اجرایی شدن واریز یارانه جدید دولت از این تاریخ | چه کسانی مشمول این یارانه هستند + مبلغ

تازه‌ترین نتایج اجرای طرح یارانه دستمزد حکایت از آن دارد که تاکنون بیش از ۴۳ هزار نفر متقاضی در طرح ثبت‌نام کرده و ۷۰۱۹ کارفرما نیز مشارکت داشته‌اند.


یارانه جدید

یارانه جدید |طرح یارانه دستمزد از جمله طرح‌های موثر وزارت کار در حوزه اشتغال و بازار کار به شمار می‌رود که بر اساس آن، در صورت جذب نیروی کار شغل اولی در واحدهای اقتصادی توسط کارفرمایان ۳۰ درصد مبلغ دستمزد مصوب شورای عالی کار به شکل یارانه از طرف دولت به مدت یک سال به کارفرمایان پرداخت می‌شود.
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح یارانه دستمزد را با هدف کاهش هزینه‌های اشتغال نیروی کار جدید برای کارفرما به منظور پایداری و توسعه تولید و اشتغال، افزایش فرصت‌های شغلی در بازار کار و حمایت از بنگاه‌های بخش تعاونی و خصوصی به اجرا درآورده که به اعتقاد فعالان اقتصادی، اجرای آن موجب تحرک و رونق بازار کار و اشتغال کشور می‌شود.

شغل اولی‌ها، فارغ التحصیلان و جوانان بیکار جویای کار و همچنین بنگاه‌های اقتصادی رسمی فعال در شهرستان‌های کم برخوردار،جامعه هدف این طرح را تشکیل می‌دهند.

تازه‌ترین نتایج اجرای طرح یارانه دستمزد در فصل بهار نشان می‌دهد که ۴۳ هزار و ۴۴۱ نفر در این طرح ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۳۷ هزار و ۲۶۳ نفر موفق به انعقاد قرارداد کار شده‌اند.این نتایج همچنین نشانگر افزایش تعداد متقاضیان یارانه دستمزد نسبت به ماه‌های گذشته است و به همان میزان قراردادهای بیشتری منعقد شده و کارفرمایان بیشتری از طرح استقبال کردند.

طبق این گزارش ۷۰۱۹ کارفرما در طرح شرکت کرده و ۳۱۰ قرارداد نیز در مرحله انعقاد قرار دارد.استان‌های خوزستان و مازندران بیشترین تعداد داوطلب ثبت‌نام کننده و کارجویان جذب شده به بازار کار را به خود اختصاص داده‌اند. در استان‌های خوزستان، کرمانشاه و مازندران نیز با استقبال و مشارکت بیشتری از سوی کارفرمایان مواجه بوده است.

شرایط بهره‌مندی از مزایای طرح یارانه دستمزد به این نحو است که داوطلبان و جویندگان کار باید مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر داشته باشند و سن آنها از ۳۷ سال تمام بیشتر نباشد؛ شرط سنی برای زنان سرپرست خانوار جوینده کار هم تا سقف ۴۵ سال اعلام شده است.

براساس این گزارش، به اعتقاد بسیاری از کارشناسان یارانه دستمزد نه یک طرح بلکه ابزاری تشویقی برای جلب و جذب نیروهای کار جدید توسط کارفرمایان بخش خصوصی در استان‌های کم برخوردار است که با توجه به شرایط امروز بازار کار عملیاتی شدن آن می تواند نیاز اشتغال بسیاری از جوانان و فارغ التحصیلان جویای کار و بنگاه‌ها را برطرف کند.

متقاضیان و کارفرمایان برای بهره‌مندی از مزایای این طرح و دریافت یارانه دستمزد می‌توانند به سامانه https://pyd.mcls.‌gov.ir وزارت کار مراجعه و ثبت نام کنند.

 وی افزود: ۳.۶ هزار میلیارد تومان برای خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۲.۱ هزار میلیارد تومان به خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی، ۱۱ هزار میلیارد تومان به ۱۰ میلیون خانوار دهک ۱ تا ۳ و ۱۵.۷۵ هزار میلیارد تومان به ۱۷.۵ میلیون خانوار دهک ۴ تا ۹ پرداخت شد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از پوشش بیمه‌ای صندوق کشاورزان به بیش از ۳ میلیون نفر خبر داد.

بیت‌اله برقراری در حاشیه گردهمایی سراسری مدیران و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر اظهار کرد: عملکرد صندوق تحولی نبوده و اتفاقی جهادی و جهشی بوده است. خوشحال هستیم هم راستا با منویات رهبر معظم انقلاب توانسته‌ایم به این جامعه خدماتی را ارائه دهیم.

وی گفت: ما توانستیم بیش از یک میلیون و ۳۵ هزار نفر از کشاورزان روستائیان و عشایر فاقد بیمه اجتماعی در کشور را در دو سال اخیر بیمه کنیم و تقریباً معادل ۵۰ درصد کل عملکرد صندوق از ابتدای تأسیس تا قبل از آغاز به کار دولت سیزدهم است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: عملکرد صندوق تنها در دو سال اخیر معادل ۹۹ درصد عملکرد دولتهای نهم و دهم و بیش از ۸۰ درصد عملکرد دولت‌های یازدهم و دوازدهم بوده است.

