قدرتعلی حشمتیان داوطلب انتخابات ریاست جمهوری بعد از پایان فرایند ثبت نام در جمع خبرنگاران گفت: برای دومین بار در انتخابات ریاست جمهوری شرکت میکنم. من به کسی وابسته نیستم و فقط به خدا وابسته هستم. اگر رزومه من را مطالعه کنید صد در صد از نامزدهای دیگر قوی نیست. اما چون به کسی وابسته نیستم رزومه من دیده نمی شود. تا ابد هوادار نظام خواهم بود. مشکلات کشور زیاد است. قطعا دولتی تشکیل خواهم داد که رفاه ایجاد کند نام دولت من، دولت رفاه است. برای بازنگری در قانون اساسی تلاش خواهم کرد تلاش برای رفع تحریم ها که در مملکت ما ایجاد شده از جمله برنامههای من خواهد بود. برای همسان سازی حقوق بازنشستگان سعی خواهم کرد تا آن را به نتیجه برسانم. دگرگونی در سیستم مالی، رفع تورم، مبارزه با فساد شعار من خواهد بود.
وی افزود: ارزش پول ملی به حداقل رسیده است من گله مندم هستم که چرا خبرنگاران به سمت آقای جلیلی رفتند و من را مظلوم گیر آوردند. ما در کنار مظلومان جهان ایستاده و خواهم بود. خانه احزاب ایران مظلوم ترین جایی است که به آن هیچ توجهی نمی شود. رئیس جمهور شهیدمان به شهردار تهران دستور داد تا ساختمانی در اختیار ما بگذارند اما هنوز که هنوز است خبری نیست.
حشمتیان گفت: شورای نگهبان اجازه دهید همه تایید صلاحیت شوند تا مردم انتخاب کنند. بنده حرکت آقای رئیسی را در سیاست خارجی پسندیدم و آن راه را ادامه خواهم داد. به خبرنگاران ما بها داده نشده است و من برای بها دادن به خبرنگاران تلاش خواهم کرد.
نماینده مردم تربت حیدریه، مهولات و زاوه گفت: موضوع همسانسازی حقوق بازنشستگان بهصورت قانون درآمده، اما این قانون مربوط به برنامه هفتم توسعه کشور است که در یکی دو هفته آینده ابلاغ میشود.
به گزارش تجارتنیوز، محسن زنگنه در حاشیه برگزاری آیین بزرگداشت شهدای خدمت در شهرستان خواف، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا درباره سمت و سوی مسیر حرکت دولت آینده، اظهار کرد: با توجه به اینکه در سیاستهای کلان کشور، مسائل اقتصادی اولویت دارد، پیشبینی میشود حرکت دولت آینده، سمت و سوی اقتصادی داشته باشد. از این رو، مباحث اقتصادی و برنامههای اقتصادی که کاندیداها میدهند برای مردم مهم است.
سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در دوره یازدهم مجلس درباره سهم استان خراسان رضوی از حقوق دولتی معادن که ۵۵ هزار میلیارد تومان برآورد شده است، گفت: براساس قانون، ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن باید به استان برسد و در اختیار قرار گیرد که در طول سالهای گذشته، این مبلغ به استانها داده نمیشد.
مطالعه بیشتر: رشد ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان از خرداد
زنگنه بیان کرد: برای اولین بار سال گذشته توانستیم از حقوق معادن، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان به استان خراسان رضوی برگردانیم و در قانون برنامه هفتم نیز یک بند قانونی آورده شد که در آن، از ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن که به استان داده میشود حداقل پنج درصد برای همان شهر و جایی که معادن در آنجا مستقر است، هزینه شود.
وی ادامه داد: این بند، الزام قانونی است و امیدواریم با اتحاد و پیگیری همه نمایندگان مجلس دوازدهم، بتوانیم ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن را که حق استان است، بگیریم تا پنج درصد آن به شهر یا بخش محل استقرار معدن برگردد.
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم درباره زمان اجرای قانون همسانسازی حقوق بازنشستگان، گفت: موضوع همسانسازی حقوق بازنشستگان بهصورت قانون درآمده، اما این قانون مربوط به برنامه هفتم توسعه کشور است که یکی دو هفته آینده ابلاغ میشود و پیش از ابلاغ آن، دولت اختیار دارد از اول فروردین ماه امسال آن را اجرا کند، البته مجلس به میزان ۶۵ هزار میلیارد تومان، منابع مالی برای همسانسازی حقوق بازنشستگان در نظر گرفته است تا پس از عملیاتی شدن قانون و ابلاغ برنامه پرداخت شود.