درمان خانگی به مجموعهای از روشها و تکنیکها اشاره دارد که در خانه و با استفاده از مواد طبیعی یا آشنا، برای بهبود و درمان بیماریها و مشکلات سلامت استفاده میشوند. درمان خانگی عمدتاً بر پایه تجربههای طب سنتی و مردمی بر اساس سالها یا حتی قرون از مشاهده و آزمایشهای شخصی تکنیکها و روشهایی را پیروی میکنند که در بهبود سلامتی نقش مهمی ایفا میکنند.درمان خانگی مناسب ترین گزینه برای درمان بیماریهایمان نیستند، اما میتوانند به عنوان کمککننده مفید و مؤثری به شمار روند درمانی دکتر معالج مورد استفاده قرار گیرند.یکی از مزایای درمان خانگی این است که مواد مورد استفاده آنها از طبیعت گرفته میشوند و بیشتر آنها قابل دسترسی و همچنین اقتصادی هستند. همچنین این روشها بدون تجویز نسخه پزشک قابل انجام هستند و شما میتوانید آنها را در خانه خود انجام دهید. با این حال، قبل از استفادهی هر گونه درمان خانگی باید مطمئن شوید که هیچ عوارض جانبی برای شما یا خانوادهتان ندارد و با حذف نکردن فرصت های استفاده از درمان های دیگر تجویز شده توسط دکترها نیست.
فواید مصرف خرما
فواید مصرف خرما که بخش مهمی از عادات غذایی ماست، بی پایان است. خرما هم با طعم لذیذ و هم محتوای سالم، ویتامین ها و مواد معدنی مهمی را برای بدن ما تامین می کند.
با این حال، مهم است که در مقدار خرما زیاده روی نکنید، زیرا مصرف بیش از حد می تواند باعث افزایش کالری دریافتی شود. مصرف منظم غذاهایی مانند خرما در یک رژیم غذایی متعادل راهی خوشمزه برای تغذیه بدن و حمایت از سلامتی است. آیا می دانید اگر روزی 3 عدد خرما سرشار از ویتامین و مواد معدنی مصرف کنیم چه اتفاقی می افتد؟ در اینجا مزایا و فواید مصرف خرما را برای شما آماده کرده ایم.
فواید خوردن 3 عدد خرما در روز
خوردن 3 خرما در روز؛
احساس سیری می دهد.
روده ها را فعال می کند و برای کسانی که یبوست مزمن دارند کارساز است.
باعث جوانسازی پوست می شود.
در کنترل وزن کمک زیادی می کند.
خاصیت خرما چیست؟
پیش از بررسی خواص خرما در درمان بیماریها و… لازم است تا حتماً بدانید که خرما چه مواد غذایی را در خودش دارد. هر کدام از این مواد غذایی میتوانند یک سری از نیازهای بدن را تأمین کنند و برای چند مورد از اندامهای بدن گزینه مناسبی باشند.
کالری 23
کربوهیدرات 6 گرم
چربی 0
پروتئین 0.2 گرم
قند 5 گرم
فیبر 0.6 گرم
پتاسیم 53 میلی گرم
منیزیم 3.4 میلی گرم
آهن 0.1 میلی گرم
سدیم 0.2 میلی گرم
علاوه بر تمامی این موارد، مواد معدنی دیگری نیز در خرما وجود دارد که شامل روی، مس، ویتأمین کا، تیامین، پیریدوکسین، نیاسین، فولات، پانتوتنیک اسید و… میشود. هر کدام از این مقادیر عنوان شده نشان میدهد که خرما تا چه حد میوه سالم و مناسبی برای استفاده است. اگر حتی از این ماده غذایی روزانه و در میان وعدههای خود نیز استفاده کنید، باز هم میبینید که مقدار مواد معدنی موجود در آن میتواند چشمگیر باشد.
خواص خرما برای بیماری ها
اما در خصوص فواید خرما برای درمان بیماری لازم است به چندین نکته مهم در این زمینه توجه کنید. این نکات مهم میتوانند به شما کمک کنند تا جایی که امکان دارد، نیازی به داروهای شیمیایی پیدا نکنید. بلکه بتوانید با استفاده از مواد غذایی به راحتی بسیاری از بیماریها را درمان کنید.
تنظیم سطح کلسترول خون
اولین مورد در خصوص تنظیم کردن سطح کلسترول خون است. میزان کلسترول خون در حقیقت با میزان چربی بدن و چربی جریان داشته در خون ارتباط دارد. به همین دلیل نیز بهتر است بدانید که چه افرادی که کلسترول خون دارند و چه کسانی که سالم هستند، باید این مقدار چربی را در بدن خودشان تنظیم کنند.
تنظیم کردن سطح چربی در افرادی که سن بالایی دارند و یا میزان چربی خونشان بسیار بالا است، با داروهای شیمیایی انجام میشود. با این حال بد نیست خرما را در رژیم غذایی خود قرار دهید تا به صورت محرک و کمککننده برای این دسته از قرصها عمل کند.
بهبود وضعیت سلامتی مغز
مورد بعدی در خصوص بهبود پیدا کردن وضعیت سلامتی مغز است. سلامتی مغز شما میتواند با بیماریهایی همچون التهاب مغزی، پارکینسون، آلزایمر و زوال عقل به خطر بیفتد. به همین خاطر است که همواره توصیه میشود تا از این موارد پیشگیری کنید. یافتههایی وجود دارد که نشاندهنده تأثیر مثبت خرما در این زمینه است. مصرف روزانه و مرتب خرما به اندازه اعتدال باعث میشود تا ابتلا به این نوع از بیماریها در افراد بسیار کاهش پیدا کند و یا دیرتر به آنها مبتلا شوند.