تبلیغ ساخت مایع ظرفشویی طبیعی که هم کاراست و هم دارای ثبات و قوام مناسبی می باشد، می تواند از روی بازارگرمی و بر مبنایی نادرست باشد، اما خوشبختانه این نسخه طبیعی، آسان و واقعا کارامد است.
فرمول ساخت مایع ظرفشویی
این دستورالعمل ساخت صابون به کف متکی بوده و یک پاک کننده تغلیظ شده طبیعی است .
تمیز کردن ظروف چرب سخت است، بنابراین در این دستورالعمل برای تقویت هرچه بهتر خاصیت چربی زدایی، جوش شیرین اضافه می کنند.
جوش شیرین به عنوان عنوان ماده اصلی در بسیاری از پاک کننده های خانگی است (این، همان ماده ای نیست که در پخت و پز به کار می رود، اما می توان آن را در آون حرارت داد تا تبدیل به همان جوش شیرین مورد استفاده در شستشو شود). برندهای معمولی برای تنظیم سازگاری و ثبات به تغلیظ کننده ها متکی اند، بنابراین مایع ظرفشویی طبیعی اغلب در رده رقیق کننده ها قرار می گیرند.با این وجود یک راه حل طبیعی آسان وجود دارد: نمک کوشر (نمک دریایی غنی از مواد معدنی) و نمک هیمالیا برای مصرف، ایده آل هستند، زیرا مواد معدنی به خاطر قدرت پاک کنندگی خود در ترکیب مایع ظرفشویی طبیعی شرکت می کنند.
اسانس های روغنی تمیز و تازه
استفاده از روغن مرکبات به خاطر تمیزی، تازگی، رایحه و خاصیت ضدمیکروبی، مناسب هستند. اسانس روغن لیمو، پتانسیل ضدباکتریایی دارد و به از بین بردن چربی کمک می کند. گریپ فروت دارای خاصیت ضدباکتریایی و ضد قارچی و ضدعفونی کننده می باشد و مناسب برای سلایق مختلف است. هر اسانس روغنی برای این دستورالعمل ممکن است اضافه شود، از جمله اسطوخودوس، پرتقال شیرین، نعنا و اکالیپتوس.
پاک کننده کفی در این دستورالعمل حاوی روغن زیتون قهوه ای و صنوبر است. بنابراین بهترین انتخاب، استفاده از اسانسی روغنی است که با رایحه صنوبر ترکیب شود.
اسانس روغن اضافی می تواند در صورت لزوم حذف شود.
دستورالعمل ساخت مایع ظرفشویی طبیعی
تعداد زیادی دستورالعمل ساخ مایع ظرفشویی طبیعی وجود دارد، اما این دستور العمل نسبت به سایرین کارآمدتر است:
مواد اولیه:
– دو سوم فنجان Sal Suds (ماده ای کف زا)
– یک و یک سوم فنجان آب مقطر
– ۴۰ قطره اسانس روغن لیمو یا گریپ فروت
– یک قاشق سوپ خوری جوش شیرین
– یک قاشق سوپ خوری نمک کوشر به علاوه سه قاشق آب داغ
– قابلمه بزرگ
– دستگاه همزن صابون
دستور العمل:
۱- در یک قابلمه کوچک آب و نمک را حرارت دهید تا نمک به طور کامل حل شود، سپس آن را از روی حرارت برداشته و محتویات قابلمه را به به یک ظرف کوچک منتقل کنید و کنار بگذارید. ما از نمک کوشر استفاده کردیم که به طور کامل حل نشد و تکه های باقیمانده را خارج کردیم.
۲- جوش شیرین را به اندازه یک فنجان و یک سوم در قابلمه حرارت دهید تا به طور کامل حل شود.
۳- Sal Suds، جوش شیرین، آب و اسانس روغن را به دستگاه همزن اضافه کنید. اگر ظرف شما دارای سوراخ کوچکی است، بهتر است آن را در یک ظرف شیشه ای مخلوط کنید.
۴- یک قاشق سوپ خوری آب نمک را به صابون اضافه کنید که غلیظ تر شود. اگر می خواهید غلیظ تر ار این شود، یک قاشق دیگر نیز اضافه کنید. به یاد داشته باشید که در اثر گذشت زمان نیز غلیظ تر خواهد شد.
۵- مخلوط را به دستگاه همزن صابون منتقل کنید.
* توجه: با گذشت مدت زمانی، ممکن است صابون غلیظ تر شود که می توان با اضافه کردن مقداری آب، آن را به قوام قبلی برگرداند.