سورپرایز ویژه دولت برای کسانیکه بیمه تامین اجتماعی اند | واریزی فوق العاده ویژه سازمان برای این افراد در این ماه

جزئیات خدمات و تسهیلات جدید برای بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و بازنشستگان سازمان بیمه تامین اجتماعی اعلام شد.


بیمه تامین اجتماعی

بیمه تامین اجتماعی یک نظام تامین اجتماعی است که به منظور حفظ و تامین حقوق اجتماعی و اقتصادی افراد در برابر ریسک‌های مختلف به صورت تامین مالی فعالیت می‌کند. بیمه تامین اجتماعی در بسیاری از کشورها وجود داشته و در بسیاری از جوامع مورد استفاده قرار گرفته است.هدف اصلی بیمه تامین اجتماعی، ایجاد تعادل میان حقوق و تعهدات اجتماعی و اقتصادی فرد است. اعطای کمک‌های مالی به افرادی که به دلیل بیماری، ناتوانی، تحت تاثیر سن، از کار افتاده‌اند و یا در شرایط اقتصادی ضعیف قرار دارند، از عمده فعالیت‌های این سازمان است.یکی از موارد پیگیر در سازمان خرید سابقه بیمه تامین اجتماعی است.در ادامه به آخرین خبر از بیمه تامین اجتماعی می پردازیم.
سازمان تامین اجتماعی از اجرای چند طرح بیمه‌ای و خدمات درمانی جدید برای مستمری‌بگیران، بیمه‌شدگان و بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داد. همچنین نحوه ثبت‌نام تسهیلات جدید و سفر بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی اعلام شد.
با دستور مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، درمناطق کمتر برخوردار نهایتا ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتا در طول یک ماه انجام می‌شود.
پیرو طرح موضوع مطول بودن بررسی برخی از درخواست‌های عقد قرارداد داروخانه‌ها، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ضمن توضیح اینکه سازمان تأمین اجتماعی با بیش از ۱۳ هزار داروخانه طرف قرارداد است؛ وعده داده بود تا موضوع طولانی شدن فرآیند بررسی برخی از داروخانه‌ها با سرعت بررسی شده و فرآیند مذکور تسریع شود.

بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، در همین زمینه مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور دستوری ویژه به معاونت درمان مقرر کرد، در مناطق کمتر برخوردار از داروخانه، ترتیبی اتخاذ شود که فرآیند عقد قرارداد و رسیدگی به درخواست‌ها نهایتاً ظرف یک هفته انجام شود.
همچنین در خصوص متقاضیان سایر مناطق نیز، رسیدگی به درخواست‌ها نهایتاً ظرف مدت یک ماه انجام می‌شود. مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین مقرر کرده تا معاونت درمان این سازمان سازوکارهای لازم برای ثبت‌نام و عقد قرارداد غیرحضوری را تا تاریخ اول شهریور فراهم کند، تا از این تاریخ، فرآیند ثبت و بررسی قراردادها بدون نیاز به مراجعه حضوری انجام شود.

موسوی در ادامه با بیان اینکه در موضوع طرح دارویاری بالغ بر ۴۰۰ قلم داروی جدید تحت پوشش بیمه‌ای قرار گرفت، گفت: در هفته گذشته تمامی آنچه که باید به داروخانه‌ها تا پایان اردیبهشت ماه پرداخت می‌کردیم را پرداخت کردیم و در حوزه پرداخت هزینه دارویی، بدهی نداریم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از خدمات درمانی رایگان و خدمت‌رسانی بهتر سازمان تامین‌ اجتماعی به افراد تحت پوشش این سازمان خبر داد و خدمات و تسهیلات جدید برای بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی را اعلام کرد.

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در نشستی خبری ضمن تبریک هفته تامین اجتماعی اظهار کرد: همه تلاش خود را می‌کنیم که امنیت و آسایش را برای ۴۶ میلیون بیمه شده رقم بزنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه این سازمان با بیش از ۱۸ نوع خدمت کلان و منحصر به فرد خدمتگذاری می‌کند، گفت: یکی از اسناد بالادستی که فراروی ما قرار گرفت، سیاست‌های ابلاغی مقام رهبری بود که سال گذشته ابلاغ شد. این نشان داد مسیری که در تامین اجتماعی و به ویژه برای غلبه بر چالش‌هاست شامل چه می‌شود. در این سیاست‌ها هم چالش‌های تامین اجتماعی نقطه زنی و راه حل مقابله با چالش‌ها برشمرده شد و به وجهی سیاستگذاری را برای سیاستگذاران در عرصه‌های مختلف راحت کرد.

موسوی خاطرنشان کرد: زمانی که سال ۱۴۰۰ توفیق خدمت در این صندوق را پیدا کردیم تمرکز بر روی مسائل و چالشهای اصلی صندوق داشتیم و یکی از چالش‌ها ناپایداری منابع بود. استقراض بی رویه طی سنوات گذشته، از ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۰ بالغ بر ۱۰۶ـ ۱۰۷ هزار میلیارد تومان رقم خورده بود.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: خدمات سرپایی در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۱۸ درصد رشد داشته است. در خدمات بستری نسبت به سال قبل ۹ درصد افزایش خدمت داشتیم و روزانه حدود ۱۴ هزار خدمت بستری در حوزه درمان ارائه خدمت داریم.

