🔥100

درمان خانگی | اگر بعد خوردن غذا معده درد می گیرید این گیاهان راه نجات شماست

درمان خانگی: هضم، فرایندی در بدن است که موجب تبدیل مواد غذایی به ریزمغذی‌های ضروری مورد نیاز عملکردهای مختلف می‌شود. برای بهبود هضم، لازم است بعضی خوراکی‌‌‌ها در رژیم غذایی گنجانده‌ شوند که تاثیرات پروبیوتیکی و ضدالتهابی دارند.


درمان خانگی به مجموعه‌ای از روش‌ها و تکنیک‌ها اشاره دارد که در خانه و با استفاده از مواد طبیعی یا آشنا، برای بهبود و درمان بیماری‌ها و مشکلات سلامت استفاده می‌شوند. درمان خانگی عمدتاً بر پایه تجربه‌های طب سنتی و مردمی بر اساس سال‌ها یا حتی قرون از مشاهده و آزمایش‌های شخصی تکنیک‌ها و روش‌هایی را پیروی می‌کنند که در بهبود سلامتی نقش مهمی ایفا می‌کنند.درمان خانگی مناسب ترین گزینه برای درمان بیماری‌هایمان نیستند، اما می‌توانند به عنوان کمک‌کننده مفید و مؤثری به شمار روند درمانی دکتر معالج مورد استفاده قرار گیرند.یکی از مزایای درمان خانگی این است که مواد مورد استفاده آن‌ها از طبیعت گرفته می‌شوند و بیشتر آن‌ها قابل دسترسی و همچنین اقتصادی هستند. همچنین این روش‌ها بدون تجویز نسخه پزشک قابل انجام هستند و شما می‌توانید آن‌ها را در خانه خود انجام دهید. با این حال، قبل از استفاده‌ی هر گونه درمان خانگی باید مطمئن شوید که هیچ عوارض جانبی برای شما یا خانواده‌تان ندارد و با حذف نکردن فرصت های استفاده از درمان های دیگر تجویز شده توسط دکترها نیست.

هضم، فرایندی در بدن است که موجب تبدیل مواد غذایی به ریزمغذی‌های ضروری مورد نیاز عملکردهای مختلف می‌شود. برای بهبود هضم، لازم است بعضی خوراکی‌‌‌ها در رژیم غذایی گنجانده‌ شوند که تاثیرات پروبیوتیکی و ضدالتهابی دارند.

در ادامه این مطلب، به معرفی مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که عادت به مصرف آنها می تواند در بهبود عملکرد سیستم گوارشی موثر باشد. این خوراکی ها عبارتند از:

1. زردچوبه

زردچوبه ادویه‌ای با خواص متعدد برای سلامت بدن از جمله هضم است. زردچوبه حاوی ترکیبی فعال به‌نام کورکومین است که تاثیر ضدالتهابی دارد. التهاب می‌تواند منشا مشکلات گوارشی متعددی از جمله نفخ و دردهای شکمی باشد. گنجاندن زردچوبه به غذاها موجب کاهش التهابات و تسهیل گوارش می‌شود.

2. زنجبیل

زنجبیل از قرن‌ها پیش به‌عنوان ماده موثر در بهبود هضم شناخته شده ‌است. این چاشنی خوش‌عطر در کاهش حالت‌تهوع، نفخ و دردهای شکمی تاثیر دارد. به‌علاوه، زنجبیل ترشح آنزیم‌های گوارشی را تسهیل می‌کند و در بهبود هضم ریزمغذی‌ها موثر است.

3. نعناع

نعناع گیاهی خنک‌کننده است و به تسکین مشکلات گوارشی مانند نفخ و درد شکم کمک می‌‌کند. نعناع همچنین خواض آنتی‌اسپاسم دارد که باعث رفع گرفتگی ماهیچه‌های مجرای گوارشی شده و روند هضم را بهبود می‌‌دهد.

4. آناناس

آناناس میوه خوشمزه و مغذی است که منبع غنی از آنزیم‌های گوارشی به‌نام بروملین است. این آنزیم به تجزیه پروتئین‌ها و تسهیل گوارش کمک می‌کند. به‌علاوه، آناناس سرشار از فیبر است که عملکرد هضم روده‌ای را تسهیل می‌کند و در پیشگیری از یبوست نقش دارد.

5. ماست

ماست یکی از خوراکی‌های تخمیری است که حاوی باکتری‌های مفید برای سیستم گوارش هستند. این پروبیوتیک‌ها به تعادل فلور روده‌ای و بهبود هضم کمک می‌کنند. به‌علاوه، ماست منبع غنی از کلسیم و پروتئین‌هاست که در نتیجه غذای کامل برای حفظ سلامت سیستم گوارشی محسوب می شود.

6. دانه‌های کتان

دانه‌های کتان سرشار از فیبر است که برای بهبود عملکرد گوارشی مفید خواهد بود. این دانه‌ها سرشار از اسیدهای چرب امگا3 هستند که خواص ضدالتهابی و بهبوددهندگی فرایند هضم دارند.

7. فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای یکی از بهترین سبزیجات سرشار از ویتامینC و فیبرها است. ویتامینC آنتی‌اکسیدان قوی است که به تقویت ایمنی بدن و تسهیل گوارش کمک می‌کند. فیبرهای موجود در فلفل دلمه‌ای نیز در عملکرد منظم روده‌‌ها نقش دارند.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید