ازدواج موفق از نظر شما چه نوع ازدواجی است؟ ازدواجی که تفاهم و علاقه در آن موج بزند؟ برای رسیدن به هرملاکی که برای داشتن یک ازدواج موفق در ذهن دارید باید قوانین و اصول درست آن را بیاموزید و به کاربندید. هر فردی تعریف متفاوتی از ازدواج موفق در ذهن خود دارد.
برخی افراد ازدواج موفق را ازدواجی می دانند که زوجین به هم عشق بورزند و احساس و علاقه در زندگیشان موج بزند. ازدواج در اسلام امری الهی و دینی است که انسانها را به تکامل و آرامش روح میرساند . قرآن و عترت بهترین راهنمایان انسان هستند که بسیار به امر مقدس ازدواج تاکید نموده اند.
هر فردی برای داشتن یک ازدواج موفق باید قوانین و مهارتهای درست رابیاموزند و آن را در زندگی بکار ببرند ؛ دراین بخش قوانین ۳+۷ ازدواج موفق را آورده ایم که پیشنهاد می کنیم حتما بخوانید تا راز موفقیت آن را بدانید.
هم خانه شدن قبل از ازدواج ممنوع
در عرف جامعه ی ما آشنایی قبل از ازدواج در چارچوب اصول دینی هیچ منع و ایرادی ندارد اما ما به مانندجوامع غربی نمیتوانیم بدون حد و مرز رابطه قبل از ازدواج را بپذیریم . یکی از مهمترین نکاتی که در ازدواج باید به آن توجه شود سن مناسب ازدواج است.
سن مناسب ازدواج موفق:
در کلام خداوند و قرآن سن مشخصی برای ازدواج مطرح نشده است . درتعیین سن ازدواج دختران و پسران،باید دیدگاه های مختلفی را بررسی کرد . از جمله اینکه دختر و پسر در چه سنی به بلوغ فکری و جسمی میرسند.
دختران و پسرانی که بصورت قبیله ای و عشایری زندگی میکنند ،زودتر از افرادی که در شهر زندگی میکنند به بلوغ فکری و اجتماعی میرسند . پس مسلما سن ازدواج برای آنها کمتر است و آنها زودتر آمادگی برای ازدواج را کسب میکنند.
در جوامع شهری خانواده ها،سنین متفاوتی را برای ازدواج فرزندانشان در نظر میگیرند.
دختر ها و پسرها معمولا از اوایل سن ۱۵و۱۷ به بلوغ فکری میرسند بطوری که میتوانند به ازدواج فکر کنند ( البته تنها فکر کنند) اما سن ازدواج در جوامع و خانواده های مختلف متناسب با آداب و رسوم و عقاید آنها متفاوت است.
برای مثال :برخی خانواده ها و جوامع دیپلم راپایان تحصیلات فرزندانشان میپندارند درحالیکه برخی دیگر مدرکهای بالاتر نظیر کارشناسی و کارشناسی ارشد راپایان تحصیل در نظر میگیرند . سن ازدواج در خانواده هایی که اینگونه میپندارند بالاتر است.
ازدواجهایی که در سنین پایین تر انجام میشود نا موفق تر است و طبق آمار بدست آمده ۶۰تا ۷۰درصد این ازدواج ها بدلیل ناپختگی هیجانی است بطوریکه در این ازدواجها هوس،جایگزین عشق و علاقه شده و پایان دلپذیری نخواهد داشت.
قانون ۳ و ۷ برای ازدواج موفق
در رابطه با سن ازدواج قانونی به نام ۳۷وجود دارد که مطابق این قانون مردان میتوانند ۷سال از شریک زندگیشان بزرگتر باشند که اگر ۳سال کمتر از ۷سال یا ۳سال بیشتر از ۷سال نیز باشند مشکلی در امر ازدواج ایجاد نمیشود.
از جمله عوامل مهم و تاثیر گذار در ازدواجهای موفق عدم وجود تفاوتهای مذهبی میان زوجین است .
تفاوت های مذهبی رفته رفته باعث بروز مشکلات در زندگی زوجین میشود و باعث عدم تفاهم و ناسازگاری زن و مرد باهم میشوند. گفته شده تفاوت مذهبی میان زوجین بیشتر از تفاوت های زبانی باعث بروز اختلاف و مشکل میشود.
چگونه می توان ازدواج موفق داشت؟
قبل از ازدواج عیبهای یکدیگر را ببینید
از جمله قوانینی که قشر جوان امروزه به آن توجهی نمیکنند و به آن پایبند نیستند قانون روان شناختی و جامعه شناختی است که میگوید زوجین قبل از ازدواج باید عیوب یکدیگر را ببینند و بعد از ازدواج چشمهای خود را بر روی عیوب هم ببندند و سعی کنند از عیب های یکدیگر چشم پوشی کنند.
برخی افراد قبل از ازدواج میپندارند که بعد ازدواج با فردی که تفاوت بسیار زیادی با آنها دارند میتوانند رفتار و طرز فکر اورا تغییر دهند اما باید بدانند که گاهی اوقات اصلاح و تغییر همسران اصلا اتفاق نمیفتد.
به طور مثال :اگر مردی از یک خانواده ی مذهبی که به تمام اصول دین پایبند هستند با زنی که اعتقادات چندان برایش اهمیتی ندارد ازدواج کنند به امید اینکع بدحجابی و بی بند و باری اورا اصلاح کند امری کاملا اشتباه و متاسفانه بسیار رایج است.
بی اهمیتی به این موضوعات باعث بیشتر شدن آمار طلاق میشود.