بیمه تامین اجتماعی
بیمه تامین اجتماعی

خبر مهم برای کسانیکه بیمه تامین اجتماعی اند | اگر مدرکی برای احراز اشتغال ندارید از این طریق ورود کنید

به استناد دادنامه ۵۶۳ دیوان، سازمان تامین اجتماعی مکلف است ابتدا براساس قانون جدید دیوان عدالت اداری طی ۳ ماه بررسی کند که فرد شاغل بوده است یا خیر. اگر این موضوع برای سازمان احراز نشد، احتمال دارد فرد به دیوان عدالت اداری مراجعه کند که بیشترین اعتراضات مربوط به این موضوع است (که فرد در دوره‌ای برای کارفرما کار کرده است اما کارفرما حق بیمه او را پرداخت نکرده است) و سازمان مکلف است حق بیمه کارگر را از کارفرمای مربوطه دریافت و سوابق را ایجاد کند.
بنابر اظهارات معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی، بیشترین اعتراضات از تامین اجتماعی درخصوص سوابق افراد است؛ به این معنی که کارگر در دوره‌ای در کارگاهی کار کرده است و اکنون هم مدرکی برای احراز اشتغال برای ارائه به تامین اجتماعی ندارد لذا مجبور است از طریق دیوان عدالت اداری ورود کند.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی ضمن هشدار نسبت به تخلف برخی کارفرمایان نسبت به عدم پرداخت حق بیمه کارگران اظهار کرد: برخی کارفرمایان هزینه حق بیمه را به خود کارگر پرداخت و می‌گویند کارگر خودش را بیمه کند، این در حالی است که اگر کارگری اعتراض و اعلام کند در کارگاهی کار می‌کرده اما بیمه نبوده و این امر برای سازمان تامین اجتماعی یا اداره کار احراز شود، تامین اجتماعی از کارفرما حق بیمه اجباری را دریافت می‌کند.

محمد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص پرداخت حق بیمه کارگران توسط کارفرمایان، اظهار کرد: هرجایی که تحت عنوان کارگاه تعریف شده کارفرما باید تکلیف خود بداند که لیست حق بیمه کارگرانش را پرداخت کند. برخی مواقع مشاهده می‌شود برخی کارفرمایان می‌گویند کارگر را به صورت آزمایشی آورده‌ایم و این درحالیست که از روز اولی که کارگر وارد سیستم کار می‌شود، چه به صورت آزمایشی و چه به صورت روزمزدی و دائمی، مشمول قانون تامین اجتماعی است و اگر برای کارگر اتفاقی رخ دهد، تامین اجتماعی مکلف به اجرای تعهدات قانونی است.

وی افزود: در دوره‌ای آموزش و پرورش و جهاد سازندگی تصور داشتند نباید حق بیمه پرداخت کنند، در همین راستا هیات عمومی دیوان عدالت اداری رای صادر و دستگاه را مکلف به پرداخت حق بیمه کرد.

به گفته محمدی اگر سه شرط «تبعیت اقتصادی»، «تبعیت دستوری» و «انجام شخصی کار» برقرار باشد، کارفرما مکلف به ارسال و پرداخت لیست حق بیمه فرد خواهد بود.

بنابر اظهارات معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی، بیشترین اعتراضات از تامین اجتماعی درخصوص سوابق افراد است؛ به این معنی که کارگر در دوره‌ای در کارگاهی کار کرده است و اکنون هم مدرکی برای احراز اشتغال برای ارائه به تامین اجتماعی ندارد لذا مجبور است از طریق دیوان عدالت اداری ورود کند.

وی ادامه داد: هرچند به استناد دادنامه ۵۶۳ دیوان، سازمان تامین اجتماعی مکلف است ابتدا براساس قانون جدید دیوان عدالت اداری طی ۳ ماه بررسی کند که فرد شاغل بوده است یا خیر. اگر این موضوع برای سازمان احراز نشد، احتمال دارد فرد به دیوان عدالت اداری مراجعه کند که بیشترین اعتراضات مربوط به این موضوع است (که فرد در دوره‌ای برای کارفرما کار کرده است اما کارفرما حق بیمه او را پرداخت نکرده است) و سازمان مکلف است حق بیمه کارگر را از کارفرمای مربوطه دریافت و سوابق را ایجاد کند.

وی با تاکید بر اینکه بیمه اجباری اولی‌تر از بیمه اختیاری مشاغل است، گفت: برخی کارفرمایان هزینه حق بیمه را به خود کارگر پرداخت می‌کنند و می‌گویند کارگر خودش را بیمه کند، این درحالیست که اگر کارگر اعتراض و اعلام کند که در کارگاهی کار می‌کرده و برای سازمان تامین اجتماعی یا اداره کار احراز شود، سازمان تامین اجتماعی از کارفرما حق بیمه اجباری را دریافت می‌کند و حق بیمه اختیاری را برگشت می‌زند.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید