دولت و مجلس تحقق پیدا میکند و به همین دلیل انتخاب مدیری که ارتباط بیرون سازمانی داشته باشد بسیار حائز اهمیت است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در حوزه بهزیستی کمک کننده خواهیم بود، خاطر نشان کرد: مسائل بودجهای و هم چنین خواستههای شغلی همکاران را با همکاری سازمان ذیربط پیگیری خواهیم کرد.
میدری گفت: تلاش می کنیم با هماهنگی مراجع زیربط حقوق مددجویان افزایش یابد.
وی با تاکید بر همگرایی بین معاونتها و سازمانهای زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با سازمان بهزیستی کشور این تعاملات را ضروری دانست.
میدری اظهارکرد: راهبرد محله محور یا اجتماعی محور، باید به عنوان راهبرد اصلی این سازمان مورد توجه قرار گیرد چرا که این راهبرد با داشتهها و تفکرات بهزیستی سازگاری کامل دارد.
وی با یادآوری به طرح فقرزدایی محله محور و طرح نماد بهزیستی که به منظور توانمندسازی و کاهش آسیبهای اجتماعی در مدارس کشور ایجاد شده بود گفت: باید این طرح را دوباره جدی بگیریم، متوقف نشویم و از ظرفیتهای دیگری مثل مسجد، سرای محله، خانه های بهداشت و … بهره بگیریم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امیدواریم بتوانیم تمام دستگاهها را حول این محور جمع کنیم.
میدری از با تاکید بر ظرفیت موسسات مردم نهاد برای سازمان بهزیستی کشور، این موسسات را همراهان بزرگ سازمان بهزیستی دانست و افزود: باید از ظرفیت این موسسات به خوبی استفاده شود چرا که این نهاد ها داوطلبانه و با عشق و انرژی خاصی کنار سازمان فعالیت می کنند.
وی افزود: در نشست هایی که با موسسات مردم نهاد داشتم به این نتیجه رسیدم که برای حل مشکلاتی که آنها مطرح می کنند باید وحدت نظر و وحدت هدف پیدا کنید.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر همگرایی با سایر دستگاهها تاکید کرد و گفت: بسیاری از فعالیتهای ما با نهادهای مختلف همپوشانی دارد و چون همکاری بین دستگاه کم است تعداد پرسنل بالا میرود و کار تخصصی پیش نمی رود.
میدری تصریح کرد: تا حد امکان باید اختلافات بین دستگاهی را کاهش دهیم.
وی گفت: امیدوارم با روحیه تعاملی رئیس سازمان بهزیستی کشور، افزایش امکانات مالی و بودجهای سازمان بهزیستی، محله محوری و اجتماع محوری به عنوان راهبرد کل وزارتخانه، رفع همپوشانیها و هم افزایی بین دستگاهها که وظایف نزدیک به هم دارند، در روند اجرا قرار بگیرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بینالملل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: امید این را دارم که بتوانیم در سازمان بهزیستی کشور خدمات بهتری را دهیم و در عین حال مددکارانی که با عشق اینجا کار میکنند، توانمندتر شوند و به جایگاه شایسته خود دست پیدا کنند.
سیدمرتضی بختیاری در نشست معاونان اشتغال سراسر کشور با اشاره به فعالیت بنیاد حیات در زیرمجموعه کمیته امداد، افزود: توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات و کیفیسازی اشتغال برای مددجویان از اهداف راهاندازی بنیاد حیات است.
وی ادامه داد: ایجاد بستری چابک همراه با نوآوری برای مشارکت فعالان اقتصادی و گروههای خیران در زمینه اشتغال محرومان جامعه، رویکردی است که در بنیاد حیات دنبال میشود.
رئیس کمیته امداد اظهار کرد: در هر استان، کارآفرینان برتری وجود دارند که با کمک آنها میتوانیم مددجویان را در واحدهای تولیدی مشغول به کار کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در میان مددجویان نیز استعدادهای فراوانی وجود دارد که باید با پرورش این استعدادها، زمینه خودکفایی آنان را فراهم کنیم.
بختیاری تاکید کرد: شرکتهای دانشبنیان نیز میتوانند در زمینه ایجاد اشتغال نقش موثری داشته باشند و در برنامه پنج ساله کمیته امداد نیز به بهرهگیری از ظرفیت آنها تاکید شده است.
وی گفت: با توجه به نیاز کشور به انرژی برای فعالیت صنایع، ایجاد نیروگاههای خورشیدی نیز فرصتهای شغلی ایجاد میکند که علاوه بر تولید انرژی برق، خانوارهای مددجو نیز صاحب درآمد می شوند.
ضرورت بهرهگیری از تجربیات کارآفرینان برتر در زمینه اشتغالزایی مددجویان
همچنین رئیس هیات امنای کمیته امداد نیز با تاکید بر ضرورت بهرهگیری از تجربیات کار آفرینان برتر در زمینه اشتغالزایی مددجویان، گفت: ارتباط مستمر با کارآفرینان باید در برنامه ایجاد اشتغال قرار گیرد.
حجت الاسلام محسن کازرونی ادامه داد: ظرفیت دیگری که برای ایجاد اشتغال میتواند مثمر ثمر باشد، خیران هستندو خیران بدون هیچ چشمداشتی از مددجویان حمایت میکنند بنابراین میتوانند در زمینه اشتغال نیز قدم بردارند.
رئیس هیات امنای کمیته امداد بیان کرد: اگر مراکز نیکوکاری نیز به عنوان بازوان توانمند به کمک امداد بیایند کار بزرگی انجام میشود و تعداد مددجویان بیشتری به خودکفایی میرسند.
کازرونی گفت: ایجاد اشتغال یعنی جلوگیری از آسیبهای اجتماعی که سبب تقسیم عادلانه ثروت میشود و همچنین فرهنگ کار در بین نسلهای آینده هم نهادینه میشود و به سنت تبدیل میشود.