برقراری ادامه داد: برای نخستین بار بحث درمان تکمیلی برای مستمری بگیران با کمترین پرداخت عملیاتی شد و ان‌شاءالله در تلاش و برنامه‌ریزی هستیم تا در استان‌های دیگر اجرا شود. این بیمه تکمیلی در ۳ استان همدان آذربایجان شرقی و اصفهان عملیاتی شد اما برای اجرای آن در تمامی استان‌های کشور متاسفانه تبصره‌ای از سوی هیئت امنا ابلاغ شد که ما را منع کرده است اما در تلاشیم تا این اقدام مجدداً اجرا شود.

وی گفت: یکی از کارهای بزرگ این بود که ۳۱۱ هزار نفر را از مادران غیر شاغل روستایی و عشایر را تحت پوشش قرار دادیم ؛ حق بیمه آنها رایگان و با پرداخت دولت بود.

وی تصریح کرد: از یک میلیون نفر که بیمه شده‌اند، حدود ۶۰۰ هزار نفر از آن را زنان روستایی و عشایر تشکیل می‌دهند و این ضریب بسیار خوبی است.

به گزارش مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر درباره آمار تحت پوشش این صندوق نیز گفت: تعداد کل اعضای صندوق بیش از ۳ میلیون نفر است و دیگر یک صندوق کوچکی نیست و پس از تامین اجتماعی بزرگترین صندوق بیمه اجتماعی کشور هستیم.

برقراری تاکید کرد: در حداقل‌بگیران نیز توانستیم نزدیک به ۲۱۰ درصد رشد مستمری را داشته باشیم و مستمری سایر سطوح حدود نیز ۸۳ درصد در سه سال رشد داشته است./ایسنا

واریزی یارانه نقدی اضافه 3 میلیون تومانی برای خانوار دارای فرزند
امیر سرتیپ دوم حمیدرضا سلمانی فرمانده قرارگاه انصار و سپهر ارشد نظامی نزاجا از حمایت کامل مادی و معنوی فرماندهی نیروی زمینی ارتش از فرزند آوری کارکنان این ارگان نظامی خبر داد و اظهارداشت: بخشی از خانواده‌ها مسیر درمان را طی می‌کنند و امیدواریم همگی آنها تا پایان سال جاری یا سال آینده صاحب فرزند شوند.
چهارمین جشنواره حضرت علی اصغر (ع) و تقدیر از متولیان طرح لبیک ۲۴ نزاجا در تالار امام خمینی (ره) مرکز پیاده نزاجا در شیراز برگزار شد.

امیر سرتیپ دوم حمیدرضا سلمانی فرمانده قرارگاه انصار و سپهر ارشد نظامی نزاجا از حمایت کامل مادی و معنوی فرماندهی نیروی زمینی ارتش از فرزند آوری کارکنان این ارگان نظامی خبر داد و اظهارداشت: بخشی از خانواده‌ها مسیر درمان را طی می‌کنند و امیدواریم همگی آنها تا پایان سال جاری یا سال آینده صاحب فرزند شوند.

وی با تصریح بر اینکه رشد در این حوزه، هم زمان‌بر است و هم بار مالی زیادی می‌خواهد، اما پشتیبانی مادی و معنوی از سوی فرماندهی نیرو انجام خواهد شد، افزود: در همه خانواده‌های نظامی اگر همسران بار زندگی را به دوش نکشند قطعا آنها نمی‌توانند در این مسئولیت سخت پیش بروند. پس باید قدردان آنها باشیم، چون پشت سر هر مرد موفقی، یک همسر فداکار است.

فرمانده قرارگاه انصار نزاجا با آرزوی اینکه در انتهای سال جاری شاهد درمان کامل خانواده‌هایی که مسیر درمان فرزندآوری را طی می‌کنند، باشیم، گفت: با پیشرفت تکنولوژی و علم پزشکی، نباید در این حوزه مشکلی داشته باشیم و امسال هم با کمک همکاران اداره بهداشت توفیقات خوبی حاصل شد و خانواده‌هایی که مسیر درمان را طی می‌کنند، مشکلاتی که در زمینه فرزندآوری داشتند رفع خواهد شد.

وی یکی از ماموریت‌های اصلی خود از حضور در مناطق مختلف کشور را ارائه گزارش میزان فرزندآوری عنوان کرد و گفت: انتظار ما از استان فارس با توجه به رشد پزشکی که در منطقه داریم بیشتر از بسیاری نقاط کشور است. امروز برای 21 خانواده جشن گرفتیم، در حالی که در برخی مناطق محروم، تعداد فرزندان 3 برابر استان فارس بوده است؛ بنابراین با توجه به پتانسیل منطقه، رشد علم پزشکی، تجهیزات کافی و حمایت فرمانده نیرو این انتظار وجود دارد که شاهد رشد چشمگیر فرزند آوری در آینده نزدیک باشیم.

سلمانی همچنین از پرداخت مبلغ 3 میلیون تومان به خانواده‌هایی که صاحب فرزند شده‌اند و مبلغ 2 میلیون تومان به خانواده‌هایی که مسیر درمان را طی می‌کنند خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، جامه عمل پوشاندن به فرمایشات ولی امر مسلمین در زمینه فرزندآوری است و باید تلاش همه جانبه در این خصوص انجام شود.

فرمانده قرارگاه انصار و سپهر ارشد نظامی نزاجا در پایان با بیان اینکه امسال برای 258 فرزند پرسنل نیروی زمینی ارتش جشن گرفته شده است، ابراز امیدواری کرد که در پایان سال جاری در استان فارس برای 147 خانواده تحت درمان جشن فرزند آوری برپا شود.

در پایان این مراسم از خانواده‌های ارتشی استان فارس که اخیرا صاحب فرزند شده‌اند و همچین از متولیان طرح لبیک 24 تقدیر شد. /تسنیم

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید